Mariah Carey obnovila konflikt s Eminemom

pridal NoName 21.6.2021 o 1:43
Mariah Carey obnovila konflikt s Eminemom


Hoci sa zdalo, že už obaja na dávny spor zabudli, nie je tomu tak. Dlhoročný spor medzi týmito hviezdami opäť ožíva po tom, čo sa speváčka potrebovala opäť pripomenúť… Je totiž pravda, že sa na ňu pomaly ale isto začalo zabúdať.

Aby sme však celému konfliktu rozumeli, začneme od začiatku. Vojna medzi nimi začala ešte v roku 2001, keď Eminem (48) verejne priznal, že mal mať s Mariah Carey (51) krátky románik. Tá to ale poprela. Známy raper potom následne vydal song Bagpipes From Baghdad, v ktorom hovorí o jej prsiach, označuje ju za prostitútku a naváža sa do jej bývalého zajač...manžela Nicka Cannona (40). (Nebojte, odkaz s textom bude nižšie)

A práve vtedy sa začala éra dissov prostredníctvom songov. Speváčka po tvrdých urážkach venovala Eminemovi skladbu Obsessed (posadnutý). Ten zas vydal ďalšiu skladbu s názvom The Warning… A keď sa už zdalo, že je po všetkom a veľká dráma sa skončila, Slim Shady jej venoval ešte aj po 10. rokoch pár riadkov v skladbe Lord Above na albume Fat Joea. Po nich prišla odpoveď v podobe tweetov od údajného hackera, ktorý sa vraj dostal na speváčkin profil a napísal, že Eminem má malý penis. (Ale jasneeeeeeee, “hacker”. I keď tomu červovi v gacoch verím...)

A čo sa stalo teraz? Pesnička Obsessed, ktorá hovorí o tom, že Eminem je speváčkou posadnutý, oslávila 12 rokov. Na jej výročie teda Mariah pridala na svoj Instagram satirické video, v ktorom stojí v ružovom župane, s pleťovou maskou, natočenými vlasmi a čistí zrkadlo. A hoci doteraz Carey úboho tvrdila, že skladba nie je o Eminemovi, v tejto novej verzii to už konečne nepopiera. V pár sekundách ho totiž dokonca paroduje a robí si z neho srandu.

I was like, why are you so obsessed with me?“ pýta sa hneď na začiatku videa speváčka, ktorá sa očividne cez sex s ním konečne dostala a rozhodla sa na tom teraz zarobiť aspoň pár dolárov.

 

Update k Obsessed

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mariah Carey (@mariahcarey)

 

Diss na Mariah, jej cecky a jej exmanžela

Tu Carey vrátila úder

 

Eminem opäť k tomu niečo dodal

 

A o 10 rokov jej venoval ešte pár riadkov tu

A pritom by vyzerali ako fajn kamoši.

Mariah Carey obnovila konflikt s Eminemom

 

Hoci je inak medzi nimi rozdiel len 3 roky, mám pocit, že viac. Aj vy?

Mariah Carey obnovila konflikt s Eminemom

 

Každopádne… o ďalších drámach okolo tejto dvojice Vás budeme určite informovať.

Mariah Carey obnovila konflikt s Eminemom

 

Zdroje: Ladbible.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk