Kylie je lakomá a bezcitná

pridal NoName 22.3.2021 o 20:55
Kylie je lakomá a bezcitná


Na najmladšiu hviezdičku reality show sa posledné dni spustila lavína kritiky. Kylie Jenner (23), ktorá rozhodne nemá s peniazmi problém, po novom prosila svojich fanúšikov o finančnú pomoc pre jej blízkeho človeka. Ono by to nebolo ani až taký problém, keby samotnú Kylie minulý rok Forbes nevyhlásil za najmladšiu miliardárku sveta a ona sama sa netopila v dolároch.

Ešte nedávno pre Kylie pracoval ako vizážista Samuel Rauda (23). Ten sa staral o jej preplastikovanú tvár, ktorou si prezentuje svoju kozmeticku značku. Dennodenne ju machlil mnohými šminkami, aby vyzerala aspoň minimálne tak, ako sa snaží na fotkách. Pred týždňom však mladý chlapec utrpel dopravnú nehodu, ktorá mu spôsobila vážne zdravotné problémy. A aby prežil, musí podstúpiť náročnú operáciu mozgu, ktorá stojí až 120-tisíc dolárov.

Kylie ako správna a štedrá miliardárka a.k.a. kamarátka sa rozhodla pomôcť. Na účet, ktorý bol založený na záchranu jeho života, poslala Jenner “až neuveriteľných” 5 tisíc dolárov… Ďalších 115-tisíc dolárov nechala na iných ľudí.

Na svoj profil na Instagrame ale aspoň zavesila jeho fotku s popisom:

Nech Ťa Boh stráži a chráni. Všetci sa na chvíľu pomodlíte za Sama, ktorý mal škaredú nehodu. A kliknite prosím aj na odkaz, kde mu finančne pomôžete.

Tento príspevok bol však neskôr ihneď zmazaný, keď sa na Kylie spustila vlna kritiky. Ľudia jej okamžite začali vyčítať, že o pomoc požiadala oveľa menej zámožných fanúšikov, namiesto toho, aby to zaplatila ako miliardárka sama. Ju by to vraj skoro nič nestálo.

Počkajte, vizážistovi Kylie Jenner sa stala autonehoda a on potrebuje 120-tisíc dolárov na urgentnú operáciu mozgu, tak Kylie požiadala svojich fanúšikov o darovanie? Pritom ona venovala iba 5 000 dolárov, keď je doslova miliardárkou?! Naozaj nesprávni ľudia majú peniaze.” uviedol jeden z fanúšikov na Twitteri.

Ďalší skritizoval celú situáciu takto: „Kylie propaguje transparentný účet svojho priateľa a daruje iba 5 000 dolárov, keď je miliardárka a môže mu ľahko a okamžite pomôcť dosiahnuť cieľ = zachrániť život... Čo je s týmito bohatými ľuďmi nesprávne?“

Našli sa však aj takí fanúšikovia, ktorí Kylie obhajovali tým, že táto novodobá “Matka Tereza” má obrovský vplyv a prečo by ho teda nevyužila aj takto. Predsa… jeden jej príspevok na Instagrame je nacenenvý na 1, 2 milióna dolárov.

Na argumenty ale, že ide predovšetkým o jej blízkeho človeka, ktorý potrebuje čo najskôr zachrániť život, ktorý ona dokáže mihnutím oka, už fanatickí obdivovatelia nemali slová.

Samuel má mať zatiaľ vyzbieraných viac 96-tisíc dolárov. Do finálnej sumy mu teda ostáva ešte “pár drobných”.

O makeup Kylie (23) sa častokrát starajú vizážisti.

Kylie je lakomá a bezcitná

Medzi nich dlho patril aj Samuel Rauda (23).

Kylie je lakomá a bezcitná

 

Ten z nej robil doslova iného človeka.

Kylie je lakomá a bezcitná

 

Samuel preto Kylie líčil aj na rôzne udalosti či fotenia.

Kylie je lakomá a bezcitná

Na záchranu jeho života mu však darovala smiešných 5-tisíc dolárov. I napriek tomu, že je miliardárka.

Kylie je lakomá a bezcitná

 

Jenner bola kritizovaná aj za to, že zatiaľ čo je pre ňu ľudský život hodný 5-tisíc dolárov, jej dcéra Stormi (3) nosí napríklad len batoh za cenu 12-tisíc dolárov.

Kylie je lakomá a bezcitná

 

Hviezdička sociálnych sieti má vraj pre mnohých pomýlené a povrchné hodnoty.

Kylie je lakomá a bezcitná

 

Zdroje: mirror.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk