Vydatá Ariana Grande a jej bývalí nabijači

pridal NoName 21.5.2021 o 21:08
Vydatá Ariana Grande a jej bývalí nabijači


Je to tak, Ariana Grande (27) sa naozaj pred pár dňami vydala. A že nejde o žiadne fámy, mám už oficiálne potvrdené. Pýtate sa ako? No predsa google-om. Na Wikipédii už seriózne stojí, že je zo speváčky vydatá žena. No a čo je na internete, to je predsa vždy pravda!

Ariana sa s maklérom luxusných nehnuteľnosti Daltonom Gomezom (25) zosobášila minulý víkend v tajnosti a len 6 mesiacov po zásnubách. Svadba sa vraj konala v kalifornskom Montecite u Ariany doma a bola malá a intímna (niekde dokonca stojí, že mala mať len do 20 hostí).

Keďže je však Ignác na OČR kvôli svojej mame, do Ameriky na skok bohužiaľ nemohol. Fotky preto nemáme. Ospravedlňujeme sa. Nebojte ale, Igi za to dostal dostatočnú kázeň. (Fotky už sú na svete TU!)
Pridáme Vám tu však aspoň súhrn exvzťahov Ariany, aby sme si mali o čom pokecať, keď už nemôžeme skritizovať biele šaty. Nech sa páči.

PS: Vyjadrite sa, kto Vám k nej najviac pasoval.

Za mňa to je Pete. Milujem ho.

 

Jai ​​Brooks (26)

V roku 2012 Ariana nadviazala vzťah na diaľku s austrálskym YouTuberom Jai Brooksom, ktorý so svojím bratom súťažil o to, kto si získa jej pozornosť prvý. Túto primitívnu stávku si všimla mama speváčky a tak dcéruške nakázala, aby jednému z nich poslala správu… čo aj mladá Ariana urobila.

Randili spolu asi rok, lietali tam a späť, aby sa navzájom prekvapili. Všetko sa však skončilo, keď YouTuber speváčku verejne obvinil, že ho podviedla so spevákom The Wanted Nathanom Sykesom, s ktorým mala pieseň s názvom „Almost Is Never Enough“. Grande toto tvrdenie poprela a dodala, že Jai chcel jednoducho len “svojich 15 minút slávy”.

Vydatá Ariana Grande a jej bývalí nabijači

 

Almost Is Never Enough

Big Sean (33)

S touto chutnou čokoládkou randila na prelome roka 2014 - 2015. Ich vzťah trval 8 mesiacov a dokonca zložili dve spoločné piesne - Best Mistake, Right There. Po rozchode sa raper (i s ostatnými) ocitol v jej skladbe Thank U, Next, kde hovorí, že si myslela, že s ním napokon skončí, no nebol pre ňu ten pravý.

Vydatá Ariana Grande a jej bývalí nabijači

 

 

Ricky Alvarez (33)

Po ukončení ďalšieho vzťahu začala randiť s jej tanečníkom Rickym Alvarezom. Ich románik potvrdili počas živého vystúpenia v roku 2015, kedy sa na pódiu začali bozkávať. Chodenie im vydržalo niečo vyše roka. Rozchod priznal choreograf prostredníctvom tweetu “Život je divoký a zmeny sú fantastické”. Doteraz sa vraj priatelia. Či ešte pre ňu po tom tancoval, netuším.

Vydatá Ariana Grande a jej bývalí nabijači

Mac Miller (†26)

Arianin najdlhší verejný vzťah (dva roky) bol so zosnulým raperom a spevákom Malcolmom Jamesom McCormickom A.K.A Mac Millerom. Prvýkrát sa stretli v roku 2013, keď spolupracovali na skladbe „The Way“. Dokopy sa ale dali až koncom roka 2016, keď sa spoločne začali ukazovať na rôznych miestach. Mac bol vraj najväčšou oporou speváčke po bombových útokoch v Manchestre v roku 2017. Rozchod prišiel v máji 2018, keď ho Adriana poslala k vode. Vtedy svoje rozhodnutie vysvetlila tak, že nedokáže byť s mužom, ktorý nemá nad sebou kontrolu. Mac Miller sa napokon v septembri 2018 predávkoval drogami a zomrel.

Vydatá Ariana Grande a jej bývalí nabijači

 

 

Pete Davidson (27)

Títo sa dali dokopy v roku 2018 (2 týždne po poslednom rozchode), keď spoločne trávili čas v komediálnej šou. Svojmu manažérovi vraj vtedy Ariana povedala, že tohto muža si raz vezme… A skoro sa tak aj stalo. Len pár týždňov po tom, čo spolu začali chodiť, sa zasnúbili. Speváčka taktiež na album Sweetner pridala celú skladbu s názvom Peter Davidson. Po niekoľkých mesiacoch sa však rozišli. A nie v úplne najlepšom... Po tom, ako ho Ariana nazvala len “fajn rozptýlením po rozchode s Millerom” a verejne sa rozkecala o jeho obrovskom penise, prišiel na rad Pete. Ten o speváčke zas začal hovoriť, že mala malé ruky a skoro nič v nich neudržala… (Čiže ani ten jeho veľký penis samozrejme.) Taktiež na ňu vytiahol špinu (ktorú všetci vedia), že sa natiera samoopaľovákom, aby pôsobila ako černoška. Čo v dobe, keď sa všade rieši blackface, bolo premyslené.

Vydatá Ariana Grande a jej bývalí nabijači

 

Mikey Foster (34)

O tomto vzťahu sa moc nevie... Stretávať sa začali v auguste 2019 a od seba išli vo februári 2020. Údajne sa zblížili pri nakrúcaní videoklipu Boyfriend cez leto. Po tom, čo boli spolu v januári videní v Disneylande, potvrdili rozchod.

Vydatá Ariana Grande a jej bývalí nabijači

 

 

Dalton Gomez (25)

S týmto (už jej manželom) začala randiť opäť len pár dní po rozchode. Spolu sú od februára 2020. Ako sa začal svetom šíriť koronavírus, dvojica vraj spoločne strávila karatnénu, ktorá ich ešte viac zblížila. V decembri 2020 ju Dalton požiadal o ruku a pred pár dňami sa vzali.

Vydatá Ariana Grande a jej bývalí nabijači

 

Zdroje: Capitalfm.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk