Chrissy Teigen nenávidí ženy!

pridal kiwi 19.5.2021 o 15:32
Chrissy Teigen nenávidí ženy!


Pár rokov dozadu (okej, trochu viac ako pár) som sledovala seriál 30 Rock. V jednej časti bola hlavná ženská postava obvinená z toho, že nenávidí ženy, hoci ona sama sa vnímala ako feministka. Ako som tak čítala, čo porába Chrissy Teigen (35), hneď som si na ten výrok spomenula. Chrissy sa totiž tiež zrejme za feministku považuje, akurát jej správanie tomu tak úplne nenasvedčuje. A že čo to tá zákernica urobila? Nebojte, všetko bude.

Už pred rokom sme písali o tom, ako kedysi Chrissy na Twitteri šikanovala niekdajšiu pikoškársku stálicu, Courtney Stodden (26). K šestnástym narodeninám (plus-mínus) poslala Chrissy Courtney darček v podobe jednej milej rady, nech sa Courtney zabije. Rok dozadu teda v Courtneyinom videu zazneli obvinenia Chrissy zo šikany, obťažovania, a traumatizovania, a tiež padla výčitka, že ostatné ženy nepodporuje, hoci sa tvári, že áno. Aha, a ešte tam zaznelo promo na pesničku o Chrissy s veľavravným názvom Bully. Veľa vody však obvinenia nenamútili, o pár mesiacov Chrissy oznámila, že je tehotná, a veď kto by už kritizoval tehotnú ženu. O ďalších pár mesiacov potratila, Courtney už vôbec nikto neriešil. Až teraz, po roku.

Čakať sa oplatilo, reakcia nakoniec prišla. Chrissy sa na Twitteri ospravedlnila, ale tak všelijako. Na úvod zahlásila, aká je vďačná, že šikana vyplávala na povrch, lebo teraz je nútená prevziať za svoje správanie zodpovednosť a osobnostne rásť. Krása. Ale poďme ďalej.

Som zhrozená a smutná z toho, ako som sa správala. Pramenilo to z mojej neistoty a túžbe po pozornosti. Za svoje správanie sa hrozne hanbím, ale táto hanba je nič v porovnaní s utrpením Courtney. Tak tvrdo som pracovala na tom, aby ma ľudia mali radi, a aby som im robila radosť....teraz som ich sklamala a cítim sa hrozne. V minulosti som urobila aj iné chyby a určite ešte veľa chýb spravím, ale budem sa fakt snažiť polepšiť!!!

No a teda bonus je, že sa Courtney najprv chcela ospravedlniť súkromne, ale nakoniec si povedala, že to spraví verejne....ať to každý slyší! A že teda je jej to hrozne ľúto. Verzia Courtney je iná, vraj sa Chrissy o osobný kontakt a súkromné ospravedlnenie nesnažila vôbec, len verejné vyjadrenie čapla na svoj Twitter a povedala si, že stačí. Navyše má Chrissy Courtney na Twitteri zablokovanú, čím Courtney znemožnila prístup k samotnému verejnému ospravedlneniu. Takže daný srdcervúci výlet bol pre Courtney aj tak nedostupný, podľa všetkého slúžil len na to, aby fanúšikovia Chrissy videli, ako ju to celé strašidelne mrzí. Fňuk.

Ospravedlnenie prijímam a odpúšťam jej. Pravda však ostáva rovnaká, priamo od nej nijaké ospravedlnenie neprišlo. Chcem veriť tomu, že to myslí úprimne...ale skôr to vidím ako zúfalý pokus zachrániť spoluprácu s obchodným domom Target a inými značkami, ktoré si postupne začínajú uvedomovať, že Chrissy nie je taká milá a progresívna, na akú sa hrá“ to sú instagramové slová Courtney.

A tieto slová sa potvrdzujú. Chrissyinu sadu kuchynského riadu stiahol z predaja ako Target, tak aj Macy's. Obchodný dom Bloomingdale's (áno, to je to, kde pracovala Rachel) zase vycúval zo zmluvy, ktorú už mal s Chrissy takmer dohodnutú, podľa všetkého išlo o akúsi reklamnú akciu, ktorú mala Chrissy v dome moderovať. Zrejme presne tomuto sa Chrissy chcela vyhnúť, už to však nezachránila, ani verejnou výpoveďou si nepomohla. Ťažko to aj mohlo byť inak, keď najväčšiu chuderku spravila zo seba, pretože to ona bažila po pozornosti, to ona bola neistá, to ona sa snaží, aby ju ľudia mali radi.

Blind Gossip už predostiera, čo bude nasledovať. Vraj celebrita, ktorá bola obvinená z nepekného správania, je zúfalá a nasrdená, že sa jej na toto správanie prišlo. Samotné správanie síce neľutuje, no ľutuje fakt, že jej popularita je teraz v ohrození. Zachrániť sa bude môcť len tak, že vyvolá v ľuďoch súcit, a možností, ako to dosiahnuť, je niekoľko.

Choroba (buď bude chorá ona, alebo niekto z jej blízkych)

Trauma alebo šikana (čiže nielen Courtney, ale aj Chrissy si niečím takým prešla)

Liečba zo závislosti na alkohole, alebo drogách

Humanitárne gesto nebude tentokrát stačiť, pretože ľudia by to hneď prekukli. Nuž, tak sa nechajme prekvapiť a uvidíme, s akým vyhlásením príde. A inak, Blind Gossip okrem iného tvrdí aj to, že Chrissy sa v šikane neobmedzovala len na Courtney, ale všeobecne útočila na mladé tínedžerky na sociálnych sieťach, ktorým posielala súkromné správy. V tých im nadávala do štetiek a podobných rozkošných vecí. Taká milá teta to je.

 

Ide sa do Courtney

Chrissy Teigen nenávidí ženy!

 

Chrissy Teigen nenávidí ženy!

Chrissy Teigen nenávidí ženy!

 

Chrissy Teigen nenávidí ženy!

 

Ale zas, neostalo len pri Courtney. O Lindsay Lohan (34) písala tiež. Napríklad o tom, ako sa reže vždy, keď sa porovnáva s Emmou Stone (32)

Chrissy Teigen nenávidí ženy!

Lady Gaga (35) takisto neobišla skrátka. Vraj Chrissy je takmer ako ona...akurát so ženskými genitáliami.

Chrissy Teigen nenávidí ženy!

 

Mariah Carey (asi 51, ale bola o tom dlho celá tajomná) bola zase na vkus Chrissy príliš tučná. V období, keď čakala dvojičky

Chrissy Teigen nenávidí ženy!

 

Quvenzhané Wallis (17) mala len 9 rokov, keď ju Chrissy skritizovala na Twitteri a zahlásila, že sa jej zdá arogantná

Chrissy Teigen nenávidí ženy!

Pre predstavu, tu máte toho údajne arogantného spratka

Chrissy Teigen nenávidí ženy!

 

John Legend (42) sa tiež dočkal kritiky za to, že len čuší ako voš pod chrastou a pol slova nepovie na to, že jeho žena šikanuje ostatné ženy, a občas aj malé decká a tínedžerky.  Niektorí už kritiku potiahli aj o kus ďalej a Chrissy prirovnávajú k Harveymu Weinsteinovi (69), Jeffreymu Epsteinovi, či trebárs aj Ellen DeGeneres (63). O nich všetkých sa vedelo, že nie sú milí, práve naopak, a bolo to akýmsi verejným tajomstvom Hollywoodu, napriek tomu sa proti nim dlho nijako nezasahovalo. O Chrissy sa teraz už takisto vie, že nie je milá, tak vraj prečo predstierať opak? Nepoučili sme sa už?

Chrissy Teigen nenávidí ženy!

 

Courtney. Nedávno sa do éteru dostala informácia, že Courney je nebinárna osoba a používa zámená they, čiže oni. V angličtine pomerne gramaticky bežný jav na označenie človeka, ktorého pohlavie nepoznám, v slovenčine trošku kostrbaté. V tom roku pána 2012 Chrissy samozrejme Courtney považovala za ženu, ale ja si myslím, že by sa k šikane pokojne uchýlila aj ak by vedela, že ide o nebinárnu osobu, takže jej nenávisť sa asi výlučne na ženy neobmedzuje. Uzavriem to na trochu pozitívnu nôtu:  Courtneyin vizuál je tu na fotkách z víkendu dosť dobrý!

Chrissy Teigen nenávidí ženy!

Kedysi to bolo toto. A že tam veru je všetko! SÚD (čiže Starý Úchyl Doug), cecky, egyptský amulet na ramene, oringle, aj praktické oblečenie na prechádzku po meste

Chrissy Teigen nenávidí ženy!

 

A sviňucha Chrissucha na záver

Chrissy Teigen nenávidí ženy!

 

Zdroje: Buzzfeed.com, Pagesix.com, Blindgossip.com, Pagesix.com, Dailymail.co.uk, Slate.com, Blindgossip.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk