S koľkými mužmi mala Adele sex?

pridal NoName 12.10.2021 o 17:52
S koľkými mužmi mala Adele sex?


Skôr než vysvetlím, čo sa vlastne stalo, všimnite si spodné zuby Adele (33). To fakt v tom Anglicku tie zuby vôbec neriešia? Ani celebrity, ktoré sa živia v podstate tiež výzorom a majú peniaze na rôzne vylepšenia? Fakt divné… Späť však k téme.

Speváčka čoskoro vydá svoj nový album. A keďže ho chce čo najlepšie odpromovať, rozhodla sa urobiť na Instagrame živé video, kde o ňom niečo málo porozprávala. V dobrej nálade si teda zapla kameru a spustila stream so svojimi fanúšikmi. Tí jej počas neho mohli klásť rôzne otázky. A aj sa tak dialo. Sledovatelia sa jej pýtali napríklad na vysnívanú hudobnú spoluprácu, či obľúbené sladkosti. Adele im na to všetko s úsmevom na tvári odpovedala. Teda pokiaľ nedostala príliš osobný dotaz, ktorý nečakala. Aspoň sa však v tom momente zahrala na hlúpu a dokázala to zahrať na to, že nepochopila, čo sa vlastne dotyčný pýta.

Keďže čítala nahlas, tak nedokázala odignorovať a preskočiť otázku fanúšika, ktorý sa jej opýtal toto: “What's your body count.” (Kto náhodou nechápe, ide o intímny dotaz… Akože s koľkými mužmi mala za svoj život už sex. Presný počet.)

Na to speváčka znechutene reagovala: “Erm, what’s my body count? What does that mean?

Proste to uhrala na to, že netuší, čo to znamená, namiesto toho, aby si určila so svojimi sledovateľmi hranice. Lebo však takéto veci sa nehovoria ani vlastnému mužovi a ak áno, tak je to číslo veľmi skreslené. Či? :D

What's your body count

 

Kúsok z nového albumu (všimnite si inak, že keď rozpráva má úplne černošský americký akcent, odkedy má čokoládového frajera. Akoby ten spev ani nebol jej hlas.)

 

Kto by chcel videť celý stream, nech sa páči, mrhajte svojím časom

BONUS:

Nové fotky, ktoré nafotila pre Vogue

S koľkými mužmi mala Adele sex?

 

S koľkými mužmi mala Adele sex?

 

S koľkými mužmi mala Adele sex?

S koľkými mužmi mala Adele sex?

 

S koľkými mužmi mala Adele sex?

 

S koľkými mužmi mala Adele sex?

 

Zdroje: Mirror.co.uk, Google.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk