William a Kate si založili YouTube channel

pridal NoName 6.5.2021 o 19:28
William a Kate si založili YouTube channel


Viem, že ste ma tu išli za Davida Dobrika (24), Jamesa Charlesa (21) a Jeffreeho Stara (35) ukrižovať, o týchto panenských YouTuberoch však určite budete počuť rady. Presne tak, William (38) a Kate (39) sa z Instagramu a Twitteru presúvajú na YouTube. (PornHube tiež vraj zvažujú, ale ešte uvidia.)

Dvojica už stihla dokonca na YT nahrať krátke 25-sekundové úvodné video, v ktorom s úsmevom na tvári žartujú o tom, ako si musia dávať pozor na to, čo povedia, pretože kamery všetko zachytávajú. (Akoby na to doteraz nemuseli myslieť… ale dobre)

Video tiež obsahuje zostrih z rôznych výletov a aktivít, ktorým sa spoločne venujú. Kate napr. v jednej nahrávke skúša lukostreľbu a William zase lieta v helikoptére. Taktiež máme možnosť vidieť ich cestu do Bhutánu, či ako oslávili Deň svätého Patrika.

Čo ďalej plánujú točiť, neprezradili. Predpokladám však, že trápne challenge, infantilné videá o slizoch, alebo výzvy, ako jedia sedem dní len pizzu… to naozaj našťastie nebudú.

Ja by som fakt prijala, keby nám aspoň trochu ukázali skutočný život takých monarochov. A najlepšie by bolo, keby zavolali aj Betušu (95) a tá by nám porozprávala tiež nejaké veci. Nemusí to byť nič škandalózne, ale viete… taký pokec na štýl Oprah (67) s Harrym (36) a Meghan (39). To by bola pecka, no už veľmi fantazírujem. :D Poďte si radšej pozrieť úvodné video.

 

Nech sa páči.

 

Dvojica inak 29. apríla oslávila 10. výročie svadby.

William a Kate si založili YouTube channel

 

Dobre si vybral William. Ja im tú lásku verím.

William a Kate si založili YouTube channel

 

Na výročie zverejnili takéto krásne video.

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

 

A aby sme nezabudli, malá Charlotte (6) v nedeľu oslávila tiež 6 rokov. Na koho sa Vám podobá sa asi nemusím pýtať…

William a Kate si založili YouTube channel

 

Všetky tie ich deti majú niečo do seba.

William a Kate si založili YouTube channel

 

A aby sme nekrivdili… Viem, že je to článok o W&M, spomeňme si ale aj na Archieho (2). Ten dnes oslavuje druhý rok. (A za rodičov predsa nikto nemôže.) Všetko naj!

William a Kate si založili YouTube channel

 

Zdroje: YouTube.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk