Každý chlap by mal mať dcéru!

pridal Nikky 20.2.2021 o 12:49
Každý chlap by mal mať dcéru!


To si myslí The Rock (48) a jeho nadupané lýtka! Čo si myslíte vy? Je podľa vás chlap s dieťaťom magnet na ženy? Priznám sa, že mne príde obrovský namakaný chlap s malou dcérkou veľmi roztomilý...

The Rock, vlastným menom Dwayne Douglas Johnson je druhýkrát ženatý, s prvou ženou Dany (52) má dcéru Simone (19). S druhou manželkou Lauren (36) sa oženil v roku 2019, a majú spolu dve dcérky- Jasmine (5) a Tiu (2). The Rock má okolo seba kŕdeľ žien a je s tým vyrovnaný.

Každý chlap si praje syna, ale každý chlap by mal mať dcéru. Všetky moje dievčatá sa stali skvelými ekvalizérmi v mojom živote - som obklopený estrogénom a nechcel by som to inak, a dúfam, že ma nikdy neomrzí držať ich za ruky, aj keď tuším, že jedného dňa budú držať ony tie moje.

Dwayne sa doma venuje aj otcovským povinnostiam, svojim princeznám dokonca zapletá vlasy. Takže stereotyp o tvrdom nabúchanom chlapíkovi naozaj len hrá vo filmoch. Apropo filmy, aj počas pandémie je Rockova kariéra plodná. Za rok 2020 zarobil 280 miliónov dolárov. V tomto roku si zahrá v niekoľkých filmoch, v akčnom fantasy Jungle Cruise (Expedícia Džungla) od Disneyho, spolu s Emily Blunt (37) budú hľadať zázračný strom, ktorý všetko vylieči. V čase korony docela bodne...

Okrem toho si zahrá v akčáku Red Notice od Netflixu, a sekundovať mu bude Gal Gadot (35). Na konci roka sa ešte predvedie ako zloduch vo fantasy filme Black Adam od Warner Bros, čakajte veľa efektov, a veľa známych tvárí.

Rock a jeho žilnaté oholené nohy, zapletá dcérke Tie vlásky

Každý chlap by mal mať dcéru!

 

Sen každej ženy, či ani nie? Ja by som takého chlapa brala, len tie nohy ma desia

Každý chlap by mal mať dcéru!

 

Na Halloween s rodinkou

Každý chlap by mal mať dcéru!

Rock s dcérou Simone z prvého manželstva

Každý chlap by mal mať dcéru!

 

S manželkou

Každý chlap by mal mať dcéru!

 

Niečo na zasmiatie

Každý chlap by mal mať dcéru!

Tu máte trailer na Jungle Cruise

 

A tu je Black Adam, na toto som celkom zvedavá keď to bude vonku

 

Zdroje: Dailymail.co.uk, Instagram.com, Youtube.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk