Ľudská Barbie Jessica sa prežiera

pridal NoName 5.5.2021 o 12:50
Ľudská Barbie Jessica sa prežiera


Táto stratená existencia opäť nevie čo od dobroty, resp. zas sa snaží verejnosť niečím zaujať... Tak jej teda splňme túto veľkú túžbu a poďme jej venovať znova trošku pozornosti.

Už pred pár mesiacmi sme na pikoškách písali o tom, že Rodrigo Alves (37), ktorý najprv vystupoval ako živý Ken, sa po novom mení na ľudskú Barbie... Tragéd hneď po ohlásení tejto zmeny prijal nové meno Jessica a podstúpil tiež zmenu pohlavia…A ako výstredný narcis dokonca priznal, že si vybral svoju vagínu z časopisu a ponúkne ju ako prvému tomu, kto vyhrá jej vlastnú reality šou, ktorú plánuje.

Tá sa však stále ešte nekoná, hoci Jessica je už po zotavení a pripravená pretrhnúť svoju špičkovú panenskú blanu… (Možno to však bude z dôvodu, že si cez sádlo na fuňu nevidí.) Barbie totiž priznala, že mala posledné mesiace problémy s jedlom a pribrala až 30 kíl.

Som nonstop hladná a snívam o čokoláde a dobrom jedle. Je pre mňa ťažké to ovládať kvôli vysokým dávkam ženských hormónov, ktoré každý týždeň dostávam, ” priznala Jessica, ktorá tvrdí, že je na jedle závislá a tak sa stala až obéznou.

Za krátky čas sa jej malo podariť prepracovať zo 70 až na 100 kíl. To berie Barbie ako hotovú katastrofu, lebo sa vraj cíti pre mužov menej atraktívna… (Tiež som ostala prekvapená, že sa to viac dá.)

Našťastie však táto bezvýznamná zverina môže byť rada, že žije v 21. storočí a má naozaj veľa peňazí. Rodrigo. a.k.a. Jessica sa rozhodla podstúpiť zmenšenie žalúdka, tzv gastrický bybass. Čiže jej žalúdok sa zmenší a ona bude menej žrať a nepriberať. Haleluja… životný problém vyriešený.

 

Kilá jej pokrivili asi aj očné buľvy.

Ľudská Barbie Jessica sa prežiera

Tu má mať vraj 100 kíl… teda… keby si tú fotku nevyretušovala a trošku sa virtuálne nezúžila.

Ľudská Barbie Jessica sa prežiera

 

Tú Lady Diorku by som ale brala, nebudem klamať.

Ľudská Barbie Jessica sa prežiera


Keby len Egypťania vedeli…

Ľudská Barbie Jessica sa prežiera

Jessica inak tvrdí, že aj napriek + 30. kilám má stále mnoho ponúk od chlapov, ktorí jej ponúkajú veľké peniaze za to, že s nimi strávi noc.

Ľudská Barbie Jessica sa prežiera

 

Tak napokon…pripime si na to, kam sa ako ľudstvo uberáme.. :)

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

 

Zdroje: Dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk