Obrovská kauza o ďalšej Tristanovej nevere

pridal NoName 5.5.2021 o 21:07
Obrovská kauza o ďalšej Tristanovej nevere


A je to tu zas. Hoci basketbalista tvrdil, že už bude poslušný a o svojho jaštera sa viac so štetkami deliť nebude, urobil to znova. Po tom, čo mu naivná Khloé napokon všetky tie nevery odpustila a chystala sa mať s ním ďalšie dieťa, sa minulosť opäť zopakovala.

Aby sme si však mohli povedať, že čo sa stalo, vysvetlíme si okolností, ktoré tomu predchádzali. Aspoň v skratke… Že Khloé Kardashian (36) Tristan Thompson (30) podvádzal počas vzťahu, cez tehotenstvo a aj dávno po ňom... už vieme. Taktiež sme na pikoškách písali o tom, že po všetkých tých neverách mu napokon kentaurka dala šancu a dokonca s ním chce ďalšie dieťa. Pred pár mesiacmi totiž pár oznámil, že sú opäť spolu a svojej dcérke True (3) plánujú dopriať súrodenca. (Toho sa však dievčatko asi tak rýchlo nedočká…Veď čítajte ďalej.)

Posledné týždne sa špekulovalo o tom, že Khloé mal Tristan požiadať o ruku. Na Instagrame sa totiž Kardashianka viackrát nenápadne chválila prsteňom, ktorý vyzeral ako ten snubný. A hoci godzilla dotazy na šperk ignorovala, teraz už vieme, že naozaj išlo o zásnubný…

Dvojica sa od začiatku roka začala intenzívne stretávať. Dôvodom malo byť práve ďalšie dieťa, na ktorom chceli zapracovať. O ňom básnila Kardashianka snáď v každom rozhovore. Dokonca priznala, že keď im to nepôjde prirodzenou cestou, skúsia aj umelé oplodnenie. (Vajíčka si mala už v minulosti nechať zamraziť.) Proste všetko sa zdalo konečne normálne… teda až do momentu, pokiaľ nevyšla na povrch ďalšia Tristanova nevera.

Khloé zmizol úsmev z tváre v momente, keď sa prostredníctvom internetu dozvedela o influencerke Sydney Chase (23). S ňou mal mať basketbalista pomer práve v čase, keď chodil a plánoval väčšiu rodinu s godzilou… (Aké nečakané, však?).

Zaslepená Kardasianka však tomu nechcela veriť, pretože veď Tristan sa zmenil!!! “Modelka” ale stále na svojom profile tvrdila, že je to pravda. A hoci sa Khloé veľmi snažila svojmu trtkáčovi veriť, musela si to napokon overiť. Podľa zahraničných médii mala Sydney sama napísať na Instagrame s tým, že by sa chcela o celej veci porozprávať a ocenila by, keby ich rozhovor ostal dôverný.

Odvtedy, čo sa celá táto kauza začala, tajomný prsteň z prsta kentaurky záhadne zmizol…

Späť však k influcancerke. Tá mala svoj sex s Tristanom odôvodniť tak, že jej mal tvrdiť, že je slobodný.

Nevedela som o tom, že by boli spolu. Povedal mi, že už nie je vo vzťahu. Takže sme sa najprv rozprávali, motali a podobne. Proste sme robili všetko. Mohlo to byť tak v januári. Naozaj som sa ho doslova spýtala, či je slobodný a on odpovedal, že áno, už je. A keď som neskôr zistila, že ma klame, prerušila som s ním kontakt, ” povedala otvorene Chase. (Taká pikoška inak, vraj sex s Thompsonom je dobry a tam dole nie je obrezaný.:) )

Toto poníženie (už ani neviem, koľké je to v poradí) očividne Khloé opäť poriadne položilli. Tá totiž naozaj hlúpučko verila, že jej princ sa skutočne zmenil a oči, či PENIS bude mať už do konca života len pre ňu. No nestalo sa... tak isto, ako basketbalista tvrdí, že celý tento románik sa tiež nikdy nestal.

Tristan totiž dostal doma asi poriadne slovnú (a možno aj fyzickú, veď godzila by na neho aj silou mala) nakladačku a preto sa rozhodol konať. Vraj už podnikol právne kroky voči modelke. Tá má iba škaredo klamať, lebo mu chce zničiť “milujúci a harmonický vzťah”... Proste to chce poprieť tak, ako pomer s ním sa snažila vyvrátiť aj Kylie Jenner (23) najlepšia kamarátka Jordyn Woods (23).

Ako to teda celé dopadne, som zvedavá.

 

BONUS

A zdá sa, že Khloé má kontakty naozaj vysoko. Na platforme Tik-tok totiž existoval účet dievčaťa, ktoré celú kauzu komentovalo prostredníctvom krátkych videí. Jej profil obsahoval rôzne názory na celú túto situáciu (pod ktoré sa samozrejme vyjadrovali aj iní používatelia.) No a ako je pri Kardashiankach známe - kde sú oni, tam je rušno. Vraj účet na popularite tak vzrástol, že získal naozaj veľkú sledovať. O celú kauzu sa začalo zaujímať viac osôb, ktoré k tomu chceli tiež niečo povedať… A to napokon vyvrcholilo až do toho, že bol tento profil z platformy vymazaný. Autorka účtu ihneď z toho obvinila Khloé. Vraj ona má mať prsty za tým, že jej account vymazali… Čo si myslíte vy, má Kardashianka takéto kontakty?

 

Takto vyzerá ten prsteň, s ktorým Kardashianka toľko frajerila.

Obrovská kauza o ďalšej Tristanovej nevere

Tie nechty sú inak fakt otrasné!!!

Obrovská kauza o ďalšej Tristanovej nevere

 

Ešte jedna pózovačky so šutrom.

Obrovská kauza o ďalšej Tristanovej nevere

 

Sydney, ktorá prášila matrace s basketbalistom.

Obrovská kauza o ďalšej Tristanovej nevere

To už je iný level.

Obrovská kauza o ďalšej Tristanovej nevere

 

A aj auto má v pohodičke.

Obrovská kauza o ďalšej Tristanovej nevere

 

A možno chcel len Tristan s Khloé trojku a tak najprv odskúšal, aby nepriniesol godzile drevo.

Obrovská kauza o ďalšej Tristanovej nevere

S takýmto zadkom však asi nemožné sexovať napitchu.

Obrovská kauza o ďalšej Tristanovej nevere

 

Malá True tak bude musieť na súrodenca zabudnúť.

Obrovská kauza o ďalšej Tristanovej nevere

 

Vyjadrenie dievčiny z TikToku.

Obrovská kauza o ďalšej Tristanovej nevere

 

Zdroje: Mirror.co.uk, Mirror.co.uk, Mirror.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk