Život Natalie Dormer

pridal NoName 20.8.2021 o 18:14
Život Natalie Dormer


Po Anyi Taylor Joy (25) tu máme dneska opäť ďalšiu netuctovú a unikátne krásnu ženskú Natalie Dormer (39).

Natálka je vo svete herečiek úkaz. Nielenže vyčnieva svojím éterickým kukučom, vie aj veľmi presvedčivo hrať. Z hereckého sveta je jedna z najlepších. Nie ako niektoré jej kolegyne, ktoré majú celý film jeden tupý výraz. Pokiaľ sa rozhodne stvárniť nejakú rolu, dá sa do toho celá a výsledkom je skvelý herecký koncert, ktorý si pamätáme ešte po rokoch.

Ináč zapamätateľná je aj preto, že má asymetrické ústa, trošku padajúce smerom dole. Vyjadrila sa, že to patrí k jej prirodzenému úsmevu a majú to v rodine. Nemáme jej to za zlé, robí ju to ešte roztomilejšou.
Mimochodom si prešla aj šikanovaním v detstve, dospelosti a počas kariéry. Stáva sa terčom urážok hlavne kvôli jej inej tvári. Podobne ako na Anyu (25), aj na adresu Natálie je na internete veľa hejtov a posmechu, kde ju ľudia zaradzujú do skupiny medzi najškaredšie herečky.

Prejdime pomaly na fakty zo života. Natálka je rodáčka z Readingu, z Anglicka. Od detstva sa venovala baletu, modernému tancu a jazzu. Okrem toho sa skvele učila a vynikala aj v športe. Keď mala osemnásť, odsťahovala sa do Londýna, aby mohla študovať herectvo. Rok 2005 jej priniesol úlohu vo filme Cassanova, Tu všetci videli, že na nej naozaj niečo je a Disney Touchstone ju obsadilo do ďalších troch filmov. V roku 2007 prišla jej životná šanca, nakoľko vznikal seriál Tudorovci. Uchmatla si rolu Anny Boleynovej, kde bola asi najvýraznejšia za celú kariéru. Zvládla to na jedničku a ľudia si ju s kráľovnou budú spájať asi navždy. Pri seriáloch ešte ostaneme, keďže nemôžeme nespomenúť fenomenálne Hry o tróny z roku 2011 a  Margaery Tyrell, ktorú zase zvládla skvele. Ako ináč. Popri seriáloch hrala aj vo filmoch ktoré Vám budú známe : Kapitán Amerika, Hry o život – a to v jednotke aj v dvojke. Niektoré diela, v ktorých sa ukázala, boli skritizované, napríklad Les samovrahov a  Slepá pomsta (na ktorého vzniku sa podieľala s bývalým partnerom). Tieto filmy naozaj neboli bohviečo. V roku 2019 a 2020 sme ju mohli opäť vidieť v seriáloch, kde jej úlohy sedia ako uliate. Konkrétne v Temnom krištáli – veku vzdoru a Penny Dreadful – Mesto Anjelov. Skúsila si aj dabing v animovanej komédii Super maznáčikovia.

Teraz niečo z jej súkromia. Dlhých jedenásť rokov chodila s Anthonym Byrnom (46). To je ten pán, s ktorým pracovala na vyššie spomenutom filme. Pri spolupráci sa neustále hádali a to bol aj dôvod, prečo to pred dvoma rokmi zabalili. Natália však neostala sama a našla si fešáka Dávida Oakesa (37). Porodila mu v januári počas lockdownu dcéru. Zaujímavé je, že tehotenstvo a pôrod zvládla bez toho, aby si média čokoľvek všimli. S pravdou von vyšla, až keď malo dievčatko asi 12 týždňov. Tajnostkárka ešte fotku ani meno dieťaťa nezverejnila.

 

Vo filme Cassanova (2005).

Život Natalie Dormer

 

Úžasná ako Anna Boleynová (2007)

Život Natalie Dormer

 

O skutočnej Anne historické záznamy tvrdia, že nebola super krásna, skôr zaujímavá, ale ako osobnosť mala v sebe niečo extra. V modernej dobe by sme ju nazvali charizmatickou.

Presne taká je aj Natalie. Na stvárnenie Henrichovej druhej ženy sa hodila úplne dokonale. Škoda len, že mala smutný osud a stratila kvôli láske hlavu. A to doslova.

Život Natalie Dormer

Všimli ste si, koľko pekných ľudí a hlavne chlapov v Tudorovcoch hralo? Na foto s Henry Cavillom (38)Jonathanom Rhysom Meyersom (44) na premiére. Rok 2008.

Život Natalie Dormer

 

Margaery Tyrell v Hrách o tróny (2011 - 2019).

Život Natalie Dormer

 

Nový účes v Hrách o život (2012)

Život Natalie Dormer

Rok 2015

Život Natalie Dormer

 

Rok 2018

Život Natalie Dormer

 

Rok 2021

Život Natalie Dormer

S bývalým

Život Natalie Dormer

 

So súčasným chlapom a otcom jej dieťaťa.

Život Natalie Dormer

 

Život Natalie Dormer

 

Život Natalie Dormer

 

Zdroje: Dailymail.co.uk, Empireonline.com, Thesun.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk