Títo dvaja spolu randia?

pridal NoName 17.10.2021 o 19:56
Títo dvaja spolu randia?


Ide len o drb, alebo je to skutočne pravda? Internet zaplavila správa o tom, že Selena Gomez (29) a Chris Evans (40) potajomky spolu randia.

Hoci Selena začiatkom roka otvorene priznala, že sa jej nepáči, že mnohí fanúšikovia riešia jej osobný život, neprestali s tým. Stále ju fanaticky sledujú a snažia sa zistiť čo najviac z jej súkromia. Najnovšie dokonca prišli so správou, že Gomez nie je sama. A spoločnosť v posteli jej má robiť Chris Evans.

Speváčka totiž ešte v roku 2015 priznala sympatie k Chrisovi.

Trochu som sa zamiloval do Chrisa Evansa. No nie je roztomilý? Podľa mňa je skutočne veľmi roztomilý, " priznala v jednom rozhovore s tým, že je to prvýkrát, čo verejne hovorila o Evansovi.

A keď 1. októbra začali viacerí na Twitteri tvrdiť, že dvojicu videli spoločne odchádzať zo štúdia a potom z reštaurácie v rôznych časoch, netrebalo mnohým viac. Začali ihneď týchto dvoch spolu milenecky spájať.

V skutočnosti sa však prišlo na to, že priložené fotky, sú photoshop a z iného roku. Jedna je z roku 2019, kedy išla Selena z pilatesu a druhá zas z roku 2017. Naopak Chris bol na fotografiach zachytený ešte v roku 2013 a 2020. Čiže išlo len o klamstvo.

Niektorí však konšpiračnej teórie o tom, že Sel s Chrisom chodí, veria. Dôkazom im má byť to, že Evans speváčku na Instagrame sleduje… A hoci ona jeho nie, i tak tvoria pár. Lebo veď Gomez mu nedala follow len preto, aby to fanúšikovia neskúmali.

Dámy a páni, takto sa dnes spoznávajú vzťahy. Choďte prosím pozrieť kamošku, či nesleduje Chrisa, ak áno, isto s ňou podvádza Selenu!

Tajnostkárka Sel

Títo dvaja spolu randia?

 

Novodobý dôkaz vzťahu.

Títo dvaja spolu randia?

 

Ale však nevyzerali by spolu zle… či? :D

Títo dvaja spolu randia?

Títo dvaja spolu randia?

 

Títo dvaja spolu randia?

 

Títo dvaja spolu randia?

 

Zdroje: Elle.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk