Štyri najdivnejšie okamihy Oscarov

pridal NoName 23.4.2021 o 21:58
Štyri najdivnejšie okamihy Oscarov


Keďže sa už cez víkend budú opäť rozdávať Oscary, napadlo mi, že by sme sa mohli pozrieť na pár nezabudnuteľných momentov, ktoré sa na tejto veľkej události počas rokov stali. Pretože ani veľká ceremónia a červený koberec nikdy nikomu z celebrít zaručili to, že vždy všetko pôjde podľa plánu. A dobre pre nás. Keby to totiž tak bolo, prišli by sme o okamihy, kedy na Oscaroch vládol chaos, emočné zrútenie, nehoda, odmietnutie ceny či nesprávne vyhlásenie víťazov.

Takže poďme na to.

Pobozkala podlahu

Úsmev všetkým (teda okrem neprajníkom) z tváre zmizol, keď Jennifer Lawrenc (30) pri ceste na pódium zakopla a spadla na schody. O to väčší trapas to bol, keďže sa to vysielalo klasicky live po celom svete a herečka sa ihneď stala terčom rôznych vtipných obrázkov.

Oscara si išla prebrať za najlepší výkon v dráme Silver Linings Playbook. Keď napokon dokráčala k mikrofónu, dostala standing ovation.

Vy stojíte iba preto, lebo sa cítite trápne, že som spadla. Ale ďakujem Vám, “ zahlásila pri preberaní ceny.

Štyri najdivnejšie okamihy Oscarov

 

Ale šaty mala popixi.

J*bem Vám nejakú zlatú sošku

O škandál sa v roku 1972 postaral herec Marlon Brando, ktorý bol nominovaný za kultovú postavu mafiánskeho bossa Dona Vita Corleoneho vo filme Krstný otec. Na galavečer ale namiesto seba poslal zástupkyňu domorodého indiánskeho kmeňa a príležitostnú herečku Sacheen Littlefeather (74). Tým chcel upozorniť na zlú situáciu domorodých obyvateľov v Spojených štátoch. Pri vyhlásení Marlona vyšla na pódiu a namiesto preberania ceny preniesla prejav, ktorý si zaslúžil standing-ovation a dlhý potlesk.

Štyri najdivnejšie okamihy Oscarov

 

Vyhrotené emócie

Trapasom si prešla i Gwyneth Paltrow (48) v roku 1999. Tá to podľa mnohých prehnala s príliš dojemnou ďakovnou rečou, ktorú ledva cez silné emócie zvládla povedať. Po tvári jej neustále stekali slzy a vymenovať stihla hádam celú svoju rodinu. Niektorých členov dokonca aj viackrát… Neskôr herečka priznala, že sa musela po Oscaroch na 3 týždne skryť u rodičov v Santa Monice, pretože sa za svoju ďakovnú reč dosť hanbila… (Sviečkami s vôňou jej vagíny sa ale pýši...)

 

Cenu získala za najlepšiu herečku vo filme Zamilovaný Shakespear.

Štyri najdivnejšie okamihy Oscarov

 

Spomínaná reč

Víťazom sa vlastne stal tento a nie henten

Do rozpakov sa dostali viacerí herci v roku 2017, keď sa vyhlásil nesprávny víťaz. Warren Beatty (84) a Faye Dunaway (80) klamlivo oznámili svetu, že muzikál La La Land získal Oscara za najlepší film. Údajne dvojica dostala obálku, v ktorej sa iba uvádzalo, že Emma Stone (32) zvíťazila za rolu vo filme La La Land. Dunaway to však prečítala tak, že cenu vyhral celý film. Vtedy zasiahol producent Jordan Horowitz (41), ktorý povedal, že došlo k omylu a skutočným víťazom bol Moonlight.

Je mi ľúto, stala sa chyba. Skutočným víťazom je Moonlight. A nie, nie je to vtip, ” zaznelo z úst produkčného.

Trápne na tom bolo to, že herci z La La Landu už boli na pódiu a hovorili ďakovnú reč...

Štyri najdivnejšie okamihy Oscarov

 

Ups...

 

Zdroje: Mirror.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk