Caitlyn Jenner ako guvernérka Kalifornie

pridal NoName 7.4.2021 o 18:30
Caitlyn Jenner ako guvernérka Kalifornie


Ak ste si mysleli, že táto rodina za tie dlhé roky už nedokáže ničím novým prekvapiť, sklamem Vás, bohužiaľ, stále dokáže. Najnovšie nám to dokázala Caitlyn Jenner a.k.a. bývalý Bruce Jenner (71), ktorý odrazu vzal svoj život vážne a rozhodol sa na staré kolená niečo dokázať. A to jednoducho tak, že sa ako prvý transrodový človek bude uchádzať o miesto guvernéra Kalifornie.

Keď už Kimike (40) nevyšiel post “First Lady” po tom, čo Kanye West (43) napokon prezidentské voľby vďakabohu nevyhral, sa do politiky montuje ďalšia osoba z tejto zvrátenej rodiny. Hlava (teda skôr najnovšia dospelá pišula) klanu Kardashian-Jenner už čoskoro rozbehne svoju kampaň na post guvernéra Kalifornie. Tak sa bývalý olympionik rozhodol len 3 mesiace po tom, čo Donald Trump (74) odišiel z Bieleho domu. Toho Caitlyn vraj v roku 2016 sama volila. Neskôr však svoje rozhodnutie oľutovala, pretože naivne verila, že exprezident pomôže transexuálom.

Realita je však taká, že tento prezident neúnavne útočí na trans komunitu. Vodca nášho národa neprejavuje nijakú úctu k už marginalizovanej a bojujúcej komunite. Ignoruje našu ľudskosť a ešte aj urazil našu dôstojnosť, " napísala Jenner na Twitter v októbri 2018, kedy Trump stále pôsobil.

A hoci Donalda už pred pár mesiacmi vystriedal Biden (78), Caitlyn má pravdepodobne pocit, že sa LGBTQI+ komunite stále venuje málo pozornosti, lebo inak netuším tento chorý počin. Vo viacerých zahraničných médiách lacná kópia Lany (35) sebavedomo povedala, že sa chystá na jeseň kandidovať na miesto guvernéra Kalifornie. Dokonca vraj už komunikuje s politickými konzultantmi, ktorí jej majú pomôcť uspieť. Čo sa snáď nestane. Viete si predstaviť tú drámu, keby Meghan (39) nebola prvá významná žena v americkej politike? To by sme len videli pravé Black Lives Matter.

No nič, aby ste sa aspoň zamysleli nad tým celým, dám Vám jednu ťažšiu otázku. A neopovážte neodpovedať! (ANKETA na konci)

 

Trans for you!

Caitlyn Jenner ako guvernérka Kalifornie

 

Caitlyn ako ešte Bruce.

Caitlyn Jenner ako guvernérka Kalifornie

Ide o jedného plastického chirurga, alebo o operáciu podľa predlohy?

Caitlyn Jenner ako guvernérka Kalifornie

 

Caitlyn Jenner ako guvernérka Kalifornie

Každopádne šancu na výhru má. V Amerike je mnoho drblých ľudí, ktorí túto rodinu žerú. O počte členov LGBTQI+ komunite ani netreba hovoriť. A v minulosti viacerým osobnostiam sláva k tomuto postu pomohla.

 

Arnold Schwarzenegger (73), ako inak rodený Rakušan, zastával v rokoch 2003-2011 úrad 38. guvernéra Kalifornie.

Caitlyn Jenner ako guvernérka Kalifornie

Ronald Reagan, ktorý sa predtým ako vstúpil do politiky živil herectvom a moderovaním, zasadol do prezidentského kresla v roku 1981 a zotrval tam do 1989. Bývalý vedúci Odborového zväzu hercov v USA bol tiež 33. guvernér štátu Kalifornie.

Caitlyn Jenner ako guvernérka Kalifornie

 

Ak chceš vedieť, ktorý známy herec plánuje kandidovať v budúcich voľbách na prezidenta, KLIKAJ SEM!!!

 

Zdroje: news.yahoo.com

 

ANKETA







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk