Britney sa vyjadrila k dokumentu o nej

pridal NoName 2.4.2021 o 10:15
Britney sa vyjadrila k dokumentu o nej


O Britney (39) asi netreba veľa písať. Každý vieme, kto to je a akou cestou si v živote prešla. A to, že posledné roky nezažíva vôbec ľahké obdobie, je všeobecne známe. Preto ešte minulý rok o nej vznikol nový dokumentárny film s názvom Osloboďte Britney Spears. Ten poukazuje na jej rýchly vzostup medzi tie najväčšie hudobné hviezdy, no aj pád, ktorý cez média sledoval celý svet.

Speváčka už v roku 2008 bola zbavená svojprávnosti pre psychické problémy, niekoľko verejných zrútení, drogovú závislosť a agresívne útoky na paparazzov. Odvtedy sa o ňu stará a spravuje jej majetok otec Jamie Spears (68), ktorému však podľa mnohých ide len o peniaze. Minulý rok na základe toho fanúšikovia založili hnutie #FreeBritney, ktoré malo súd presvedčiť o tom, že je umelkyňa schopná sa postarať sama o seba a jej život by jej mal byť opäť vrátený do vlastných rúk. To sa ale nestalo a Spears boj o slobodu v novembri prehrala. Po dlhšej odmlke a mnohých zvláštnych “tanečných” videí sa ale život okolo Britney začal znova riešiť.

A to práve vďaka spomínanému dokumentu Framing Britney Spears.

Ten mal v Amerike premiéru už na začiatku februára a sledovalo ho mnoho ľudí. Samotná speváčka však nie. K celému projektu sa ale vyjadrila a to prostredníctvom Instagramu. Vraj videla len úryvky z neho a to jej stačilo k tomu, aby si vytvorila objektívny názor. Dokument v nej vyvolal silné pocity a dvojtýždňový plač....

Celý môj život ma niekto rozoberal, sledoval či hodnotil! Aby som si uchovala zdravý rozum, potrebujem každý večer tancovať, aby som sa cítila divoká, ľudská a živá! Celý život som bola ľuďom na očiach, keď som vystupovala. Chce to veľa sily uveriť, že vesmír má pre vás plán, keď vás neustále niekto hodnotí, ponižuje a strápňuje v médiách. Svet sa však točí ďalej, no my sme stále tie krehké, citlivé bytosti, " stojí na začiatku pod videom, v ktorom zas predvádza tie svoje choré pohyby.

Nevidela som síce ten dokument, ale z toho mála, čo som videla, môžem povedať, že som sa hanbila, v akom svetle ma vykreslili. Plakala som dva týždne, a občas si ešte stále poplačem, " pokračovala vo vyjadrení Britney, ktoré prekvapilo mnohých. Ďalej dodala, že robí, čo môže, aby si udržala mentálnu pohodu. Venuje sa spiritualite a každý deň tancuje. To ju má robiť najviac šťastnou.

Nie som tu preto, aby som bola dokonalá… Dokonalosť je nuda… Som tu preto, aby som šírila dobro, “ ukončila speváčka.

Ihneď po tomto vyjadrení vznikli špekulácie o tom, že tento text napísal a zverejnil práve Jamie Spears, ktorý bol v dokumente stvárnený ako vypočítavý človek. Ten sa teraz má snažiť cez Britney celý projekt od HBO GO očierniť, aby stratil na dôveryhodnosti. Čo mnohým dáva zmysel, pretože veria tomu, že si z dcéry urobil zlatú baňu, o ktorú nechce prísť.

Čo si o tom celom myslíte Vy?

Trailer k dokumentu.


Vyjadrenie Britney. Vo videu opäť zvláštne “tancuje” a to na pieseň od kapely Aerosmith.

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

 

Otec speváčky, ktorý si v dokumente o sebe vypočul nepekné slová.

Britney sa vyjadrila k dokumentu o nej

Ten spravuje dcéry majetok od roku 2008, kedy si prešla Spears rôznymi škandálmi.

Britney sa vyjadrila k dokumentu o nej

 

V tom období sa stretávala s Paris Hilton (40) a Lindsay Lohan (34), ktoré jej mali pomôcť k pádu. 

Britney sa vyjadrila k dokumentu o nej

 

Britney potom prišla o svojprávnosť a psychický sa zrútiť.

Britney sa vyjadrila k dokumentu o nej

Minulý rok vzniklo hnutie FreeBritney, cez ktoré fanúšikovia bojovali o jej slobodu.

Britney sa vyjadrila k dokumentu o nej

 

Súd však v novembri Spears prehrala. A stále pridáva príspevky takéhoto typu.

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

 

Tento jej však vyšiel. Nemyslíte? :D

 

Zdroje: Instagram.com/britneyspears, Deseret.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk