Adele je už rozvedená

pridal NoName 26.3.2021 o 10:00
Adele je už rozvedená


Speváčka Adele (32) je už opäť voľná. Okej, to bola posledné dva roky, avšak teraz už aj úradne. Hoci s bývalým partnerom Simonom Koneckim (46) už dlhú dobu nežila, až teraz sa exmanželia konečne dostali k rozvodu. Súdne ťahanice sa totiž dlho točili okolo ich syna Angela (8).

Podľa rozvodových dokumentov, o ktorých informoval server TMZ , exmanželia využili mediátora, ktorý im pomohol priateľský ukončiť vzťah. Sudca v Los Angeles preto mohol začiatkom mesiaca dokončiť rozvod tak, ako sa na ňom Adele a Simon Konecki konečne dohodli - syna Angela budú mať v spoločnej starostlivosti a žiadna zo strán nebude vyplácať tej druhej manželskú podporu. V hre bolo totiž "výživné" pre bývalého muža speváčky. Ten sa však podľa dokumentov napokon vzdal svojho práva požadovať od svojej podstatne slávnejšej a oveľa majetnejšej pani "vreckové na zmrzlinu".

Adele zas naopak musela súhlasiť s doživotnou mlčanlivosťou o vzťahu s ním. Nebude nikdy písať, hovoriť a spievať o tom, ako si spolu žili, čo bol dôvod ich rozchodu a prečo vlastne k nemu došlo.

Verejnosť však už dávno vie, na čom stroskotalo ich manželstvo.

Adele sa stávala väčšou a väčšou hviezdou, jemu pritom vôbec nevadilo, že je v pozadí neviditeľný, ale akonáhle bola ešte slávnejšia, vycestovala na obrovské turné a mala preplnený diár, tak sa navzájom odcudzili, ” priznala v minulosti blízka kamarátka speváčky.

Adele sa tak môže teraz sústrediť už len na chudnutie a estetické zákroky bez stresu a zbytočných naťahovačiek po súdoch. Verím, že si čoskoro s jej novým lookom nájde nejakého mladého zajka a nie o 14 rokov staršieho daddyho.

Speváčka sa za manžela vydala v tajnosti v roku 2016.

Adele je už rozvedená

 

A zdalo sa, že patria k tým vydareným manželstvám.

Adele je už rozvedená

 

V čase svadby už mali dokonca trojročného syna Angela.

Adele je už rozvedená

Toho sa ale snažia držať v anonymite. Preto keď ich Ignác skúsil odfotiť, Adele mu ukázala takéto nemilé gesto. :(

Adele je už rozvedená

 

V roku 2019 išiel pár od seba.

Adele je už rozvedená

 

A speváčka si vtedy uvedomila, že je vlastne žena a chce byť sexi. Od tej doby schudla rapídne veľa kíl a podstúpila mnoho estetických zákrokov.

Adele je už rozvedená

Ovisnuté vnady jej ale zatiaľ ešte ostali.

Adele je už rozvedená

 

Do tváre je však naozaj krásna. Je to zázrak, čo dokáže dnešná chirurgia..

Adele je už rozvedená

 

Takto vyzerá Adele najnovšie. Tu vidno ten úsmev i napriek tomu, že má masku. Hádajte, čo tu práve podpisuje. ;)

Adele je už rozvedená

 

Zdroje: Vanityfair.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk