Kendall je sebecká zlodejka!

pridal NoName 4.6.2021 o 19:14
Kendall je sebecká zlodejka!


Už mi bolo nejaké podozrivé, že sa Kardashianky dlhú dobu nedopustili žiadneho nového škandálu. A celkom mi aj tie ich bezduché životné útrapy s mizernou obhajobou chýbali, musím sa priznať… Preto nebudem klamať, že ma najnovší lynč na jednu z nich dosť potešil. Kde je predsa tento klan, tam nikdy nie je nuda.

Tentokrát prebrala štafetu v pobúrení ľudí prekvapivo Kendall Jenner (25), ktorá sa doposiaľ škandálom vyhýbala najlepšie z rodiny. Dokonca ani Mamager Kris (65) nemala nad ňou takú veľkú moc, akú má nad ostatnými sestrami. Zväčša umelo vytvorené kauzy sa týkali druhých Kardashian-Jenner členiek. Teraz sa ale pre zmenu najviac diskutuje o Kendall… A najzábavnejšie na tom je to, že ju na to nemohla milovaná mamička ani pripraviť. Tento škandál totiž už neprichádza z hlavy rodiny - Kris, ale od mexickej komunity, ktorá Jenner vôbec nešetrí.

Kendall si pred časom uvedomila, že prechádzať sa po móle nebude môcť večne. Čochvíľu prídu mladšie, lepšie a neopozerané kusy, ktorým ona už nebude môcť konkurovať. A preto sa rozhodla pre svoju budúcnosť niečo urobiť a tak začala podnikať. Na výber toho však už veľa nemala. Kylie (23) si uchmatla segment kozmetiky, Kim (40) zas oblečenia, Khloé (36) fitness aplikácie a Kourtney (42)… táto ani neviem, čo robí, no tiež určite niečo. Každopádne… Kendall sa pravdepodobne nechcela miešať sestrám do kapusty a preto sa rozhodla, že ona začne vyrábať niečo nové. No a nenapadlo ju nič iné, ako podnikať s mexickým alkoholickým nápojom. (V detstve asi veľa pozerala Palomu a Diega). Teqile dala jednoduchý názov Tequila 818 a uviedla ju na trh.

Už vtedy sa mnohí začali búriť a obviňovať modelku z toho, že nabáda ľudí piť alkohol. Pravý škandál ale prišiel len pred pár dňami, keď Jenner vytvorila novú kampaň na tento nápoj. V spotoch, ktoré najnovšie vyšli, jazdí so zapletenými vrkočmi a klobúkom na koni po agávovej farme v mexickom Jaliscu, kde jej tequilu vyrábajú.

Podľa niektorých pobúrených členov mexických a latinskoamerických komunít je urážlivé a dehonestujúce, že sa modelka snaží napodobiť iné etnikum len kvôli svojmu vlastnému profitu. Tí Kendall ihneď obvinili z kultúrneho privlastnenia, ktoré sa poslednú dobu neustále rieši. (viď. Justin Bieber (27) a jeho dredy.)

Vraj ako beloška zneužíva a kopíruje ich prvky marginalizovanej kultúry pre vlastnú potrebu a mala by svoje rozhodnutia a konanie rýchlo zmeniť.

Nepodporujte využívanie našej kultúry a zdrojov, “ upozorňovali členovia mexickej komunity pod jej príspevkami s tequilou.

No a aby toho nebolo málo, do škandálu sa zapojila aj jej konkurenčná značka s názvom - Tequila 512, ktorá si na lynči prišla robiť meno, no skryla to za to, že jej ide len o “otvorenie očí”. Tá totiž poukazuje na to, že Kendall predáva svoj alkohol za naozaj premrštenú sumu. Hoci obe značky pochádzajú z rovnakého liehovaru, modelka si za tú svoju tequilu účtuje vraj až dvojnásobok...Na to ale, že Jenner má na rozdiel od nich obrovské svetové meno, asi pozabudli, nevadí... Reklama a pošpinenie konkurencie im vyšlo, čiže účel splnený.

Každopádne… asi Vás neprekvapím, keď dodam, že sa ku celému škandálu Jenner ešte nevyjadrila. A predpokladám, že ani nevyjadrí. Čiže týmto článkom asi táto “kauza” končí. Škoda, však?

 

Zaujíma ma Váš názor, čo si myslíte o takejto “krádeži” Vy? Dajte v komente vedieť.

 

Video bolo neskôr stiahnuté… našťastie ho ale niekto stiahol a znova nahral… bez zvuku ale.


Spomínaný photoshop… komentáre Kendall samozrejme odstránila a vypla možnosť už niečo napísať.

Kendall je sebecká zlodejka!

 

Kendall je sebecká zlodejka!

 

Kendall je sebecká zlodejka!

 

Kendall je sebecká zlodejka!

 

Vycenzurované názory.

Kendall je sebecká zlodejka!

Iné promo fotky s tequilou… tie boli ešte v poho.

Kendall je sebecká zlodejka!

 

Kendall je sebecká zlodejka!

 

I Kylie ako správna sestra Jenner podporila. Ten výraz je však už iná vec.

Kendall je sebecká zlodejka!

 

Kendall je sebecká zlodejka!

A promo jej urobila aj Hailey Bieber (24), ktorá s ňou tento nápoj tiež pila.

Kendall je sebecká zlodejka!

 

Kendall je sebecká zlodejka!

 

Kendall je sebecká zlodejka!

 

Zdroje: USAtoday.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk