Harry o láske k drogám a alkoholu

pridal NoName 23.5.2021 o 21:17
Harry o láske k drogám a alkoholu


Ako som už spomínala pri článku s Gagou (35), princ Harry (36) si s Oprah (67) založili vlastnú šou - The Me You Can’t See. (Meghan (39) sa pridá až po pôrode, aby ju všetci obdivovali, že ako dvojnásobná matka s malými deťmi “ťažko a tvrdo” pracuje. Má to premyslené.)

Späť však k novému programu. Ten má slúžiť ako osveta v oblasti mentálneho zdravia, ktoré je v tejto dobe ešte stále podceňované. S čím tiež súhlasím. No to je asi to jediné, s čím sa s Harrym zhodnem. Prečo? Čítajte ďalej... Aby mala šou čísla, sa princko znova morálne vygrcal. Opäť premyslene a so slzami v očiach vytiahol svoju mŕtvu mamu a rasizmus voči jeho žene… Tlieskame Harry, tešíme sa, že ti to ešte stále funguje.

Po tom, čo Lady Gaga priznala smutnú minulosť, sa rozhodol prehovoriť aj Harry. Ten porozprával opäť tú omielanú rozprávku o tom, že z britskej kráľovskej rodiny ušiel, pretože sa obával, že Meghan postihne podobný osud ako jeho matku princeznú Dianu (†36).

História sa opakovala. Moju matku naháňali až do smrti, kým bola vo vzťahu s niekým, kto nebol biely, “ povedal v šou s tým, že nemohol dopustiť, aby herečka dopadla rovnako. Ju vraj paparazzi tiež neustále prenasledovali a urážali rasistickými poznámkami, čo ho veľmi trápilo a preto sa rozhodol odísť. Rodina mu to vraj ale najprv nechcela dovoliť.

Keď som nakoniec urobil rozhodnutie odísť kvôli svojej rodine, stále mi hovorili, že to nemôžem spraviť, “ spomínal Harry, ktorý ale nemal na výber. Meghan mu totiž mala hovoriť o tom, ako spácha samovraždu.

Chcela si vziať život. Nemalo to zájsť tak ďaleko, “ dodal Harry. Ten tvrdí, že jej mentálny stav nebol naozaj dobrý a on o tom vie tiež dosť. Vo veku 28 - 32 vraj dosť holdoval drogám a alkoholu. Tieto závislosti mu spôsobila trauma zo smrti matky, ktorou trpí celý život. V piatok večer podľa vlastných slov dokázal vypiť toľko alkoholu, čo by bežný človek vypil za celý týždeň, len aby zabudol na úmrtie Diany. A drogy užíval z dôvodu, aby prestal vnímať pocity, ktoré mu dominovali v hlave. Štyri roky mal trpieť vážnymi panickými a úzkostnými záchvatmi…

Naopak, za najšťastnejšie obdobie života označil svoje pôsobenie v britskej armáde, kde sa mu najviac páčilo, ako mu nikto nevenoval špeciálnu pozornosť len preto, že pochádza z kráľovskej rodiny...Ach, viete si len predstaviť tú kázeň, ktorú dostal od Meghan, keď toto počula? No nič, nabudúce snáď odpovie, že BEST MOMENT OF HIS LIFE bol predsa ten, keď spoznal práve ju.

 

Ukážka z novej šou.

 

„Ups, prepáč mami, že opäť hrám ľuďom na city prostredníctvom teba.”

Harry o láske k drogám a alkoholu

Ale ona sa vážne chcela zabiť.

Harry o láske k drogám a alkoholu

 

Nemal som fakt na výber.

Harry o láske k drogám a alkoholu

 

Klasický zdeseno-znechutený výraz Oprah… robte rýchlo meme, pokiaľ nezakážu… ako naposledy.

Harry o láske k drogám a alkoholu

Pri pohľade mám pocit, že tie drogy neboli až také špatné pre Harryho, keď si to porovnáme s dnešným “princom”. Viac úsmevu a ten lieči!!!

Harry o láske k drogám a alkoholu

 

Harry o láske k drogám a alkoholu

 

Zdroje: BBC.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk