Billie Eilish nefetuje sama

pridal NoName 26.4.2021 o 21:00
Billie Eilish nefetuje sama


Naozaj tejto osobe neviem prísť na chuť. Pripadá mi ako ďalšia slávna pubertiačka, ktorá svoje tínedžerské roky prežíva iba na drogách a tie jej pomáhajú k tvorbe depresívnych pesničiek.
Každopádne… po mnohých uplakaných songoch asi prídu po novom zamilované balady (čo naozaj pochybujem, ale aspoň malá nádej tam je). Rýchlokvaska Billie Eilish (19) je totiž po melancholických chvíľach napokon zadaná.

I keď je Billie úspešná speváčka, stále je to tá spomínaná pubertiačka... ako som hovorila. Čiže nie je nijak prekvapivé, že sa so svojim frajerom stále skrýva. Teda až doteraz.

Zistili sme, že od minulého roka randí so začínajúcim hercom Matthewom Tylerom Vorcom (29). (Ten zatiaľ nemá za sebou nejaké úspešné a veľké filmy… no nemusí sa obávať, po vzťahu s Billie teraz určite prerazí.)

Že speváčka naozaj Matthewovi zohrieva Zipser párok prezradil pár tak, že po mnohých špekuláciach sa napokon títo dvaja ukázali spolu na verejnosti. Jednoducho = proste sa už rozhodli neskrývať a normálne žiť. Dvojicu Ignác odfotil pred pár dňami, keď si pri venčení psa Sharka spoločne odskočili pre kávu.

 

Inak… myslíte, že i Billie musí v Starbuckse hovoriť svoje meno?

Billie Eilish nefetuje sama

 

Tu už trénuje na večer.

Billie Eilish nefetuje sama

Hrdličky

Billie Eilish nefetuje sama

 

Do tváre nič moc teda...

Billie Eilish nefetuje sama

 

Po tom inak, čo si speváčka vypočula, že má postavu ako 30-tnička, ktorá obľubuje víno, vykračuje ulicami už len takto...

Billie Eilish nefetuje sama

Keď nevieš o čom je reč a chceš vidieť fotky -  KLIKAJ SEM!!!

 

 

Zdroje: Dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk