Je The Rock klamár?

pridal NoName 3.5.2021 o 21:56
Je The Rock klamár?


Zdá sa, že sa v poslednej dobe sa s konšpiračnými teóriami roztrhlo vrece. Po tom, ako “najmúdrejší” jedinci začali do sveta presvedčivo hlásiť, že Britney Spears (39) mala byť platená Georgeom W. Bushom (74), odhalili múdrostráči ďalšiu prísne tajnú pravdu. Tá sa však tentokrát týka už The Rocka (49), ktorý sa má v tichosti podieľať na vyhynutí ľudstva.

Dwayne Johnson sa pred pár dňami na svojom profile pochválil, že má za sebou už druhú dávku vakcíny (podľa DailyMail si mal do tej sexi ruky nechať pichnúť Pfizer/BioNTech alebo Modernu. Nevie sa isto...)

Herec sa pre očkovanie rozhodol z dôvodu, že už minulý rok v auguste sa aj so svojou rodinou koronavírusom nakazili... a vraj ani jeden z nich toto ochorenie neniesol vôbec dobre. Ako sám tvrdí, išlo o jedny z najnáročnejších chvíľ, ktoré so svojimi blízkymi zažil. Odvtedy tak na svojich sociálnych sieťach viackrát zdôrazňoval vážnosť choroby a potrebu očkovania.

A aby nebol pokrytec a motivoval ľudí ešte viac, rozhodol sa tiež zverejniť fotku, na ktorej dostáva on sám už druhú vakcínu. (Čo nemal robiť ak nechcel, aby si jeho meno brali do úst konšpirátori.)

V komentároch sa totiž začali okamžite šíriť hoaxy o tom, že na snímke nie je herec, ale práve jeho dablér Myles Humphus. Ten mal byť podľa mnohých podplatený The Rockom, ktorého zas platí samotný Bill Gates (65), ktorý celú túto pandémiu umelo zinscenoval. Dwayne je vraj proste len obyčajná bábka najtajnejších, avšak najmocnejších ľudí. Ako 4. najsledovanejší človek na svete má osoby nabádať na jedovaté očkovanie, ktoré nás “netalentovaných a nešťastných chudáčikov” zabije alebo minimálne čipom ovládne.

No neviem, neviem… Nemyslím si, že má Johnson už viac chuť kandidovať na prezidenta a riadiť takýto osprostený národ.

 

Fotka, ktorá pobúrila mnohých antiwaxxerov

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock)


A toto je spomínaný Myles

Je The Rock klamár?

Podobá sa podľa Vás?

Je The Rock klamár?

Do tváre podľa mňa tak max. na 30%. Ale nepohrdla by som. :D

Je The Rock klamár?

The Rock, kde hovorí o nakazení koronavírusom

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock)

 

Zdroje: Dailymail.co.uk

 

ANKETA







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk