THUNDER FORCE

pridal Admin 17.4.2021 o 12:46
THUNDER FORCE


Vážené vedenie Netflixu,

som režisér komerčne úspešných komédií Tammy alebo The Boss. Preto si myslím, že mám všetky schopnosti nakrútiť superhrdinský film akože podľa komiksu. Máme frajerský názov Thunder Force. Zoberieme tie najohranejšie žánrové klišé, no obohatíme ich brilantným nápadom. Nositeľom superschopností bude žena. Čo, žena? Dokonca dve! A nie iba tak obyčajné ženy. Budú to Melissa McCarthy (50) a Octavia Spencer (50). Ich fyzický vzhľad zaručí automaticky zábavu a ani sa nemusíme snažiť o nejaké originálne gagy.

Rovnako tak nepotrebujeme veľký rozpočet, pretože vašej cieľovej skupine je úplne jedno, na čo sa pozerá. Dramaturgicky budeme odkazovať k novodobej škole českých komédií, kde nič nemá hlavu ani pätu. Recenzenti sú z nich síce zúfalí, ale ľudia ich majú radi. Z toho bude vyplývať aj snaha o natočenie, čo najhorších možných akčných scén.

Samozrejme držíme aj esá v rukáve. Máme totiž práva na pár cool pesničiek z 90. rokov. A keďže retro frčí, bude to dobre znieť. Takisto by som bol rád, aby ste zaistili povolenie na použitie trička Slayeru, ktoré bude odrazom nezávislosti hlavnej hrdinky. Možno je to prvoplánové, ale pre daný žáner to bude stačiť.

Rád by som totiž zašiel na pivo s Martinom Scorsesem (78). Keďže nepovažuje komiksové filmy za skutočnú kinematografiu, potrebujem sa mu trocha vtrieť a dať mu do rúk nepriestrelný argument v podobe môjho filmu.

Dúfam, že vás moja ponuka zaujala a teším sa na skorú odpoveď.

Ben Falcone (47)

 

CHCETE SI PREČÍTAŤ ODPOVEĎ OD NETFLIXU, resp. zvyšok recenzie? Klikajte TU!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk