Karta sa obrátila v prospech Deppa

pridal NoName 20.8.2021 o 7:47
Karta sa obrátila v prospech Deppa


Ak neviete, čo sa medzi týmito exmanželmi deje, odporúčam sa prekliknúť na článok TU, kde sme o tom všetkom už písali. (A najmä nežiť v jaskyni a mať prehľad!)

V skratke Vám to ale pripomeniem aj tu.

Konflikt medzi touto dvojicou sa tiahne už roky. Amber (35) tvrdí, že sa mal k nej Johnny Depp (58) v minulosti správať dlhý čas násilne. Pred súdom dokonca opísala 14 situácii, kedy ju mal herec napadnúť. Išlo vraj o kopance, facky, silne údery, škrtenie, či až dusenie. A hoci toto všetko Johnny od prvého momentu popieral, sudkyňa dala Heard nakoniec za pravdu. Podľa nej sa minimálne 12 prípadov určite stalo a preto Deppa obvinila z domáceho násilia. Ten sa však odvolal a zdá sa, že urobil dobre… no nepredbiehajme. Vojna ešte nie je vyhratá.

V roku 2018 Johnny zažaloval Amber, pretože podľa jeho slov ju nikdy nezbil. Papier zo súdu prišiel aj denníku The Sun, ktorý uverejnil (ne)pravdu herečky. Proste všetko a všetci boli proti nemu a Depp vychádzal z toho ako obrovský dickhead. Na jeho strane boli iba dve predošlé partnerky, ktoré ho opísali ako priateľského a nenásilného človeka. Tie mu možno dali aj nádej, aby v žalobe pokračoval ďalej. Herec sa totiž nevzdal a aj napriek jednému zamietnutiu sa odvolal znova. A tentokrát konečne uspel.

V utorok hlavný sudca okresu Fairfax Penney Azcarate v liste so stanoviskom napísal: „Súd nie je presvedčený argumentom obžalovanej (Heard), že žalobca (Depp) mal úplnú a spravodlivú príležitosť viesť súdny spor.

Depp je teraz odhodlaný dokázať svoju nevinu, aby si očistil meno. Od Amber chce žiadať 50 miliónov dolárov za urážku na cti, pretože kvôli jej klamstvám prišiel aj o pracovné príležitosti. (Vraj mal znova hrať v Pirátoch z Karibiku, no napokon si to režisér vzhľadom na túto kauzu rozmyslel. Svet sa naňho začal jednoducho pozerať ako na tyrana… Rovnaký scenár sa stal pri filme Fantastické Zvery, kde sa napokon tiež neukázal.)

Po tom, čo mnohých najnovšie rozhodnutie súdu prekvapilo, sa fanúšikovia Deppa spojili a vytvorili skupinu, ktorá žiada o spravodlivosť. Na sociálnych sieťach začali používať hashtag #justiceforjohnnydepp, čo Vám asi nemusím prekladať…

A čo na to Amber? Tá ide od zlosti puknúť. Aj napriek tomu, že požiadala o zamietnutie obžaloby, sudca jej nevyhovel… To znamená, že Johnny môže vo veci pokračovať v snahe pokúsiť sa očistiť svoje meno.
Ďalšie pojednávanie je naplánované na začiatok budúceho roka.

 

Keby len vtedy vedeli, ako to celé dopadne..

Karta sa obrátila v prospech Deppa

 

Fotky, ktoré Amber zverejnila ako dôkaz o domácom násili

Karta sa obrátila v prospech Deppa

 

Karta sa obrátila v prospech Deppa

Karta sa obrátila v prospech Deppa

 

Johnnyho vyjadrenie z minulého roka

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Johnny Depp (@johnnydepp)

 

Som zvedavá teda, komu dá na konci dňa súd za pravdu.

Karta sa obrátila v prospech Deppa

Čo myslíte Vy?

Bude to Amber?

Karta sa obrátila v prospech Deppa

 

Alebo Johnny?

Karta sa obrátila v prospech Deppa

 

Napíšte do komentu.

 

Zdroje: Ladbible.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk