Ktorá herečka je najbohatšia?

pridal NoName 14.8.2021 o 9:52
Ktorá herečka je najbohatšia?


Vedeli ste, ktorá blondínka sa môže pýšiť titulom najbohatšia herečka sveta? Je to Reese Witherspoon (45). Táto pani si pekne zarobila hraním vo filmoch. A nielen to. Na bohatstve jej pridali aj podnikateľské aktivity, ktoré sú rozobraté nižšie. Vďaka jej chytrosti a šikovnosti sa jej peniažky len tak sypú.

Ktorá herečka je najbohatšia?

Reese veľmi vytáčalo, že v Holywoode nie je dostatok filmov so ženskými hlavnými postavami. Preto v roku 2012 založila mediálnu spoločnosť Pacific Standard, ktorá filmy produkovala presne podľa jej predstáv. Chcela zmeniť spôsob, ako sa spoločnosť pozerá na ženy. Napríklad odtiaľto pochádza aj počin Divočina.

V roku 2016 dostala firma nový názov a premenovala sa na Hello Sunshine. Vznikli tu projekty ako Veľké malé klamstvá a Ranná show. Veľa filmov a seriálov sa ešte len chystá. Napríklad s hviezdami ako Julia Roberts (53) alebo Zoe Saldana (43). Väčšina vecí odtiaľto má predlohu z románov ženských autoriek a tak niet divu, že do spoločnosti patrí aj knižný klub (Reese´s Book Club). Hodnota podniku sa vyšplhala na 900 miliónov dolárov.

Celkom veľká zmena nastala pred pár dňami, kedy Reese odpredala pánom so spoločnosti Blackstone group približne polovicu zo svojho štyridsať percentného podielu, čo činilo sumu 120 miliónov dolárov. Konkrétni kupujúci boli manažéri Kevin Mayer (59) a Tomm Stagg (60). Urobila to preto, aby mohla firma ďalej prudko rásť. Pokiaľ bude v rukách niekoho ako sú hore uvedení dvaja páni a im podobní, o tom že pôjde iba hore, niet pochýb. Herečka ale neodchádza, bude aj naďalej jej súčasťou a dohliadať na ňu.

 

Reese má dôvod na úsmev.

Ktorá herečka je najbohatšia?

 

Títo dvaja páni tiež - Kevin (59) a Tomom (60).

Ktorá herečka je najbohatšia?

 

Vysmiati zamestnanci. Kto by sa nesmial, za taký plat.

Ktorá herečka je najbohatšia?

Takto to vyzeralo vo vnútri v kancli.

Ktorá herečka je najbohatšia?

 

Celkom pekné priestory.

Ktorá herečka je najbohatšia?

 

Ktorá herečka je najbohatšia?

 

A ešte fotka s manželom

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

 

Zdroje: Edition.cnn.com, Usmagazine.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk