S Kris Jenner sa nezahráva

pridal NoName 13.4.2021 o 9:16
S Kris Jenner sa nezahráva


Že v Karsahian-Jenner rodine je najväčší motherf*cker boss Kris (65), je všeobecne známe. Sama predsa celý klan založi...porodila a celé roky sa starala o úmyselné škandály, ktoré ich držali na vrchole pozornosti. Teda až na ten jeden, ktorý nebol vôbec z jej hlavy a ani umelo vytvorený. Hanba nastala, keď Kris musela v roku 2019 riešiť nepovolenú trtkačku dvoch blízkych ľudí v dome a ešte k tomu aj dcérinu česť...

A hoci odvtedy prešlo už veľa času, Mamager na to nezabúda, práve naopak. Dotyčnej teraz posiela menšiu pripomienku.

Pred vyše dvoma rokmi nastalo v tejto sekte “haló”, keď sa odhalila ďalšia Tristanova (30) nevera. Ten Khloé (36) počas tehotenstva vkuse podvádzal (a aj isto pred ním). Svojho vtáka jednoducho nedokázal udržať v nohaviciach a pchal ho do každej možnej diery. Že sa ale medzi jeho “Anče” zapíše aj najlepšia kamarátka Kylie Jenner (23) - Jordyn Woods (23), nikto nečakal. Basketbalista si však ako svoju ďalšiu obeť vybral túto blízku osobu rodiny, ktorá mu chacharu napokon taktiež otrčila. A keď celá táto nevera prepukla, nastal škandál.

Khloé sa s Tristanom na nejaký čas rozišla a Jordyn sestry upálili na kríži. Dobre, to za nie. Ale zatvorili jej dvere pred nosom, čo ju určite dosť zabolelo, keďže vďaka nim si žila luxusný život. Veď i plastiky jej vraj mali oni zaplatiť, čo je ale na tom pravdy, neviem…

A hoci od tohto incidentu prešli necelé tri roky a rodina sa spolu už nestretáva, Kris sa rozhodla poslať Jordyn menší darček. Teda skôr provokačnú spomienku.

Woods to ale nepobrala. Na Instagram zverejnila video, ako prekvapená preberá PR balíček od pani humoristky Jennerovej. Tá jej poslala čistiace prostriedky s názvom Safely, ktorý okrem mydla a krému na ruky obsahoval aj dezinfekčné gély.

Jordyn to má brať ako urovnanie vzťahov, no mne to skôr príde ako metafora. Keď už je taká špina, nech sa umyje. Či len ja za všetkým niečo hľadám? :D 

Čo si o tom myslíte vy?

 

Khloé (36) verila, že našla konečne niekoho slepého, kto sa nebude obzerať za niečim “ženskejším” a preto sa nechala nabúchať.

S Kris Jenner sa nezahráva

 

No nestalo sa tak a Tristan tehotnú kentaurku ihneď podj*bával na každom rohu.

S Kris Jenner sa nezahráva

A medzi jeho žienky, ktoré mu dali omočiť, sa zaradila aj blízka osoba rodiny - Jordyn Woods (23).

S Kris Jenner sa nezahráva


Vtedy vypukol škandál a Kylie Jenner (23) si už tak vydržiava o kamarátku menej.

S Kris Jenner sa nezahráva

 

Miliardárka na priateľku rýchlo zabudla a našla si za ňu iné náhrady.

S Kris Jenner sa nezahráva

Jodryn ešte chvíľku vyplakávala v rôznych rozhovoroch, ako je v tom nevinne a nič sa vlastne nestalo.

S Kris Jenner sa nezahráva

 

Po dvoch rokoch sa napokon rozhodla poslať Kris ex-”priateľke” rodiny darček.

S Kris Jenner sa nezahráva

 

Vydrhni sa ty špina.

S Kris Jenner sa nezahráva

 

Zdroje: Mirror.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk