Jolie stále nedá Bradovi pokoj

pridal NoName 22.6.2021 o 18:01
Jolie stále nedá Bradovi pokoj


Nádej umiera posledná… týmto mottom sa očividne riadi aj známa hollywoodská vyciciavačka krvi, Angelina Jolie (46), ktorá z Brada (57) ide vysať i tú poslednú kvapku červenej tekutiny.

Len pred mesiacom skončil dlhoročný súdny spor tejto dvojice tým, že si svoje deti budú musieť jednoducho striedať. A zatiaľ čo sa Brad tešil, Angelina už začala huckať ich potomkov proti otcovi. Keď pred sudkyňou totiž nezabrali ani slová o tom, že je Pitt v skutočnosti násilník a alkoholik, hru pritvrdila. Spor sa čoskoro obnoví a proti hercovi budú svedčiť až tri z jeho detí.

Nevie sa, či ide o tie biologické, alebo adoptované. (Pár totiž spolu vychováva šesť detí. Chlapca z Kambodže menom Maddox (19), 17-ročného Vietnamca Paxa, 16-ročnú Zaharu z Etiópie a ich pokrvné deti Shiloh (15) a dvojčatá Knoxa a Vivienne (12)). Tuším však, že pôjde asi o tie siroty… najmä o Maddoxa. Toho mal totiž Brad pred pár rokmi v lietadle pod vplyvom alkoholu fyzicky napadnúť po tom, čo sa Angeliny zastal pri hádke. Čo je na tom ale pravdy a či nejde len o jednu stranu pohľadu, prípadne chvíľkové zlyhanie, netušíme. Každopádne Jolie vtedy Pitta vykreslila ako násilného manžela, ktorý má problém s alkoholom a preto by mala dostať deti len výlučne do svojej opatery. (Čo sa ako som už spomínala NAŠŤASTIE nestalo…)

Všetko sa ale môže čoskoro zmeniť. Niektoré z deti sa vyslovili, že chcú svedčiť proti svojmu otcovi počas súdneho pojednávania o ich opatrovníctve, pretože nie sú s výsledkom spokojní. (Kto by s nimi ihneď menil a pokojne by išiel na víkend k Bradovi na “prespávačku”? :D)

Nezávislý právnik ale tvrdí, že ich hlasy boli už pri prvom pojednávaní vypočuté a rozsudok je správny. Pittovi bolo udelené spoločné opatrovníctvo po dlhých hodinách svedectiev pracovníkov sociálnych služieb, terapeutov a iných odborníkov, ktorí sa rozprávali so všetkými deťmi bývalých manželov.

V nových papieroch sa síce neuvádza, ktoré z detí vlastne požiadali o vyjadrenie sa k otcovi, majú byť však už dostatočne staré na to, aby pochopili, o čo v tomto prípade ide.

Jolie sa už v máji nechala počuť, že i napriek rozsudku súdu bude v boji o potomkov naďalej bojovať. Vraj ju výsledok sklamal a mrzí ju, že jej deti nenechali pred sudkyňou osobne vypovedať... Čiže vieme, odkiaľ vietor fúka a že vo všetkom má prsty matka roka.

Súdny proces ich deti nevyhnutne emocionálne ovplyvní. Nútiť ktorékoľvek z detí podstúpiť niečo, čo môže byť v konečnom dôsledku zbytočné a neplatné je viac ako neopodstatnené. Je to kruté, " opísal situáciu zdroj zo súdneho procesu.

Svoje o tom dobre vie aj blízka osoba rodiny, ktorá racionálne nedrží stranu Jolie.

Proces sa ešte neskončil a každým jeho pokračovaním sa Angie uchyľuje k extrémnejšej taktike, aby prekrútila ten príbeh a zničila každého, kto ide proti nej, či už terapeutov, odborníkov a dokonca aj sudcu. Všetci títo ľudia však Angie napokon uznali za nedôveryhodnú osobu, " priznal anonymne ešte v januári.

 

Keby len Brad vtedy tušil, akých nevďačníkov si berie pod krídla.

Jolie stále nedá Bradovi pokoj

 

A najmä, akú špinu na neho Jolie bude kydať.

Jolie stále nedá Bradovi pokoj

Asi (určite) by jej v roku 2014 na prst nenavliekol prsteň.

Jolie stále nedá Bradovi pokoj

 

Ale rovno jej zamával so slovami MAJ SA AKO CHCEŠ TY PSYCHOPATKA.

Jolie stále nedá Bradovi pokoj

 

Nestalo sa tak a Bradovi preto teraz neostalo nič iné, ako hlúpy výraz, ktorý nahodí stále, keď si uvedomí, že s kým vlastne tie dlhé roky žil.

Jolie stále nedá Bradovi pokoj

 

Zdroje: Pagesix.com

 

ANKETA







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk