Celebrity, ktoré nemajú telefón

pridal NoName 21.3.2021 o 17:50
Celebrity, ktoré nemajú telefón


Čo je pre také Kardashianky nereálne, je pre iné známe osobnosti úplne bežná vec. Že sa dá naozaj fungovať bez mobilu, dokazuje nemálo celebrít. (O tom však, že majú najmenej troch asistentov naokolo, ktorí musia za nich vybavovať telefonáty a postovať im fotky na drblý Instagram ešte aj v sprche, nateraz pomlčíme.)

Možno budete prekvapení, ale mnoho osôb z Hollywoodu nezdieľa sympatie k technológiami a veciam spojenými s nimi. A práve tieto hviezdy sa rozhodli nevlastniť mobilný telefón, ktorý je bežnou súčasťou dnešného človeka. Pozrite sa teda, komu sa nedovoláte.

Medzi takých ľudí patrí napríklad Elton John (73).

Celebrity, ktoré nemajú telefón

Môj život je rozprávkový, pretože nemám ľudí, ktorí by mi zvonili dvakrát za minútu. Nevydržal som mať proste telefón. Vlastním len iPad kvôli deťom. Skypujeme spoločne, keď s nimi práve nie som, ” odôvodnil svoje rozhodnutie Elton John.

 

Život bez mobilu vedie aj Johnny Depp (57).

Celebrity, ktoré nemajú telefón

Herec sa takto rozhodol z dôvodu, že nechce byť ľahko zastihnuteľný. Všetky telefonáty vraj necháva na svojich asistentoch.

Tom Cruise (58)

Celebrity, ktoré nemajú telefón

Tom tvrdí, že nemá vzťah k internetu. Niektoré médiá však špekulujú o tom, že nemôže zniesť články, kde sa rozoberá jeho súkromie. Každopádne, keby to tak aj naozaj bolo, telefónne číslo by si ponechať mohol. Horšie však je, že on nemá skoro nič.

Toto je jeho vyjadrenie ešte z roku 2007. Snáď už aspoň doklady pri sebe má. I keď takú tvár asi každý pozná aj bez občianskeho.

Nemám mobil, e-mailovú adresu, hodinky, šperky, peňaženku. Jednoducho chcem byť so svojimi deťmi a natáčať filmy.

 

Christopher Walken (77)

Celebrity, ktoré nemajú telefón

Neexistujem online. Nemám počítač. Nemám mobilný telefón. Nepíšem SMS, ” priznal herec. Vzhľadom k jeho veku je to však pochopiteľné.

Simon Cowell (61)

Celebrity, ktoré nemajú telefón

Porotca speváckej súťaže The X Factor vraj nepoužíva telefón už 3 roky.

Stalo sa to jedného rána. Zobudil som sa a mal som 52 neprečítaných správ. Pomyslel som si, že keď odpoviem na každú jednu z nich, dostanem ďalšiu odpoveď a potom počas dňa ešte ďalšie. Vtedy som si uvedomil, že mi to vlastne bráni pracovať a žiť správne. Tak som ho jednoducho vypol. Najprv na mesiac, tri mesiace, potom rok, potom dva roky, potom tri roky... A teraz to milujem.

 

Justin Bieber (27)

Celebrity, ktoré nemajú telefón

Spevák tento rok prezradil, že sa rozhodol používať iba iPad na komunikáciu. A tento nápad mu vraj veľmi zmenil život. Dôvodom má byť práve jeho duševné zdravie a obmedzenie ľudí, ktorí by ho mohli kontaktovať.

Rozhodne som sa naučil, ako mať hranice. Nemám už pocit, že by som niekomu niečo dlžil. Pomohlo mi to v tom, že som už schopný povedať NIE a stáť si za tým. I keď moje srdce chce pomáhať ľuďom, viem, že nemôžem urobiť všetko, ” prezradil Justin s tým, že odkedy nemá mobil, chodí dokonca spávať v rozumnejšiu hodinu.

Sarah Jessica Parker (55)

Celebrity, ktoré nemajú telefón

Sarah vraj nie je fanúšikom telefónnych hovorov a preto radšej všetko komunikuje cez e-mail.

Páči sa mi na tom to, že si môžem všetko v mailoch spätne pozrieť, čo sa pri hovore nedá. Rozhovor si asi len ťažko pustíte odznova. A znelka “Vaša hlasová schránka je plná” znie pre mňa veľmi hrôzostrašne, ” priznala Parker. Na e-maily sa však občas pozrie aj z BlackBerry telefónu, ten však vraj skoro vôbec nepoužíva.

 

A na záver Jennifer Lawrence (30)

Celebrity, ktoré nemajú telefón

Jennifer síce mobilný telefón pravdepodobne ešte používa, no netají sa tým, že toto komunikačné zariadenie z celého srdca neznáša. Svoj negatívny postoj k nemu získala ihneď po tom, keď jej z mobilu ukradli hackeri súkromné veci. Celý svet vtedy videl Lawrence ako sa natriasa bez podprsenky.

Ak si to ty náhodou nevidela, chceš vidieť aspoň fotku a máš viac ako 18 rokov - KLIKAJ SEM!!!

Celebrity, ktoré nemajú telefón

 

Zdroje: Usmagazine.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk