Kim a Kanye sa rozvádzajú.

pridal NoName 20.2.2021 o 21:09
Kim a Kanye sa rozvádzajú.


Zazvonil zvonec a ďalšiemu hollywoodskému páru je koniec. O údajnom rozchode prominentného vzťahu sa pošuškávalo už niekoľko mesiacov. A že sa naozaj nejednalo o žiadne klebety, najnovšie potvrdila aj americká televízna hviezdička. Kim Kardashian (40) sa rozhodla definitívne ukončiť svoje už tretie a sedemenročné manželstvo s chudáčikom Kanye Westom (43).

Fámy o rozchode uzreli svetlo sveta ešte v januári, keď viaceré americké média informovali o tom, že celebritný pár už spolu nežije v jednej domácnosti. Za ich odlúčením vraj mali byť dlhodobé problémy vo vzťahu, s ktorými sa potýkali dlhé mesiace. Najväčším kameňom úrazu mala byť ale Kanyeho bipolárna porucha, ktorou raper trpí. Ten vraj odmieta brať predpísané lieky, pretože mu zabíjajú jeho kreativitu a Kim jeho výkyvy nálad a správania už viac nechcela zvládať. Kolujú však aj také reči, že West jednoducho viac nezvláda žiť život pod vedením svokry Kris (65), ktorá sa ho vraj snaží aj s celou rodinou zavrieť do blázinca. Umelec sám v niekoľkých rozhovoroch začal vyťahovať na Kardashianský klan plno špiny. Najmä a pochopiteľne na Kim. Na meetingu, kde rečnil o Bohu, vyhlásil napríklad, že jeho manželka chcela ísť na potrat a to v čase, keď čakala malú výtvarníčku North (7). Boháčka mu mala byť tiež neverná s bývalým väzňom Meek Millom (33). A okrem iného na verejnosti ešte vykrikoval, že sa ho Kim snaží väzniť doma a na sociálnych sieťach žije úplne iný život a preto prisahá, že sa s ňou rozvedie. Tieto vyjadrenia vtedy modelka hodila na jeho poruchu, ktorú vraj stále odmieta liečiť. Už vtedy bolo ale manželstvo v ozajstnom rozpade a ďalšie škandály mu nepridávali. Po toľkých incidentoch si tak Kim musela poriadne premyslieť, čo s nimi teda ďalej.

Je to stále to isté dookola, momentálne sú na veľmi tenkom ľade a Kim sa snaží urobiť čo najlepšie rozhodnutie v rámci ochrany detí, ale aj seba. Je to pre ňu veľmi ťažké, “ dodal vtedy blízky zdroj.

A zdá sa, že už v tom má jasno. Sympatická tmavovláska napokon po siedmich rokoch spoločného manželstva podala žiadosť o rozvod. Podľa stanice TMZ je ich vzťah už len “priateľský” a Kardashianka žiada o spoločnú striedavú starostlivosť o štyri deti, ktoré spoločne s Westom vychovávali.

Dvojica sa vzala v roku 2014 a luxusnú svadbu mali v Taliansku.

Kim a Kanye sa rozvádzajú.

 

Kim a Kanye sa rozvádzajú.

 

Na verejnosti sa spolu začali ukazovať od roku 2012.

Kim a Kanye sa rozvádzajú.

Počas siedmich rokoch manželstva si pár založil rodinu, ktorá sa už dnes skladá zo štyroch detí.

Kim a Kanye sa rozvádzajú.

 

Kim a Kanye sa rozvádzajú.

 

Kim a Kanye sa rozvádzajú.

 

Kanyemu však potom ruplo v bedni (a podľa mňa aj oprávnene) a verejne začal písať o tom, ako sa chce po údajnej Kiminej nevere rozviesť. Taktiež nevynechal svokru Kris Jong-Un, ktorá ho vraj chce strčiť do rúk doktorom.

Kim a Kanye sa rozvádzajú.

O necelý týždeň po tomto vyhlásení manželov Ignác cvakol vo veľmi emočnom vytržení. Už vtedy Kanye asi Kim vysvetľoval, že nebude žiť život, ktorý mu Kris nakáže.

Kim a Kanye sa rozvádzajú.

 

*ADMIN - Podľa hlasovania, ktoré už máme pár týždňov, rozvod pomôže Karčimu.

Navrhnite o čom budeme hlasovať teraz?

Kim a Kanye sa rozvádzajú.

 

Zdroje: TMZ.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk