Kto nikdy nedostal Oscara?

pridal NoName 30.5.2021 o 22:40
Kto nikdy nedostal Oscara?


Oscary sú vždy kontroverzná téma. Keď sa koná ich udeľovanie, každý je zrazu odborník na filmy, talent, hudbu a pod. Proste na všetko… No a inak to nebolo ani naposledy. Ako sa pred mesiacom uskutočnil už XCIII. ročník Academy Awards, pár ľudí opäť prejavilo nespokojnosť voči niektorým víťazom. O tom však, že kto mal, či nemal vyhrať, sa nebudeme teraz baviť. Pozrieme sa radšej len na hercov, ktorí i tento rok po udalosti plakali doma do vankúša… Pretože stále nedostali tú zlatú sošku, ktorá vo svete šoubiznisu už predsa niečo znamená. Aby sme im ale iba nekrivdili, nominovaní už boli… niektorí už niekoľkokrát. Tu máte teda rebríček.

Bill Murray (70) - 1 nominácia

V roku 2004 bol Bill Murray nominovaný na najlepšieho herca vo filme Lost in Translation. Oscara ale nevyhral. Za túto rolu však získal cenu BAFTA, Zlatý glóbus, ceny filmových kritikov v New Yorku, LA a mnoho ďalších. Dôvod na smútok teda asi ani nemá mať prečo.

Kto nikdy nedostal Oscara?

 

Robert Downey Jr. (56) - 2 nominácie

Ak ste si mysleli, že ho nominovali za Iron Mana, mýlili ste sa. Robert dostal jednu nomináciu na najlepšieho herca vo filme Chaplin v roku 1993. Druhú zas v roku 2009 na najlepšieho herca vo vedľajšej úlohe vo filme Tropic Thunder. Ani raz však nezvíťazil.

Kto nikdy nedostal Oscara?

Sigourney Weaver (71) - 3 nominácie

Prvýkrát ju nominovali na najlepšiu herečku v roku 1987 vo filme Alien. O dva roky neskôr získala dve nominácie. Jednu na najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe za Working Girls a druhú na najlepšiu herečku za Gorillas in the Mist. Nevíťazila ani raz. Zato však Academy Awards moderovala hneď niekoľkokrát.

Kto nikdy nedostal Oscara?

 

Johnny Depp (57) - 3 nominácie

Herec bol v roku 2004 nominovaný na najlepšieho herca vo filme Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. O rok neskôr znovu na najlepšieho herca vo filme Finding Neverland. A tretiu nomináciu na najlepšieho herca získal vo filme Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street získal v roku 2008. Nevyšlo…

Kto nikdy nedostal Oscara?

Tom Cruise (58) - 3 nominácie

Cruise získal svoju prvú nomináciu na Oscara v roku 1990 za film Born on the Fourth of July. V roku 1997 ho nominovali na najlepšieho herca v snímke Jerry McGuire. Potom v roku 2000 ho nominovali na najlepšieho herca vo vedľajšej úlohe vo filme Magnolia… Možno nabudúce už snáď.

Kto nikdy nedostal Oscara?

 

Michelle Williams (40) - 4 nominácie

Williams bola zas dva razy nominovaná na najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe, a to v Brokeback Mountain v roku 2006 a v Manchester By The Sea v roku 2017. Tiež sa jej podarilo dvakrát získať nomináciu rovno na najlepšiu herečku. V roku 2011 vo filme Blue Valentine a v roku 2012 za My Week With Marilyn, v ktorom stvárnila slávnu Marilyn Monroe.

Kto nikdy nedostal Oscara?

Bradley Cooper (46) - 5 nominácií

Za celú svoju kariéru Bradley Cooper získal až 5 nominácií na Oscara. Nomináciu na najlepšieho herca dostal za filmy Silver Linings Playbook, American Sniper a A Star Is Born. Jeho rola v American Hustle mu priniesla nomináciu na najlepšieho herca vo vedľajšej úlohe. Ako producenta ho nominovali na najlepší film za snímky American Sniper, A Star Is Born a Joker.

Kto nikdy nedostal Oscara?

 

Amy Adams (46) - 6 nominácií

V roku 2006 Amy najprv nominovali na najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe vo filme Junebug. Na najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe ju potom nominovali za jej role v Doubt, The Fighter, The Master, a Vice. V roku 2014 ešte získala nomináciu na najlepšiu herečku v snímke American Hustle. Nevyhrala ani raz.

Kto nikdy nedostal Oscara?

Glenn Close (74) - 8 nominácií

Glenn Close ešte taktiež nevyhrala vytúženého Oscara. Na najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe ju nominovali až štyrikrát, vrátane aj tohtoročného odovzdávania cien.
Na najlepšiu herečku vo vedľajšej role: Hillbilly Elegy (2021) (ak ste inak nevideli, odporúčam všetkými desiatimi), Prirodzený talent (1985), The Big Chill (1984), Svet podľa Garpa (1983)
Na najlepšiu herečku: Manželka (2019), Albert Nobbs (2012), Nebezpečné známosti (1989), Osudová príťažlivosť (1988)

Kto nikdy nedostal Oscara?

 

Film, ktorý ocení každý, kto nevyrastal práve v bavlnke, prípadne mal rodiča závislého.
Dá sa z chudobnej americkej rodiny dostal vyššie a žiť normálny život? Prikladám link na trailer.

BONUS

Ešte pár rokov späť nemal ani Leonardo DiCaprio (46) svojho Oscara, tak vznikali funny memečka. Tu máte zopár z nich.

 

A cenu vyhrá….. j*bať Vás!

Kto nikdy nedostal Oscara?


Toto je miesto, kde si vystavím Oscara… ak raz jedného budem mať!

Kto nikdy nedostal Oscara?

Kto nikdy nedostal Oscara?

- Čo musím urobiť, aby som mal Oscara. Nejaký nápad?
- Urob si syna a daj mu meno “Oscar”!

Kto nikdy nedostal Oscara?

Kto nikdy nedostal Oscara?

 

A keď ho napokon v roku 2016 vyhral:

Ďakujem všetkým. Túto reč som si chystal už 12 rokov.

Kto nikdy nedostal Oscara?

Najprv

Toto nie je spotošpované!

Kto nikdy nedostal Oscara?

Potom

Toto sú dva typy ľudí.

Kto nikdy nedostal Oscara?

 

Zdroje: Thethings.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk