Princ Harry sa konečne zamestnal

pridal NoName 24.3.2021 o 23:04
Princ Harry sa konečne zamestnal


Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou. Haleluja…

Princ Harry (36) sa po všetkých tých rečiach o nezávislosti a sebestačnosti napokon zamestnal. Už sa mu očividne nechcelo zarábať len na očierňujúcich rozhovoroch o svojej rodine, či na pretŕčaní sa v telke. (To ale neznamená, že s tým prestane. Predsa tu je ešte stále ambiciózna Meghan (39), ktorá kvôli pozornosti urobí naozaj nemožné. To sme mali možnosť vidieť neraz.)

Ako píše denník The Wall Street Journal, Harrymu už konečne robota nesmrdí a ide “naozaj pracovať”. Okej, v jeho prípade sa nedá hovoriť o žiadnej makačke a skôr to pôsobí ako len PR pre neho i samotnú firmu, no aspoň niečo.

Harry po tom, ako ešte nedávno mrnčal, že ho kráľovská rodina odstrihla od peňazí daňových poplatníkov, bude dostávať plat z firmy BetterUp sídliacej v americkom Silicon Valley. Tá princovi ponúkla pracovné miesto, ktoré on ihneď prijal. Podľa ich webovej stránky, vojvoda zo Sussexu figuruje ako nový a hlavný člen manažérskeho tímu. Firma funguje od roku 2013 a venovať sa má oblasti duševného zdravia a koučingu.

Pre denník The Wall Street Journal Harry uviedol, že táto ponuka ho veľmi zaujala a prijal ju preto, že chce prispieť k pozitívnemu formovaniu ľudských životov.

Mám v úmysle pomôcť ovplyvniť životy ľudí. Proaktívny koučing poskytuje nekonečné možnosti osobného rozvoja, zvýšenej vnímavosti a všeobecne lepšieho života, " povedal princ.

Ten si očividne dobre uvedomuje, akého má doma zlého, zákerného a nevďačného človeka, a preto ho chce svojimi novými poznatkami z práce aspoň skúsiť nasmerovať na novú a lepšiu cestu. Alebo možno ani nie. Kto vie. Zaujímal by ma však jeho plat. Snáď si už bude môcť dovoliť osobnú ochranku pre seba a rodinu v Amerike, po ktorej tak veľmi túžil a vyplakával za ňou.

Čo si o tom myslíte Vy?

Harry si po roku konečne “našiel prácu”.

Princ Harry sa konečne zamestnal


Už si ho predstavujem na firemných akciách nejak takto.

Princ Harry sa konečne zamestnal

A Meghan zas nejak takto.... Nebuďte necitliví, aj ona je stále tu, i jej venujte prosím pozornosť.

Princ Harry sa konečne zamestnal

 

Manželom sa čoskoro narodí už druhé dieťa. Princ tak môže teraz aspoň tvrdiť, že sa o rodinu stará finančne sám. (Ale len predtým ľuďmi, ktorí nevedia o Charlesovi (72))

Princ Harry sa konečne zamestnal

 

Veď predsa je ešte stále mnoho osôb, ktoré im ich rozprávky žerú. Napríklad taká Oprah Winfrey (67), pred ktorou to dvojica zahrala naozaj dobre. Ak si ešte náhodou nevidel ich rozhovor, KLIKAJ SEM!!! Vyvolalo to poriadny rozruch v kráľovskej rodine.

Princ Harry sa konečne zamestnal

Počkajme si ešte pár rokov a z béčkovej herečky a svetového podpapučníka sa stane hlava USA.

Princ Harry sa konečne zamestnal

 

Tí nahradia aj Washingtona, Lincolna, Franklina a všetkých ostatných z bankoviek. Len aby tam mala Markle svoju podobizeň.

Princ Harry sa konečne zamestnal

 

Čaute všetci naivní hlupáčikovia, ktorí nám všetko veríte a stále nás podporujete. Vážime si to.

Princ Harry sa konečne zamestnal

 

Zdroje: Wsj.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk