Elon Musk má ufónsku priateľku

pridal NoName 16.4.2021 o 22:41
Elon Musk má ufónsku priateľku


Asi ani ja by som nebola rovnaká, keby som bola partnerkou najbohatšieho muža planéty, čiže nesúdim. Alebo vlastne súdim! Tu sme na pikoškách, takže si poďme robiť z tejto olympijskej víťazky mentálnej atletiky srandu.

Občas sa stane, že si každý z nás trochu uletí. Jedni častejšie, druhí len občas a niektorí sú vysoko nad Zemou stále. Ten posledný prípad je aj speváčky Grimes (33), ktorá je ale už podľa mňa chorá a stratená spirituálka. (Niečo ako Silvia Šuvadová len 1000x horšie).
Priateľka Elona Muska (44)  sa po novom opäť raz priblížila k mimozemšťanom, ktorí ju i jej životného sponzora tak veľmi fascinujú. A to tak, že si nechala zjazviť chrbát. Nechápete? Nevadí, dostaneme sa k tomu.

Že Elon nie je úplne v poriadku, dokazuje to, že sa ešte v roku 2018 dal dokopy s treťotriednou speváčkou Grimes. Tých vraj od začiatku spájali spoločné záujmy. Obaja sa totiž netaja tým, že ich facinuje všetko mimozemské a sci-fi. Spoločne by uverili asi aj tomu, že sú sami ufóni, ktorí prišli na našu planétu zachrániť ľudstvo… Alebo práve ich spoločný syn, ktorý sa narodil minulý rok, je ten pravý spasiteľ. Aj by to inak sedelo. Od pomätených rodičov totiž dostal predsa meno (resp. kód) X Æ A-Xii...

Predtým však ako dorastie a urobí na Zemi svetový prevrat, sa ešte snažia rodičia v živote nejako zabaviť.... A zatiaľ čo sa Musk venuje oblasti technológií a umelej inteligencie, Grimes vymýšľa cocotiny.

Už sa jej vraj viac nechcelo čakať na tanier na oblohe, ktorý by ju po toľkých modlitbách konečne uniesol a preto začala konať. Stretnutie so všemocnými mimozemšťanmi si aspoň fejkovo realizovala sama. Resp. vytetovala...

Excentrická (teda drbnutá) speváčka má po vonom na chrbte výrazne tetovanie. A hoci na prvý pohľad skôr pripomína poriadne boľavé popálenie morskou medúzou, alebo hojenie po zbičovaní, majú to byť akože stopy od kamošov z vesmíru.

"Celý chrbát mám pokrytý bielym atramentom. Nemám lepšiu fotku, keďže ma to príliš bolí a musím si ísť ľahnúť spať. Červené to bude ešte zopár týždňov, no potom to budú nádherné mimozemské jazvy, " napísala na svoj Instagram spirituálka Grimes, ktorá je týmto primitívnym nápadom unesená…

 

Tu je to majstrovské dielo.

Elon Musk má ufónsku priateľku

A pritom stačilo ísť len za Christianom Greyom…

Elon Musk má ufónsku priateľku

Dvojica priznala svoj vzťah pri príležitosti MET Gala 2018 (zaspomínajte si ešte ako sa kedysi chodilo), kde prišli spolu.

Elon Musk má ufónsku priateľku

Grimes mala vtedy dokonca náhrdelník v tvare T ako Tesla.

Elon Musk má ufónsku priateľku

Po dvoch rokoch sa im narodil syn X Æ A-Xii. (To je inak už 6.dieťa Elona.)

Elon Musk má ufónsku priateľku

A začiatkom roka sa Musk stal najbohatším človekom na svete.

Elon Musk má ufónsku priateľku

 

Bonus č.1.:

Kto takto tancuje, keď mu príde výplata? :D

 

Bonus č.2:

Tomuto sa hovorí sila peňazí.

Elon Musk má ufónsku priateľku

 

Zdroje: CNN.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk