Smithovci o polygamnom manželstve

pridal NoName 8.10.2021 o 8:31
Smithovci o polygamnom manželstve


Will Smith (53) vo svojej novej knihe prezradil, prečo s manželkou Jadou (50) nežijú v monogamnom zväzku. Vraj s nápadom POĎME POSÚLOŽIŤ AJ INÝCH ĽUDÍ prišla práve herečka a on (chudáčik obetavý, všakže) s rozhodnutím teda len súhlasil.

Manželia sa nikdy netajili tým, že si neboli vždy verní. Svoje nevery však stále ospravedlňovali tak, že o nich vedeli, keďže žijú v otvorenom vzťahu. Vraj si navzájom dávali povolenia s akými ďalšími ľuďmi môžu nadviazať emočný ale aj sexuálny vzťah.

Proste… jednoducho povedané - curvili sa.

A keďže Will momentálne píše biografickú knihu (a potrebuje jej spraviť promo) priznal, ako k tejto zvláštnej dohode prišlo.

Smithovci vraj už dlhšie pociťovali krízu vo vzťahu. Všetko sa to však vyhrotilo po jednom večierku, kedy sa na hotelovej izbe hlasne pohádali.

Naše manželstvo nefungovalo. Už sme ďalej nemohli predstierať, že je všetko v poriadku. Obaja sme boli nešťastní a niečo sa proste muselo zmeniť, ” spomína v knihe Will, ktorý dodal, že počas konfliktu bola v izbe tiež vtedy len 10-ročná Willow (20), ktorá hlasne plakala.

Po dlhej diskusii sa teda ešte v ten deň rozhodli pre polygamný vzťah.

Jada v podstate nikdy neverila na konvenčné manželstvo... Mala príbuzných, ktorí žili v netradičných manželstvách. Vyrastala tiež v prostredí, ktoré bolo úplne iné než to, v akom som vyrastal ja. Tak sme si nakoniec dali vzájomnú slobodu a dôveru s presvedčením, že každý si musí nájsť svoju vlastnú cestu. Manželstvo pre nás nemôže byť väzením, " priznal Smith s tým, že najprv nevedel, či to do knihy zahrnie alebo nie. (Napokon ale pochopil, že mu to spraví fajn promo a preto to urobí a potom účelne vypichne práve túto časť pri jej predstavení.)

Will však našťastie nepropaguje súťaž s názvom NAZBIERAJ ČO NAJVIAC POHLAVNÝCH CHORÔB DO MANŽELSTVA. Ako totiž sám tvrdí, takýto vzťah nie je skutočne pre každého a preto to moc neodporúča. Sám je za neho ale nesmierne vďačný. Podľa jeho slov to je najväčšia definícia lásky.

Tak čo milé pikoškárky a milí pikoškári, kto vyzná svojej polovičke tiež takúto lásku? ;)

Smithovci sa vzali v roku 1997

Smithovci o polygamnom manželstve

 

Smithovci o polygamnom manželstve

 

Will mal ale predtým ešte jednu manželku - Sheree Zampino (53).
(S tou má syna Treya (28))

Smithovci o polygamnom manželstve

S druhou manželkou si urobil ďalšie dve deti - Willow (20) a Jaden (23)

Smithovci o polygamnom manželstve

 

Inak tie deti dnes vyzerajú takto…

Toto je Willow (ktorá mimochodom tiež hovorí, že v budúcnosti zotrvá v polygamnom vzťahu)

Smithovci o polygamnom manželstve

 

A krásavec Jaden

Smithovci o polygamnom manželstve

No proste na pohľad “dokonalá rodinka”… Keď sa však v minulosti prevalila aféra Jady s R&B spevákom Augustom Alsina (29), dvojica vyšla s pravdou von.

Smithovci o polygamnom manželstve

 

Will sa vtedy stal najšťastnejším mužom pod Slnkom a Jadu za povolené nevery obdivuje.

​​

Smithovci o polygamnom manželstve

 

Mám ale pocit, akoby mu nedochádzalo, že tá sloboda je obojstranná… Ale kto vie. Asi mu fakt nevadí, že si manželka urobila z úst práčku na cudzie penisy.

Smithovci o polygamnom manželstve

 

Zdroje: Metro.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk