Meghan Markle je youtuberka

pridal NoName 28.10.2021 o 19:34
Meghan Markle je youtuberka


Že je Vojvodkyňa multitalentovaná čajočka, to už všetci dobre vieme. Písali sme totiž o tom, že okrem hereckých vlôh má taktiež nadanie v písaní textov. Veď len pred pár mesiacmi napísala svojmu pantoflá...manželíčkovi báseň, ktorá bola tak geniálna, skvelá a úžasná, že ju neskôr musela prerobiť až na knihu.

Najprv to bola báseň pre Harryho (37) a Archieho (2). Potom som to ale rozpísala a urobila z toho knihu, aby ste si to užili aj vy, ” priznala vtedy úprimne doprajná Megan (40), ktorá veľkoryso myslí aj na nás. Dokonca aj v takom zmysle, že vie, že nie každý si tú knihu môže dovoliť. Preto sa rozhodla konať. Vytvorila na YouTube video, v ktorom časť tej skvelej literatúry predčítala.

Ide o detskú knihu s názvom The Bench. Tá začína hneď venovaním: „Mužovi a synovi, ktorí vždy rozbúchajú moje srdce.“ Meghan v nej opisu svoju úprimnú lásku k princovi a chlapcovi, ktorá jej zmenila život. Špeciálne sa tam ale v pár vetách venuje vraj aj tomu, ako sa vzdala svojej našlapnutej (HAHAHAHA) kariéry, len aby mohla byť s Harrym...Toľká obeta, no nie?

A keďže Markle miluje pozornosť a kamery, rovno to s promom knihy spojila. Na svete je zatiaľ len jedno video, ktoré má 3 minúty. Ukazuje v ňom však už aj kresby, ktoré sú samozrejme rodovo a rasovo obstojné. Okrem belochov tam totiž môžeme vidieť černochov, či dokonca Inda s turbanom na hlave. Taktiež si urobila očko aj u hendikepovaných, keď v knihe nezabudla na vozičkárov. A keďže myslí naozaj na všetko, vojak, či autobusár tiež nemusí plakať, je tam.

 

Budúca držiteľka Nobelovej ceny za najvýznamnejšie literárne dielo.

 

Hoci je kráľovská rodina sekta tyranov, rasistov a odporných ľudí, titul The Duchess of Sussex je príjemný...

Meghan Markle je youtuberka

Rýchla otázka:

Dotiahla by to s blogom o kozmetike na popredné priečky v knihkupectve, keby ju Alžbeta do Buckinghamského paláca neprijala? Odpoveď prosím do komentáru.

Meghan Markle je youtuberka

 

Otázka číslo 2:

Je v knihe aj Harryho rodina, či len mama Meghan?

Meghan Markle je youtuberka

 

Finálna otázka číslo 3:

Nie je toto plytvanie papierom a teda neváženie si životného prostredia náhodou? Ekomoralistka Meghan… Verím, že tie krátke 4 verše by obstáli aj na menšej knihe.

​​

Meghan Markle je youtuberka

BONUS:

Meghan si na predčítanie obliekla klasickú modrú blúzku na gombíky a modré džínsy. Na šperkoch si už ale dala záležať. Na rukách mala hodinky Cartier Tank (20 000 eur), náramok Cartier Love (5 900 eur), mini náramok Jennifer Meyer (2 500 eur), prsteň Lorraine Schwartz (53 000 eur) a jej zásnubný prsteň (300 000 eur)...

 

Celková hodnota šperkov bola približná teda sume, o ktorú prišla Zuzana zo Solivaru.

Meghan Markle je youtuberka

 

Zdroje: Youtube.com, Dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk