Megan Fox abstinuje už 12 rokov

pridal NoName 23.7.2021 o 21:06
Megan Fox abstinuje už 12 rokov


Tak veľmi ste si priali nejakú pikošku o Megan Fox (35), až nám to bolo úplne jedno a preto sme ignorovali vaše želania. Teraz vám však vyhovieme (snáď práve skáčete 2 metre do výšky) a venujeme jej jeden článok. Nejde však o žiadne veľké drby, či kauzy. Ide skôr o zaujímavosť, ktorú o sebe Megan povedala… Verte, neverte, Fox vraj abstinuje už 12 rokov.

Piť alkohol mala prestať v roku 2009, kedy si na červenom koberci Zlatých glóbusov urobila menšiu hanbu.

Sedela som za stolom s Blake Lively (33) a všetkými tromi bratmi Jonasovými (Nick, Joe , Kevin). Na stole ležali tie obrovské fľaše šampanského Moët, ktoré stále po dopití dopĺňali novými. A ja som z nich mala naozaj veľa pohárov, ” priznala v nedávnom rozhovore Megan, ktorá vraj nerada spomína na ten večer.
Teraz už nepijem, a to preto, že som bola v ten večer dosť agresívna a hovorila veci, ktoré som na červenom koberci nemala povedať. Po Zlatých glóbusov som sa kvôli tomu dostala do veľkých problémov.

Asi Vás zaujíma, čo teda také hrozné a supertajné vytárala von, keď ju to tak veľmi ovplyvnilo. Nooo... popravde ani nič také vážne, aby na to myslela ešte aj roky po trapase. Fox tak maximálne potrápila svoj PR team, keď počas slávnostného večera o sebe začala hovoriť, že nie je ten sexsymbol, za ktorý ju všetci považovali a našťastie (pre ňu) stále považujú.

Som muž. Vyzerám ako dvojník Alana Aldu (85)” povedala Megan v roku 2009. Taktiež dodala, že túži po ceckoch Salmy Hayek (54), ktoré opísala ako “úžasné” a “dokonalé”.
Fox ešte uviedla, že mesiac hladovala, aby dosiahla 22-palcový pás… To však neskôr zobrala späť a povedala, že len robila veľa pilatesu...

No neviem ako vy, ale ja mám pod vplyvom alkoholu skutočne horšie trapasy a stále ma to nedonútilo k tomu, aby som začala abstinovať. Doteraz neviem s istotou povedať, či sa nenachádzam niekde náhodou na stránke pre dospelých.

Dajte aj vy nejaké alkotrapasy/alkonesprávnerozhodnutia/alkozážitky nech sa pobavíme, keď už to je anonymné. :D

 

Takto sa Megan v roku 2009 videla

Megan Fox abstinuje už 12 rokov

Napíšte, odkiaľ si na tohto herca pamätáte.

V skutočnosti však ten večer vyzerala takto

​​

Megan Fox abstinuje už 12 rokov

 

Megan Fox abstinuje už 12 rokov

 

A takto ju vraj už so skutočným alkoholom neuvidíme ani vo filme ani naživo

Megan Fox abstinuje už 12 rokov

Megan Fox abstinuje už 12 rokov

 

Megan Fox abstinuje už 12 rokov

 

Megan Fox abstinuje už 12 rokov

 

Zdroje: People.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk