Will Smith plánoval zabiť svojho otca

pridal NoName 8.11.2021 o 23:38
Will Smith plánoval zabiť svojho otca


Predom upozorňujem, že berte titulok s nadhľadom. V dnešnej dobe, kedy je každý iný a výnimočný, je len ťažké niečím novým zaujať...o čom dobre vie aj Will Smith (53).

Ten preto musel z rukáva vytiahnuť poriadne eso, aby opäť na seba strhol pozornosť.

Ako sme už spomínali, herec momentálne píše knihu o svojom živote. Tá má fanúšikom priblížiť jeho osobnosť, no aj prezradiť čosi zo súkromia. A aby sa jeho biografia predávala, na verejnosť sa vždy dostanú nejaké zaujímavé kapitoly z nej. Pred pár mesiacmi sme tu mali článok o tom, prečo žije v polygamnom manželstve (resp. prečo mu nevadí, že mu manželku obrábajú aj iní chlapi…), no a dnes tu máme článok o tom, ako sa z Willa stal skoro vrah.

Smith v memoároch totiž priznal, že kedysi uvažoval o vražde svojho otca. Ten vraj zneužíval a fyzicky napadal jeho matku, za čo sa mu kedysi chcel herec nemilosrdne pomstiť.

Keď som mal 9 rokov, videl som, ako môj otec udrel moju mamu do boku hlavy tak silno, až odpadla. Videl som, ako vypľúva krv. Ten moment v tej kúpeľni pravdepodobne definoval to, kým som, viac než čokoľvek iné v mojom živote, “ napísal Will v knihe a dodal, že sa od tej chvíle začal nenávidieť.

Neznášal som sa za to, že som ju v tej chvíli sklamal, za to, že som sa nedokázal postaviť svojmu otcovi. Za to, že som bol zbabelý.

Keď ale prešlo pár rokov, rozhodol sa pomstiť. Podľa jeho slov mu v hlave dlho behali myšlienky, ktoré ho hecovali k tomu, aby svojho otca napokon teda zabil.

Stalo sa to, keď už som bol dostatočne veľký a silný, keď už som nebol zbabelý. Zabil by som ho. Zastavil som na vrchu schodov. Mohol som ho strčiť dole a prešlo by mi to. Som Will Smith. Nikto by neuveril, že som zavraždil svojho otca. Som jeden z najlepších hercov na svete. Môj telefonát na 911 by bol hodný Oscara. Cítil som však, že desiatky rokov bolesti, hnevu a odporu v tom momente zrazu ustúpili. Zatriasol som hlavou a odtlačil som otca do kúpeľne, “ ukončil povrchne.

 

Jeho mama Caroline Bright

Will Smith plánoval zabiť svojho otca

 

A tatko Willard Carroll Smith, Sr.

Will Smith plánoval zabiť svojho otca

 

Rodičia Willa sa rozviedli v roku 2000

Will Smith plánoval zabiť svojho otca

Otec mu potom v roku 2016 zomrel na rakovinu

Will Smith plánoval zabiť svojho otca

 

Tu je tá kniha, ak by mal niekto záujem si čítať

Will Smith plánoval zabiť svojho otca

 

Mala by byť dostupná už od zajtra (9. novembra)

Will Smith plánoval zabiť svojho otca

 

Zdroje: Foxnews.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk