Bill Gates a Jeffrey Epstein - pravda o ich vzťahu

pridal NoName 24.5.2021 o 21:15
Bill Gates a Jeffrey Epstein - pravda o ich vzťahu


Nie je to bohviečo, predom upozorňujem. Ak ste mali doteraz o Billovi (65) len super mienku, pravdepodobne po tomto článku na neho názor zmeníte. A nejde až tak o to, o čo mu išlo, ale skôr o to, ako sa robil nasilu slepý, len aby si splnil svoje veľké želanie.

Bývalý zamestanec Gatesovej nadácie sa rozhodol prehovoriť, aký bol skutočný vzťah Billa so sexuálnym predátorom, zvrhlíkom, podvodníkom… proste keketom Jeffreym Epsteinom (†66).

Zakladateľ Microsoftu si vraj účelne zatváral oči pred ohavnými skutkami, ktoré Jeff robil. O všetkom mal vedieť, no mlčal, a to z dôvodu, že mu mal známy finančník pomôcť získať Nobelovu cenu za mier. Po tej má Bill už dlhé roky veľmi túžiť. (Paradoxné, však?)

Expracovník priznal, že ako člen Gatesovej nadácie si bol vedomý, že tento vzťah mohol mať “reputačné rizika”. Ale bolo mu a aj jeho kolegom povedané, že ide o akýsi “manéver”, ktorý keď vyjde, Bill dostane Nobelovku za mier.

Už v tom čase ľudia vedeli, že ten človek [Epstein] nebol čistý, “ povedal pre DailyBeast bývalý zamestnanec.

Bill mal byť vraj presvedčený o tom, že Jeffrey pozná tých správnych ľudí, ktorí by mu s touto veľkou túžbou pomohli… Stretávať sa tak začali v roku 2011, keď bol už výkonný finančník odsúdený za získanie prostitúcie od maloletej.

A ako tu už nejaká pikoškárka v minulých komentároch načrtla, Billova žena Melinda (56) nebola z tohto priateľstva vôbec nadšená. Údajne vraj namietala a bola zásadne proti tomu, aby sa títo dvaja stretávali.

Podľa exzamestnanca je Nobelova cena za mier to, čo Gates chce viac ako čokoľvek iné na svete.

Myslím si, že bol nakoniec sklamaný, že to nevyšlo, “ dodal.

Vyjadrenie hovorcu Gatesa:

Aj keď by bola Nobelova cena určite veľkou cťou, je nepravdivé tvrdiť, že Bill Gates bol touto cenou „posadnutý“, či stanovil si ju ako cieľ alebo za ňu akýmkoľvek spôsobom bojoval. Keby mal Epstein plán alebo motiváciu zapojiť sa do akýchkoľvek procesov týkajúcich sa akýchkoľvek ocenení alebo vyznamenaní v mene spoločnosti Gates, Gates ani nikto, s kým pracuje, si nebol vedomý jeho zámerov a odmietli by akékoľvek ponuky pomoci.

Tak čo myslíte, ako to teda bolo?

 

Inak videli ste niekto ten dokument o Jeffrey? Dajte vedieť, či to stojí za to.

Kamaráti…

Bill Gates a Jeffrey Epstein - pravda o ich vzťahu

 

Dúfam, že sa raz Melinda rozpovedá.

Bill Gates a Jeffrey Epstein - pravda o ich vzťahu

 

A Bill sa tiež mohol spamätať, sám má dve dcéry.

Bill Gates a Jeffrey Epstein - pravda o ich vzťahu

Ak to reálne vedel, tak je pekný zvrhlík tiež.

Bill Gates a Jeffrey Epstein - pravda o ich vzťahu

 

Tu máš Bill teda tú tvoju Nobelovku aspoň virtuálne.

Bill Gates a Jeffrey Epstein - pravda o ich vzťahu

 

Zdroje: Businessinsider.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk