Priatelia sa nabalia

pridal NoName 24.4.2021 o 11:05
Priatelia sa nabalia


Všetci dobre vieme, že Priatelia si držia prvú priečku legendárnych seriálov a to len tak niekto neprekoná. Ubehlo 25 rokov od premiéry, dostali sme desať sezón v podobe 236 epizód, ktorých reprízy sa nie a nie omrzieť. Áno, od ukončenia Priateľov sme dostali pár skvelých seriálov o skupinke priateľov, ale ani jeden nedosiahol na úspech šestice Newyorčanov z deväťdesiatych rokov.

Celý ten ošiaľ okolo návratu Priateľov začal jednou nekvalitnou fotkou na Instagrame, kde bolo celé osadenstvo po rokoch pokope a ktorou v októbri 2019 spustila svoj oficiálny účet Jennifer Aniston (52). Padol rekord, kedy naša ohrdnutá a nespravodlivo osočovaná treťotriedna herečka Meghan Markle (39) prišla o prvenstvo v rýchlosti nazbieraných followerov. Minulý rok potvrdil návrat Priateľov jeden z tvorcov - Marta Kauffman (64). Pôvodne sa uvažovalo nad natáčaním v auguste minulého roka, ale kvôli pandémii sa všetko posunulo na neurčito. V novembri Matthew Perry (51) hodil tweet, kde oznámil, že návrat Priateľov sa presúva na marec 2021. Pred pár dňami oficiálny účet Priateľov na Instagrame zverejnil fotografiu zo štúdia s veľkým nápisom “Friends The Reunion”.

Hoci okolo tohto Friends The Reunion je veľké rúško tajomna, čo-to je verejnosti známe. Všetko sa koná pod záštitou HBO Max, keďže momentálne HBO vlastní vysielacie práva na všetky série Priateľov. Netešte sa veľmi - Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey a Pheobe sa nevrátia. Pôjde skôr o dokumentárny špeciál, kedy si herci a tvorcovia spoločne sadnú a zaspomínajú na staré dobré časy. Natáčať by sa malo aj pred publikom, keďže herci zverejnili na svojich sociálnych sieťach charitatívnu výzvu All In Challenge, kde jedného z darcov odmenia lískami na natáčanie.

Taktiež sa dostala von informácia, že každý z hlavnej šestky si prilepší približne o 2, 5 až 3 milióny dolárov. Pred 25 rokmi začínali na sume 22 500 dolárov za epizódu a pri poslednej sérii končili s miliónovou výplatnou páskou za časť. Celosvetové reprízovanie Priateľov ročne vynesie štúdiu Warner Bros. miliardu dolárov. Všetci herci si tak už 25 rokov privyrábajú o 19-20 miliónov ročne za reprízovanie seriálu. Celkom slušný bočák, nie? Ale veď dobre, tiež som fanúšik. No nebola by som rada keby to zmenil nasilu pretlačený a nedomysledný návrat. Veď ako to dopadlo s Beverly Hills? Ani Gilmorky ma nepotešili pred rokmi. Nechcem byť hnusná, ale čas neo*ebeš.

 

Deje sa to…

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Lisa Kudrow (57) víta na Instagrame Matthewa Perryho jednou zo svojich legendárnych hlášok

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lisa Kudrow (@lisakudrow)

 

Áno, okrem Matthewa si svoj vlastný Insta účet založil aj jeho pes. Má 120-tisíc sledovateľov.

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Perry (@mattyperry4)

 

Molly Hurwitz (29) je snúbenica Matthewa Perryho

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Perry (@mattyperry4)

Dajme si aj Monicu aká Courteney Cox (56), ktorá ešte občas pripomína Monicu

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

 

A výzva od Matta LeBlanca (53)

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Matt LeBlanc (@mleblanc)

 

Zdroje: Glamour.com, Harpersbaazar.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk