Faily minulého týždňa

pridal NoName 31.8.2021 o 20:42
Faily minulého týždňa


Keď už pri nej penis visí, čo tam po lane

Zdá sa, že módny priemysel koronavírus poriadne zasiahol. Ľudia si zvykli nekupovať každú predraženú kravinu a fashion spoločnosti tak majú čo robiť, aby nakupujúcich presvedčili o tom, že ten kúsok látky, prípadne kože za XY tisíc dolárov skutočne potrebujú.

Značka Jacquemus preto vo svojej kampani pritvrdila a tentokrát vsadila na to, čo vládne svetu už dlhé roky. Sex a ženy.

Na pomoc si zavolali Kendall Jenner (25), ktorá za pár miliónov dolárov s nahotou nemá žiadny problém. Práve naopak. Veď pochádza z rodiny, kde si počas večere skúmajú pišule a kvôli pozornosti porozprávajú aj o veľkosti svojich pyskov.

Obnaženosť proste predáva. A to je dôvod, prečo Kenny v kolekcii jeseň/zima 2021 pózuje iba v Evinom ruchu na kúsku zeleného lana. Jej telo zakrýva len ružová kabelka Jacquemus. (Okej, nie je úplne nahá. Na nohách má šľapky a hnusné podkolienky, ale to nikoho nezaujíma… teda pokiaľ nás nečítajú nejakí gurmáni footfetishu. Vtedy sa ospravedlňujeme a upozorňujeme, že pri tejto fotke si divné chúťky neukojíte.)

 

Kenny hanblivka rozhodne nie je

Faily minulého týždňa

Keď sa Ti jeho tvorba až tak moc nepáči, ale chceš ho podporiť

Pri rodine Kardashian-Jenner ešte ostaneme. Tentokrát zakopla o kameň trapasov Kimika (40), ktorá pravdepodobne prišla o Karola (44), teda po novom Ye-a, asi už navždy.

Ak hľadáte nejakého človeka, ktorý Vám urobí nie moc vydarené promo, oslovte Kim. Tá to totiž dokáže bravúrne.

Kardashian pred pár dňami chcela podporiť nový album jej (ešte stále právnoplaného) manžela. Predsa… niektoré piesne dokonca vznikli práve vďaka nej. A hoci jej išlo len o dobrý skutok, vyšla z toho ako najväčšia trúba.

Kim zdieľala screenshot streamovacej služby s tým, že práve počúva album Donda. Konkrétne dve piesne z neho. Všetko by bolo samozrejme fajn, keby však nezabudla zapnúť zvuk. Podľa fotky bolo totiž vidno, že síce mala Westov album pustený, hlasitosť mala vypnutú… ale že komplet… Ani na 5% jej to nehralo.

Asi jej tá tvorba teda až tak moc nešmakuje...

 

Upsss.

Faily minulého týždňa

 

Karčiho reakcia, keď zistil, že Kim fanúšikom ukázala, za čo stojí jeho hudba.

Faily minulého týždňa

 

Jednoducho povedané... za ticho.

Faily minulého týždňa

S visačkou sa to dá vždy vrátiť

Jennifer Lopez (52) je momentálne pod dobrohľadom paparazzov. Všetci totiž čakajú na moment, kedy sa história zopakuje a speváčka bude na ruke opäť nosiť prsteň od Bena Afflecka (49). (Ak si nečítal pikošku o tom, ako bol alkáč pre snubák aj s jeho drahou mamičkou, klikaj sem).

Veľká mediálna pozornosť je tak každodennou súčasťou JLo. Čo je občas aj na škodu… ako napríklad aj teraz.

Z Jenn si momentálne robí celý internet srandu. A za všetko môžu len jej nepozorní stylisti. Speváčka totiž na módnej prehliadke Dolce & Gabbana v talianskych Benátkach nezaujala tak, akoby určite chcela.
Pri ceste z hotela na vodné taxi sa jej stal faux pas, keď jej z tmavozeleného plášťa z hodvábu visela dlhá cenovka. No proste katastrofa sveta.

Tohto módneho prešľapu sa ihneď viacerí chytili a začali Lopez písať komentáre tipu - neprepoť to, keď to chceš vrátiť, nemusíš nám ukazovať cenovku, všetci vieme, že to nie je zo Zary, a pod.

 

Jennifer a jej módny priestupok, za ktorý by si zaslúžila šibenicu

Faily minulého týždňa

 

Faily minulého týždňa

 

Zdroje: Instagram.com/jacquamus, Instagram.com/kimkardashian, Thesun.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk