Kendall otvorene o vzťahoch

pridal NoName 9.3.2021 o 20:56
Kendall otvorene o vzťahoch


Ak aspoň trošku sledujete Kardashian rodinku, či ste nebodaj pozerali tú ich stupidnu realityshow, určite ste si všimli, že Kendall Jenner (25) sa často radšej drží v úzadí. A hlavne vtedy, keď' ide o jej milostný život. Modelka si na rozdiel od svojich sestier dáva na súkromie pozor. Zatiaľ, čo svet riešil rozvod jej rodičov (Kris Jenner (65) a po novom Caitlyn Jenner (71)), či vzťahy hentých kentaurok, na Kendall novinári moc toho nemali.

Asi nebudem jediná, ktorej z tejto šialenej rodiny je najsympatickejšia Kendall. Aby to však neznelo, že som fanatický fanúšik, to vôbec nie, z celkového klanu však pôsobí najrozumnejšie - väčšinu času. Beriem to však tak, že Kendall nepodlieha Kris a neurobí každú kravinu, ktorá by jej mala priniesť peniažky, či ešte väčšiu slávu. (A popravde, veď to už ani nepotrebuje. Titulček svetovej modelky má už dávno zaplatený, tak načo…)

Že však nejde len o peknú tvár, ale aj o trošku mozgu, dokazuje sama svojim postojom k vzťahom a verejnosti. Kendall si ich totiž drží v súkromí. Aj keď bola už v priebehu rokov spájaná s niekoľkými mužmi, ako napr. Jordanom Clarksonom (28), Blakom Griffinom (31) a Benom Simmonsom(24), Jenner sa o vzťahoch nevyjadruje. A dôvod asi netreba nejak extra vysvetľovať. Modelka uviedla, že ju veľmi ovplyvnili práve jej sestry a médiá, ktoré ich súkromie prepierali pred celým svetom.

Sledovala som, ako sa moje sestry vyrovnávali s pozornosťou, a je skvelé sa z toho poučiť. A pre mňa je veľa vecí veľmi zvláštnych a veľmi posvätných, ako napríklad moji priatelia a vzťahy. Osobne si myslím, že sprístupnenie týchto dvoch vecí verejnosti robí všetko oveľa chaotickejším, “ vysvetlil Victoria's Secret anjelik.

O láske vraj začne rozprávať až v momente, keď to bude naozaj vážne a sama bude cítiť, že je to na celý život. Vraj má rada primerané tempo, akým sa vzťah poberá a nerada preskakuje “štafety”. Viete ako, najprv rande, potom večera, neskôr pusa a až po čase sex. Nikdy nie v inom poradí, či nebodaj v jednom dni!

Ale že nie je žiadna stará panna, otvorene priznala. Posteľou sa jej vraj vystriedalo nemálo samcov.

Myslím, že v každom vzťahu sa musíte naučiť rôzne lekcie. A ja som sa naučila toľko rôznych vecí z toľkých rôznych vzťahov, " priznala Jenner pre Vouge minulý rok.

Kendall je momentálne spojovaná s Devinom Bookerom (24), s ktorým to je pravdepodobne naozaj vážne. Vo februári s ním totiž aj pridala fotku na Instagram. Takže ak toto nie je dôkaz lásky, tak už neviem potom čo...

 

Modelka a jej vyvolený - Devin Booker.

Kendall otvorene o vzťahoch

 

Kendall otvorene o vzťahoch

 

Kendall otvorene o vzťahoch

V minulosti ale randila s ďalšími tromi basketbalistami. Asi má na nich slabosť, alebo jej len pri výške 180 cm nič iné neostáva.

Tu je s Jordanom Clarkosonom.

Kendall otvorene o vzťahoch

 

Kendall otvorene o vzťahoch

Kendall dala ochutnať zo svojej šamrole aj Blakeovi Griffinovi.

Kendall otvorene o vzťahoch

 

Kendall otvorene o vzťahoch

A s Benom Simmonsom tiež strávila nejakú tu hriešnu noc.

Kendall otvorene o vzťahoch

 

Kendall otvorene o vzťahoch

 

Zdroje: Usmagazine.com, Instagram.com

 

ANKETA







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk