Barbie a Ken z Hollywoodu

pridal NoName 25.10.2021 o 23:10
Barbie a Ken z Hollywoodu


Tentokrát sa výnimočne budeme baviť o niekom inom ako o Jessice Alves (38)... Je totiž pravda, že Ken, či Barbie pomenovanie patrí na Pikoškách práve tejto stratenej bytosti. No dnešný článok sa bude týkať tých dvoch z titulky. Tí strčili Jess a jej snahu o titul ľudskej Barbie (v minulosti Kena) do vrecka... Či do konvy na mlieko?

Už nejaký čas je známe, že Margot Robbie (31) stvárni postavu ľudskej Barbie vo filme, ktorý spoločnosť Warner Bros s firmou Mattel oznámili ešte v roku 2019. Ten má na starosti režisérka Greta Gerwig. A ak si už teraz myslíte, že pôjde o nejakú ďalšiu kravinu, nemusí to tak vôbec byť. GG nakrútila napríklad filmy Lady Bird a Malé ženy...čiže sa asi oplatí dať tomu aspoň šancu. Späť však k obsadeniu.

Hoci sa už dlhšie vedelo, kto stvárni Barbie, Ken ešte nebol istý. Scenáristi vraj dlho premýšľali, kto by sa na takú rolu hodil. No a nenapadlo ich nikto lepší ako A.K.A. slovenský Sajfa (wanna be) - Ryan Gosling (40). Ten napokon bude hrať polovičku Margot. Stačilo však málo, a všetko mohlo byť inak.

Ako tajné zdroje tvrdia, Ryan udájne najprv túto ponuku odmietol z dôvodu preplneného kalendára. Produkcia však dlhodobo naliehala (a určite prihodila pár dolárikov naviac), až herec napokon s úlohou súhlasil. Podľa ľudí, ktorí stoja za filmom, je Gosling jediný, kto sa na tak dôležitú úlohu hodí… No čo ja viem. Našli by sa aj lepší Kenovia z Hollywoodu, či?

Každopádne.. film sa začne zatáčať budúci rok a na produkcii sa okrem iných bude podieľať aj samotná Robbie.

Čo hovoríte na tento výber?

Margot

Barbie a Ken z Hollywoodu

 

Barbie

Barbie a Ken z Hollywoodu

 

Ryan A.K.A. slovenský Sajfa

Barbie a Ken z Hollywoodu

Ken

Barbie a Ken z Hollywoodu

 

I keď nemá Robbie ďaleko od Barbie

Barbie a Ken z Hollywoodu

 

Za mňa je one and only Barbie len naša Jess! Pretože tá spĺňa všetky kritéria na to. Plast, plast a plast. Žmurk.

Barbie a Ken z Hollywoodu

 

Zdroje: NYpost.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk