Dobrik čelí jednému sexuálnemu obvineniu za druhým

pridal NoName 23.3.2021 o 17:11
Dobrik čelí jednému sexuálnemu obvineniu za druhým


Keď ste si o túto kauzu písali, tu ju teda máte milé pikoškárky.

Známy americký YouTuber so slovenskými koreňmi, David Dobrík (24), je posledný mesiac spájaný s obrovskými škandálmi. Po tom, čo bol obvinený z toho, že zorganizoval sexuálne mierený útok, teraz ešte čelí aj znásilneniu.

Davida ešte pred pár týždňami obvinil zo sexuálneho útoku bývalý kamarát a člen jeho skupiny Vlog Squad. Ublížený Seth Francois (26) sa mal stať obeťou jeho klasických žartov, ktorými je YouTuber známy. Tentokrát však jeho vtip zašiel za hranicu, ktorú je Seth ochotný tolerovať. V roku 2017 vydal Dobrik video s názvom “Myslel si, že ju bozkáva!! (SUPER CRINGEY)”, ktoré videlo viac ako 10 miliónov ľudí.

V ňom YouTuber v osudný večer povedal Francoisovi, že dostane pusu od známej modelky Corinny Kopf (25). V skutočnosti však dostal bozk len od 45-ročného komika Jasona Nasha, ktorý sa za modelku len v prestrojení skýval. Seth teraz tvrdí, že s pusou nikdy nesúhlasil a Jason sa ho vo výsledku dotýkal bez jeho súhlasu.

Cítil som sa naozaj zle. Zavolal som teda na linku, kde môžete hovoriť o vašich sexuálnych útokoch. Tam mi povedali len to, že im je ľúto, že som bol sexuálne napadnutý, ” prezradil Francois s tým, že o incidente povedal ihneď aj svojej mame a iným priateľom.

A keď ho to stále trápilo, rozhodol sa o tom prehovoriť tiež s iniciátorom Dobrikom a Jasonom. Tí však jeho traumu odignorovali a poskytli mu len finančnú čiastku za to, že virálne video na YouTube ostane.

Peniaze som odmietol s tým, že budem v poriadku. Ale stále s tým nie som v pohode. Obvinenia sú predsa vtedy, keď nie sú dôkazy, čo v mojom prípade vôbec neplatí. Zmyslom celého toho videa je sexuálne napadnutie. Ak stále nevedia, čo sa deje a čo urobili zle, môže sa to stať zas. A možno takým ľuďom, ktorí sa boja rozprávať, ” dodal Seth.

A zdá sa, že Francois nie je jediný. Krátko po prvom obvinení sa do sexuálneho škandálu zapojila ďalšia údajná obeť. Avšak tentokrát ide o ženu. Tá zas tvrdí, že bola hromadne znásilnená ešte v roku 2018, keď Dobrikovi a jeho priateľom prišla pomôcť s produkciou nového videa. Skupina Vlog Squad ju mala nútiť k požitiu veľkého množstva alkoholu, čo následne aj využila. Teraz už 20-ročné dievča priznalo, že bola obeťou skupinového sexu, keď nebola úplne pri vedomí a tým pádom s pohlavným stykom nemohla ani súhlasiť. Najviac spomína meno Durte Dom alias Dominykas Zeglaitis (25), ktorý s nápadom prišiel.

Z toho večera taktiež vyšiel vlog, ktorý Dobrik pomenoval „SHE SHOULD NOT HAVE PLAYED WITH FIRE!!“ čo v preklade znamená, že sa nemala zahrávať s ohňom. Video naozaj obsahovalo časti zachytávajúce údajný sex v trojici. Túto nahrávku napokon Dobrik na žiadosť slečny vymazal a Zeglaitis postupne zo skupiny Vlog Squadu odišiel.

Tým sa však všetko nevyriešilo. Na základe týchto škandálov dávajú ruky preč od Davida aj rôzni jeho sponzori. S YouTuberom zrušili spoluprácu firmy ako DoorDash, EA Sports či Dollar Shave Club. Vlogerovi so slovenskými koreňmi nepomohlo ani ospravedlnenie, ktoré na YouTube nahral ešte minulý týždeň. V ňom hovorí, aký dôležitý je súhlas v sexuálnom styku, ktorý musia udeliť obidve strany.

Súhlas je niečo, čo je pre mňa veľmi, veľmi dôležité. Pri každom videu, ktoré natočím, je mojím hlavným cieľom pobaviť či inšpirovať ľudí a nikdy nechcem, aby sa tomu niečo postavilo do cesty. Mrzí ma, ak som vás sklamal. Nič podobné sa už nebude opakovať, ” vyjadril sa tvorca k aktuálnej situácii. David taktiež dodal, že chce zlepšiť svoje správanie, ale najmä sa dištancuje od svojich bývalých kamarátov ako Zeglaitis.


Dobrik, kde sa vyjadruje ku sexuálnym škandálom.

 

Dnes ráno taktiež vydal aj toto video.

Vlog Squard skupina.

Dobrik čelí jednému sexuálnemu obvineniu za druhým

 

Seth Francois po boku YouTubera, ktorý mu mal namiesto ženy podstrčiť chlapa.

Dobrik čelí jednému sexuálnemu obvineniu za druhým

 

Tu je zas komik Jason Nash. Tomu sa zachcelo bozkávať o 20 rokov mladšieho chlapa. Holt, peniaze sú veľká zbraň.

Dobrik čelí jednému sexuálnemu obvineniu za druhým

Financie napokon dvojica ponúkala aj Sethovi, keď im povedal o svojej traume z toho večera.

Dobrik čelí jednému sexuálnemu obvineniu za druhým

 

Ozajstnú pusu od ceckatej Corinny Kopf však Francois nikdy nedostal.

Dobrik čelí jednému sexuálnemu obvineniu za druhým

 

Druhé sexuálne obvinenie inicioval Durte Dom. To Dobrik tiež nahral a zverejnil. Tvorcovia už vraj nie sú kamoši.

Dobrik čelí jednému sexuálnemu obvineniu za druhým

 

Zdroje: Buzzfeednews.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk