Ozzy Osbourne je chorý čurák

pridal NoName 8.4.2021 o 16:32
Ozzy Osbourne je chorý čurák


Ja som ho stále vnímala ako mentálne retardovaného, ale že má až tak prázdno v hlave, som naozaj nečakala. Psychopat Ozzy Osbourne (72) priznal, že si dlhé dni v lockdowne kráti strieľaním mačiek a vtákov, ktoré mu cez pozemok prejdú.

Jeden zo zakladajúcich členov legendárnej kapely Black Sabbath bol vždy známy pre svoj exhibicionizmus a kontroverzné správanie. Vtedy si však všetci mysleli, že to patrí k jeho imidžu “drsnej” hviezdy. No zdá sa, že nešlo len o akési vytvorené alterego, on je v skutočnosti naozaj čistý cocot. Spevák sa najnovšie pochválil, že kvôli jeho zvrátenému koníčku vyzerá jeho dvor ako (doslova) márnica. Na pozemku mu vraj ležia mŕtve telá rôznych vtákov a mačiek.

Táto nechutná zábavka mu má podľa jeho slov pomáha zabúdať na Parkinsonovu chorobu, ktorou už dlhé roky trpí. Tá ako neurologické ochorenie spôsobuje spevákovi to, že mu v mozgu odumierajú nervové bunky, čo vedie k problémom s ovládaním pohybov a ovplyvňuje aj jeho náladu, spánok aj myšlienky. (A mám pocit, že aj myslenie…)

Sám si totiž neuvedomuje svoje kruté správanie k nevinným tvorom. On to berie dokonca ako školu, ktorá ho naučila lepšie strieľať…

Keď som s tým začal, nešlo mi to. Teraz každú minútu pribudne nová mŕtva mačka alebo vták. Môžem vďaka tomu na chvíľu prestať myslieť na chorobu. Keď som v dome, akurát sa strachujem, že už nikdy nebudem poriadne chodiť, ” vysvetlil hlupák.

Pritom len nedávno priznal, že čin, ktorý urobil v roku 1982, keď chudákovi netopierovi odhryzol hlavu, bol nevhodný a ospravedlnil sa zaň. „Urobil som veľa hlúpostí, ale človek sa učí na vlastných chybách, " povedal pred krátkym časom.

Minulý rok sa dokonca stal tvárou kampane proti týraniu zvierat, čo dnes znie ako poriadny paradox.
Ľudia teraz začali Ozzyho oprávnene označovať za tyrana, ktorý ako verejne známa osoba propaguje násilie páchané na zvieratách.

 

Spevák sa pred rokom prihováral fanúšikom ako ochranca zvierat v kampani PETA, upozorňoval práve na utrpenie pouličných mačiek.

Ozzy Osbourne je chorý čurák

 

Že má v hlave nasraté, ukázal už vtedy, keď na pódiu odhryzol netopierovi hlavu.

Ozzy Osbourne je chorý čurák

Len na pohľad je zjavné, že je to prefetovaný blázon.

Ozzy Osbourne je chorý čurák

 

Parkinsonovu chorobu mu diagnostikovali po tom, ako vo februári 2019 doma spadol.

Ozzy Osbourne je chorý čurák

 

Ozzy Osbourne je chorý čurák

 

Zdroje: Thesun.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk