Dónde está la biblioteca? Hillary Baldwin má ďalšie dieťa!

pridal kiwi 5.3.2021 o 20:18
Dónde está la biblioteca? Hillary Baldwin má ďalšie dieťa!


¡Ay, Dios mío!

Hillary (keďže sa v skutočnosti volá takto, rozhodla som sa prestať o nej písať ako o Hilarii) ostáva verná svojej povesti mnohonásobnej matky. Bohužiaľ, povesť Španielky ako lusk stratila, aj keď sa do tejto úlohy stavala naozaj statočne. Nevyšlo, v januári sa už naplno prevalilo, že Hillary (37) je v skutočnosti bostonská dcéra bohatých rodičov. Najprv sa krútila a vyhovárala na zákerných a zavádzajúcich novinárov, vo februári už ale priznala, že pochybila:

Moji rodičia vychovávali mňa a brata v dvoch kultúrach, americkej a španielskej. Cítim hlbokú spolupatričnosť k obom. Toto prepojenie s dvoma kultúrami sa nepochybne dalo komunikovať lepšie - mala som byť vo svojich vyjadreniach jasnejšia. Som hrdá na to, ako som bola vychovávaná, a s manželom tiež vedieme naše deti k láske a úcte k obom kultúram. Naša komunita stojí na ľuďoch, ktorí sú citliví a otvorení, a inšpiruje nás k neustálemu vzdelávaniu a osobnostnému rastu. Dúfam teda, že sa vrátime k podporujúcemu a láskavému prostrediu, ktoré sme spolu vybudovali.

Voľný preklad: rodičia ma vychovávali v americkom a španielskom štýle. Ten španielsky štýl sa mi páčil až tak, že som sa na Španielku rozhodla hrať. Vždy som veľmi otvorene hovorila o tom, že som Španielka, a keď sa ukázalo, že som si pôvod vlastne vymyslela, bola som celá zranená a rozcitlivená. Odpustite mi, podporte ma, a ja sa možno polepším a už si nebudem vymýšľať.

Zdá sa, že veľká časť identity Hillary bola postavená na dvoch veciach. Španielskom pôvode a materstve. Tým prvým už Hillary nedisponuje, aspoň, že stále má to druhé. Pôsobnosť sa jej rozšírila o ďalšieho člena domácnosti, šieste bábätko. Posledného syna porodila v septembri 2020, takže malé bude s najväčšou pravdepodobnosťou adoptované, alebo vynosené náhradnou matkou. Dva pôrody v rozmedzí 5 mesiacov by snáď nedala ani ultra plodná jabloň Hillary.

Podobne si to zrátali aj instagramoví komentujúci, ktorí vyzvali Aleca (62) a Hillary k priznaniu. Vraj rodiť nemohla, tak nech rovno povedia, či dieťa adoptovali, zaplatili si vynosenie, alebo sa rozhodli milo do rodiny prijať bábo, na ktoré zamiesil Alec s nejakou milenkou (fuu, drsné obvinenie). Alec komentujúceho poslal preč, nech sa stará o seba. Fajn, uznávam, že pôvod dieťaťa nám môže byť ukradnutý. Viac ako Alecova nasrdenosť ma ale zaujal ďalší jeho komentár. Akýsi fanúšik sa rodiny zastal, že vraj si kritiku nezaslúžia. Prečo, ach, prečo len niekomu pri pohľade na fotku rozkošných detí hneď napadnú konšpirácie? Alec vidí jasný dôvod:

Na rozdiel od väčšiny civilizovaného sveta Američania nevedia, ako žiť pokojný a vyrovnaný život.

Mám pocit, že tam cítim zase raz tú inšpiráciu Španielskom. Američania = ľudia zlostní a neprajní. Španieli = ľudia vyrovnaní a v klídku. Však Hillary je aj jogínka! Vyrovnanosť z nej úplne kypí. Blind Gossip tvrdí, že z Hillary dlhodobo kypela akurát tak urputná túžba mať presne 6 detí. Údajne preto, lebo sa takto mohla stať unikátom, s ktorým sa nemôžu porovnávať ani Angelina Jolie (45), či Madonna (62). Ony síce obe po šesť detí majú, no nie všetky aj porodili, a ich deti majú medzi sebou väčšie vekové rozostupy. Hillary sa hecla a rodila so železnou pravidelnosťou takmer každý rok, len teda s výnimkou posledného dieťaťa. Tento záhul mal viesť k tomu, aby Hillary z pozície šesťnásobnej matky poskytovala odborné rady a postavila si na tom kariéru.

Blind Gossip okrem toho píše aj o páriku, ktorý veľmi chcel ďalšie dieťa. Až tak veľmi, že sa rozhodol poistiť. Otehotnieť sa snažila manželka, a zároveň aj náhradná matka. Ak by otehotnela aspoň jedna z nich, bolo by to super, ak náhodou obe, pár by sa tváril, že manželka porodila dvojičky. Ak by bolo nemožné tehotenstvá dvoch žien zladiť a s dvojičkami by sa tým pádom čachrovať nedalo, pár by musel byť kreatívnejší a vymyslieť to voľajako inak. V článku sa píše, že pár tvorí chlap, ktorý je celebritou už desiatky rokov, a manželka, ktorá sa známou stala až omnoho neskôr. Keďže Aleca a Hillary delí 25 rokov, mohli by to byť oni. Zároveň mi ale napadlo, že môže ísť aj o Harryho (36)Meghan (39). Harry je predsa len známy od malého mala, a Meghanin seriál Suits začali vysielať až v roku 2011. Tak trochu dúfam, že možnosť b) je správne, bola by sranda. Zároveň dúfam, že Baldwinovci to už naozaj zabalia pri vytúženej šestke.

Novému členovi rodiny Baldwin famílie želám veľa zdravia. Asi najviac ma zaujímalo, či bude mať krpec echt španielske meno ako majú jeho súrodenci, alebo či sa Hillary trochu poučí a pri výbere mena zo španielskeho vplyvu uberie. Kým som dopísala článok, aj sa naskytla odpoveď. Dievčatko sa volá Lucia. Meno už niekoľko rokov vedie v rebríčku tých najpopulárnejších v Španielsku. Ok.

UPDATE: Zdroje blízke Baldwinovcom už hovoria o tom, že dieťa porodila náhradná matka. Hillary sa k tomu nevyjadrila, ale aspoň na Instagram napísala, že keď po prvom potrate prišla o dcéru, ostatným deťom sľúbila, že predsa len raz sestru budú mať. A nakoniec sa to teda podarilo. Nezabudla tiež pripomenúť, aké náročné je mať dve takéto malé deti, takmer dvojičky. Hneď zavesila na Instagram fotografiu, ktorá túto náročnú situáciu zobrazuje: jedno dieťa má plnú plienku, no ona ju nemôže vymeniť, lebo má plné ruky toho druhého dieťaťa. Jej manžel zase stihol zahviezdiť tým, že sa Hillarinu príslušnosť k Španielsku zase raz snažil obhájiť. Tento týždeň sa odovzdávali Zlaté glóbusy a jeden získala aj Gillian Anderson (52) za úlohu Thatcherky v The Crown. Tam boli ľudia zvyknutí na britský prízvuk, preto bol jej americký v ďakovnej reči pre niektorých šok. Gillian to však vysvetlila tým, že sa narodila v Amerike, no vyrastala v Anglicku, a keď je v strese,  občas prízvuky týchto krajín pomixuje. Alec na to ironicky reagoval tým, že to je hrozne zaujímavé, že ľudia vedia takto skákať z prízvuku na prízvuk. Asi si máme myslieť, že je úplne normálne, že to robila aj Hillary. No to víš, že jo.

Hillary a deti. Volajú sa nasledovne: Carmen (7), Rafael (5), Leonardo (4), Romeo (2) a Eduardo (5 mesiacov). A teda posledná je Lucia. Poviem o Hillary aj niečo pozitívne, páči sa mi ten jej sveter.

Dónde está la biblioteca? Hillary Baldwin má ďalšie dieťa!

 

El bebé

Dónde está la biblioteca? Hillary Baldwin má ďalšie dieťa!

 

Bebé sa nakoniec volá Lucia

Dónde está la biblioteca? Hillary Baldwin má ďalšie dieťa!

Posledná s piatimi deťmi. Najmenší Eduardo mi tu pripadá malinký, ale keď si ho na predchádzajúcej skupinovej fotke porovnám s najčerstvejším dieťaťom, je obrovský

Dónde está la biblioteca? Hillary Baldwin má ďalšie dieťa!

 

Alec (62) v menšine. Nebolo to až tak dávno, čo sa Hillary sťažovala, aké to má s piatimi deťmi hrozne ťažké. To jej verím, len teda dúfam, že vie, čo robí. So šiestimi deťmi to zrejme ľahšie fakt nebude.

Dónde está la biblioteca? Hillary Baldwin má ďalšie dieťa!

 

Niečo na pobavenie. Možno takto prebiehali hodiny španielčiny u Hillary doma

 

Zdroje: vulture.com, dailymail.co.uk, vulture.com, eu.usatoday.com, blindgossip.com, today.com, blindgossip.com, buzzfeednews.com, people.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk