Kto má bradavky ako korky od vína?

pridal NoName 22.4.2021 o 22:24
Kto má bradavky ako korky od vína?


Randiť sa má i v manželstve! A to si myslia tiež rodičia Joe Jonas (31) a Sophia Turner (25), ktorý sa cez víkend vybrali na spoločný obed. Cestou tam ich však ešte zachytil náš Ignác, ktorý je síce gay a bradavky si na ženách naozaj nevšíma, no tentokrát sa mu podaril i takýto záber. Herečka totiž zachránila situáciu a Iggiho pozornosť si získala aspoň bizarnými riflami.

Dvojca pred deviatimi mesiacmi privítala na svet ich prvé dieťa - dcéru Willu. Od tej si ale cez víkend odskočili na spoločné rande v San Vicente. To však nebolo ničím špeciálne, čo súdim podľa oblečenia… alebo práve naopak? Neviem, posúďte sami.

Sophia si na seba oblieka biely top bez podprsenky a modré prapodivné džíny. (Tie vyzerajú naozaj prinajmenšom čudne. No stavím sa, že ich hodnota je vyššia ako priemerný slovenský plat).

Ako však hovorí Katy Perry (36), všetko po pôrode je už iné, čiže aj outfity... Možno sú to len špeciálne rodičovské nohavice, ktoré majú iba v Hollywoode… tie gigantické vrecká by totiž na to sedeli. A Turner sa len pozabudla a neuvedomila si, že teraz už nemá pri sebe malú Willu a nemusí mať toľko odkladacieho miesta.

Joe sa naopak obliekol klasicky, ako zvyčajne. Na ňom vyzerá komický iba ten náhrdelník, ktorý sa podobá tomu, aký sme si ako deti vyrábali z rôznych korálok.

 

Štýl, ktorý my nikdy nepochopíme, lebo nemáme vkus. A možno to len s Willou dávajú na kengury.

Kto má bradavky ako korky od vína?

 

Kableku s topánkami ale pekne zladila. Treba uznať.

Kto má bradavky ako korky od vína?

A bradavky tiež zadelila na pani.

Kto má bradavky ako korky od vína?

 

“Retiazku” Joeovi zavidi i samotný king of poop Rytmus.

Kto má bradavky ako korky od vína?

 

Ale ako pár sú dosť sympatický.

Kto má bradavky ako korky od vína?

 

Zdroje: Mirror.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk