Víkend plný pikošiek

pridal NoName 15.2.2021 o 18:10
Víkend plný pikošiek


Nešťastná nehoda

Začneme najprv s vážnou témou. Na 12. februára bude Nicki Minaj (38) spomínať už len v zlom. Rodinu americkej raperky totiž zasiahla krutá tragédia. Jej otca Roberta Maraja v piatok večer zrazilo auto, ktoré mu spôsobili zranenia nezlučiteľné so životom. Šesťdesiatštyriročný pán napokon po prevoze do nemocnice v sobotu zomrel. Podľa Nassau County Police v štáte New York prechádzal cez prechod medzi Road a Raff Avenue, keď do neho vpálilo vozidlo smerujúce na sever. Policajti taktiež tvrdia, že vodič z miesta činu utiekol bez toho, aby mali k dispozícii aspoň opis auta prípadne očitých svedkov. Muži zákona preto teraz prosia verejnosť o pomoc s identifikáciou neznámeho vodiča. Žiadny opis podozrivého vozidla však neposkytli. Nicki, ktorá porodila svojho prvého syna len pred piatimi mesiacmi a tešila sa z novej role matky, teraz musí riešiť smutné chvíle.

Nicki sa ešte k smutnej tragédii nevyjadrila. S otcom však mala podľa mnohých informácii blízky vzťah.

Víkend plný pikošiek

 

Raperka sa len koncom septembra stala mamou, keď priviedla na svet syna, ktorého volá Papa Bear.

Víkend plný pikošiek

 

Radostné chvíle tak po smrti otca vystriedali tie bolestivé.

Víkend plný pikošiek

 

Vojvodkyňa z pozornosti zas vlhne

Ako sa ale hovorí, jeden život odchádza, druhý prichádza. Dôvod na radosť má naopak Meghan (39)Harry (36), ktorí urgentne rýchlo po potrate opäť čakajú dieťa. Ešte koncom novembra sme vás tu na pikoškach informovali o tom, ako si podpriemerná herečka vyliala v novinách srdce, keď opísala, ako pri kŕmení psa, vymieňaní plienok a zbieraní ceruzky zo zeme potratila. Vtedy získala obrovskú mediálnu pozornosť, po ktorej Meghan tak veľmi prahne. A teraz sa jej to podarilo opäť. Avšak už našťastie s radostnejšou správou. Britský princ Harry s Meghan čakajú ďalšie dieťa.

Môžeme potvrdiť, že Archie bude veľkým bratom. Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sú šťastní, že čakajú svoje druhé dieťa, ” uviedol pre magazín hovorca kráľovského páru.
Fotografiu, ktorú použili na veľkolepé oznámenie tejto novinky fotil ich priateľ a dlhoročný fotograf Misan Harriman. Čo myslíte, aj ho pôjde pani dôležitá ukázať Alžbete do Anglicka, či si len nechá posielať tučné „výživne“ na neho od nej?

 

Dvojica prezradila, že sú v očakávaní.

Víkend plný pikošiek

Ešte koncom novembra pseudoherečka pre New York Times priznala, že o dieťatko nedávno prišla.

Víkend plný pikošiek

 

Teraz je však vraj všetkému inak a syn Archie (6.5.2019) sa súrodenca napokon už dočká.

Víkend plný pikošiek

 

Touto fotkou kráľovský pár oznámil prírastok do rodiny.

Víkend plný pikošiek

 

Barbie Bratz má konkurenciu

No a napokon niečo na pobavenie. Modelka Chrissy Teigen (35) patrí k ľuďom, ktorí sa so svetom delia o všetko. Dôkazom bola aj nedávno zverejnená fotka, na ktorej bol jej predčasne narodený a mŕtvy syn. Veľmi silnú a emočnú fotku nemala brunetka problém pridať, hoci bola dosť osobná. Keď sa jej teda cez víkend prihodila ďalšia nešťastná (no o 100-krát menej bolestivá) vec, ihneď to ako správna influcancerka postla na Instagram. Chrissy zavesila na svoj profil vtipnú fotku, kde vyzerá akoby podstúpila naozaj nevydarenú výplň pier. Pravda je však strašidelnejšia. Nie je to výsledok žiadnej estetickej úpravy, ale alergickej reakcie.

Tuším som trošku zahryzla do pomaranča, aby som ho otvorila. A zrejme na jeho kôre museli byť nejaké pesticídy alebo niečo, čo mi toto spôsobilo, ” napísala Teigen s tým, že chcela vedieť, či má niekto podobnú skúsenosť... Akože neviem, kto hryzie do pomarančovej šupky a vôbec, prečo si to ten človek neumyje, ale doesn't matter. No myslela som si, že takýto ľudia si nechávajú doviesť tie najviac eko/raw/bio kvalitné potraviny...

 

Takže ponaučenie. Nelížte a nehryzte ovocie predtým, ako ho dáte pod vodu, lebo skončíte ako Chrissy!

Víkend plný pikošiek

 

Ako sa tak na ňu ale pozerám, mám pocit, že viaceré (i slovenské) dievčatá, by toto upozornenie potrebovali vedieť. (Inak všimnite si výplň na lícnych kostiach. Mňamka, všakže? :)

Víkend plný pikošiek

 

Víkend plný pikošiek

Víkend plný pikošiek

 

Barbie Bratz má už ale aspoň ľudskú podobu.

Víkend plný pikošiek

 

Bonus od Admina

Čo poviete na takéto "chrumkavé" vyjadrenie majiteľky jednej estetickej klinky v Bratislave?

Víkend plný pikošiek

 

Tu si môžete pozrieť autorku storky vyššie

Víkend plný pikošiek

 

Zdroje: Instagram.com/chrissyteigen, Tmz.com,  Instagram.com/zivotbezfiltrov, Nytimes.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk