Katy Perry si neholí nohy

pridal NoName 6.4.2021 o 21:43
Katy Perry si neholí nohy


Len nedávno sme písali o tom, ako sa Orlando Bloom (44) v médiách sťažoval, že s Katy Perry (36) nemajú skoro vôbec sex. A hoci to vtedy herec odôvodnil tak, že im pri 8-mesačnej dcére na šukačku nezostáva čas ani energia, pravdepodobne za tým bude aj niečo viac. Speváčka totiž najnovšie prezradila, že si od pôrodu nohy neholila. A asi to nebudú len nohy...

Hoci Katy len v auguste priviedla na svet svoju prvú dcéru Daisy, do “práce” sa už vrátila. Tentokrát ale vymenila nahrávacie štúdium za kreslo porotcu v American Idol... A keď do šou prišla mladá súťažiaca, Perry neváhala a na plnú papuľu svetu oznámila, že so žiletkou už nie je kamoška.

Najprv pár vecí, “ povedala speváčka po vystúpení mladej baby. „Tvoj hlas je duchovný zážitok. Je naozaj nadpozemský a anjelský. A ja, ako čerstvá matka nemám veľa času na holenie nôh, preto som si ich prestala holiť. A preto, keď si začala spievať, sa mi chlpy na nohách postavili až o centimeter a pol, ” zhodnotila Katy mladú súťažiacu a oboznámila ju o svojom poraste.

Kolegovia v porote ale Perry neverili a preto ju poprosili o to, aby im údajné chlpy ukázala. S tým speváčka nemala žiadny problém. Luke Bryan (44) jej ich teda skontroloval a jej tvrdenie potvrdil.
Doslova má fakt chlpy na nohách.

Druhý kolega - Ryan Seacrest (46) vtedy zareagoval:

Ďakujem pekne za forenznú správu.

Vyplakávanie Orlanda tým pádom teraz dáva väčší zmysel, pretože dá predpokladať, že nohy nebudú tie jediné, čo si speváčka neholí. A presekať sa dažďovým pralesom je úprimne stokrát ťažšie ako cesta záhradkou, či dokonca asfaltom.

 

Katy v šou American Idol.

Katy Perry si neholí nohy

 

V porote je tiež Luke Bryan (44), Ryan Seacrest (46), Lionel Richie (71).

Katy Perry si neholí nohy

 

Zatiaľ čo Perry sedí v speváckom kresle, Orlando doma plače kvôli nedostatku sexu.

Katy Perry si neholí nohy

A dvojica sex už pred svadbou mala, to dokazuje ich 8 mesačná dcérka Daisy!

Katy Perry si neholí nohy

 

Každopádne sa ale rodine obaja venujú. Takto ich pred pár dňami zastihol Ignác na prechádzke.

Katy Perry si neholí nohy

 

A takto zas tento víkend na pláži v Santa Barbare. Malá je inak rozkošná.

Katy Perry si neholí nohy

Inak Katy má naozaj schopnosť vyzerať na každej fotke zvláštne. Aspoň ju však nikto nemôže obviniť, že si platí vlastných paparazzov.

Katy Perry si neholí nohy

 

Zdoje: Mirror.co.uk, Pagesix.com

 

ANKETA







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk