Čo povedala Meghan u Oprah?

pridal NoName 8.3.2021 o 12:11
Čo povedala Meghan u Oprah?


Už pred pár dňami sme na pikoškách písali, že sa chystá obrovský kráľovský prevrat. Utrápená Meghan Markle (39) a princ Harry (36) sa totiž rozhodli zaútočiť na ruku, ktorá ich živí a už z ukážky videa bolo vidieť, že pôjde o veľkú drámu. Manželia poskytli rozhovor Oprah (67), v ktorom odzneli šokujúce “pravdy”. A tu ich máte.

Ako sme presne tipovali, Meghan zo seba urobila obrovské chudiatko. Hoci dobre vedela, ako sa jej zmení život po svadbe, tvrdí, že tomu tak nebolo.

Úplne som nechápala, čo je mojou úlohou, " povedala Markle so psími očami.

Podľa ďalších jej vyjadrení, herečkina farba pleti nevadila len médiám, ale aj členom kráľovskej rodiny. Už počas tehotenstva, keď čakala syna Archieho (1, 5), jej Harry povedal o obavách a konverzáciách jeho blízkych. Tí mali diskutovať o tom, ako veľmi tmavá by mohla byť jeho pokožka, keď sa narodí. Po tomto vyhlásení sa Winfrey ako správna afrožena len neveriacky opýtala: "Čože?". Meghan vtedy pokračovala a začala rozprávať o tom, ako veľmi ju mrzel rasizmus voči jej synovi a ako ťažko tým pádom niesla tehotenstvo.

Záťaž na podlomenú psychiku jej robili aj rozhovory o tom, či malý Archie dostane kráľovský titul. Toto vyjadrenie však okamžite šikovne odôvodnila, že jej na tejto hodnosti záležalo len z dôvodu ochrany. Bez kráľovského titulu by mu vraj nebola poskytnutá ochrana ako iným členom rodiny. „Musel byť v bezpečí, ” dodala treťotriedna herečka, ktorá nemala peniažky na súkromnú SBS. (Inak druhé dieťa, na ktoré si nechajú posielať tučné výživné, bude dievčatko. Len tak pre info.) 

Rozhovor začal gradovať v momente, keď ako pravá drama queen prehovorila o tom, že občas uvažovala, že si vezme svoj rozprávkový život. Podľa vlastných slov mala Meghan v kráľovskej rodine myšlienky na samovraždu. „Jednoducho som už nechcela žiť. Myslela som si, že by to vyriešilo situáciu pre všetkých, " priznala Meghan s tým, že hoci všetci vedeli o jej stave, nepomohli jej. Kráľovská rodina jej dokonca mala uprieť pomoc v oblasti duševného zdravia, keď o ňu požiadala.

Vzťah so švagrinou Kate (39) je vraj navždy zničený. Markle tiež poprela fámy o tom, že by im to mala vojvodkyňa z Cambridge priať. Už od začiatku bola proti nej, hoci sa za svoj postoj neskôr ospravedlnila.

Svadbu napokon všetci z kráľovskej rodiny museli prekusnúť, i napriek tomu, že Harryho od nej všetci odhovárali. Oficiálny obrad sa však konal 3 dni predtým, ako tá fraška v televízii, ktorá bola online streamovaná iste ešte aj na Marse.

Vzali sme sa tri dni pred našou svadbou, " povedala Meghan s tým, že manželské sľuby si vymenili v súkromí pred canterburským arcibiskupom Justinom Welsbym.

Harry, ako správny rebel už od detstva, si na tento deň pamätá veľmi dobre. Hoci sa v ten deň stal tvárou podpapučníkov, stálo mu to za to. Meghan mu totiž jej nevďačnosťou otvorila dvere do slobodného sveta. Vraj bol dlhé roky uväznený v systéme a nevedel z neho vyjsť, kým sa neoženil s Markle. Princ doslova tvrdí, že mu zachránila život.

Urobila si rozhodnutie, ktoré mi určite zachránilo život - a zachránilo nás všetkých, “ prehlásil Harry, keď sa na neho Meghan otočila. Týmto vyhlásením narážal na rozhodnutie odísť z kráľovskej rodiny. Odvtedy sa mu vraj rodina otočila chrbtom a so starou mamou bol za ten čas v kontakte len 3-krát. S otcom Charlesom (72) len 2-krát. Hoci Williama (38) nespomenul, celý svet vie, že kvôli manželke majú už dlhšie narušený vzťah. 

A aby vyzneli ešte viac nevinne, že oni sú tí dobrí a Alžbetka (94) tá fúria, na úvode tohto rozhovoru zaznelo tvrdenie, že Meghan a Harry poskytli toto interviewu bez akejkoľvek finančnej odmeny. Jednoducho vraj nedostali zaplatené a špinu na kráľovskú rodinu hádžu bez nároku na honorár. Aké nezištné, však?

Zatiaľ sa k týmto obvineniam nikto z Buckinghamského paláca nevyjadril. Denník The Sunday Times s odvolaním sa na anonymný zdroj ale napísal, že sa kráľovná na rozhovor nebude pozerať a tým pádom ho nebude ani komentovať.

Bonus

Dráma však ešte nekončí. Len pred pár dňami vyšli najavo tvrdenia, že Meghan mala dokonca ešte v Anglicku šikanovať mnohých zamestnancov. Hoci Markle tvrdí, že je to len obyčajná lož, s ktorou prišla kráľovská rodina, desiati z ich dlhoročných pracovníkov tvrdia úplný opak. Ublížení chcú aj oficiálne pred súdom vypovedať a opísať, ako vážená herečka s nimi zaobchádzala na pracovisku. Mnohých z nich mala dať totiž aj napriek dobrým vzťahom s kráľovskou rodinou vyhodiť.

Zaslúžila by si cenu za herecký výkon…

Čo povedala Meghan u Oprah?


Pre istotu ešte treba zahrať smutné oči.

Čo povedala Meghan u Oprah?

A teraz s radosťou poďme hádzať špinu na babičku Betku, ktorá nám posiela pekné výživné.

Čo povedala Meghan u Oprah?

 

Harrymu tentokrát zabudla doma obojok, tak ho musí ako správneho psíka držať aspoň za “labku”.

Čo povedala Meghan u Oprah?


Kiežby už vtedy Betuša vedela, ako na ňu začne kydať tá jej podarená nevesta s vnukom.

Čo povedala Meghan u Oprah?

 

Asi by jej pohľad bol skôr na nich takýto.

Čo povedala Meghan u Oprah?

A už tobôž nie sa s nimi s týmito úsmevmi všetci fotili.

Čo povedala Meghan u Oprah?

 

Čo jej asi tu tak môže ísť v hlave? Za mňa niečo v zmysle: Budeš môj celou dušou, telom ale aj mysľou.

Čo povedala Meghan u Oprah?

 

 

Zdroje: Edition.cnn.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk