Nový vzťah v šoubiznise

pridal NoName 9.11.2021 o 17:41
Nový vzťah v šoubiznise


A je definitívne rozhodnuté. Kanye West a.k.a Ye(bo) alias Karči (44) už svoju drahú späť nezíska. Teda nie tak rýchlo. Tá sa totiž cez rozchod (čoskoro aj rozvod) už dávno dostala.

Podľa všetkého si totiž Kim Kardashian (41) aktuálne vymieňa telesné tekutiny s Peteom Davidsonom (27).

Raper sa ešte nedávno nechal počuť, že by chcel zachrániť svoju rodinu a dať manželstvu ešte jednu šancu. Ako sa ale zdá, už je neskoro. Kimika sa rozhodla, že nebude na Karola čakať večne a svoje kentaurie telo poskytne inému… zajačikovi Peteovi Davidsonovi… (Nebojte sa, chlapec má už dávno po dospelosti, to len tak mlado pri nej vyzerá. Čiže o žiadne sexuálne zneužívanie tu nejde… len o sexuálne násilie, keď mu Kim privalí tvár tou obrovskou silikónovou prdelou. Ale to je ok, komik to očividne berie “s humorom”.)

Iskra mala medzi dvojicou údajne preskočiť pri natáčaní scénky pre šou Saturday Night Live. Počas jednej epizódy Kim predstierala, že je princezná Jasmína a Pete Aladin. (Ide o bizár, ktorý musíte vidieť, takže Vám ho pripnem dole.) Kardashianka šou SNL aj moderovala a mnohé zdroje z pľacu potvrdili, že títo dvaja si sadli od prvého momentu. Vraj Kim podľahla šarmu Petea a vkuse sa smiala. A keď dvojicu videli aj pár dní po šou spolu, vznikli špekulácie...

Prvýkrát Kim s Peteom spozorovali v kalifornskom Buena Parku. Tam sa už vraj správali ako pár. (Svedok dokonca urobil dvojici fotku, keď boli na horskej dráhe.)

Druhé rande podnikli len o 5 dní neskôr. Tentokrát ich však nevideli v žiadnom zábavnom komplexe, ale pri príchode na poriadnu veselicu. Ako prvý prišiel do manhattanského súkromného klubu pre vybraných členov mladý zajačik Davidson. O malý moment už za ním kráčala aj milfka Kimika, ktorá prišla v tak obtiahnutých a dlhých šatách, že ledva urobila nejaké kroky… Bonzáci z klubu neskôr potvrdili, že hoci obaja prišli na miesto oddelene, celý večer sa bavili a jedli spolu.

A keď táto info vyšla na verejnosť, ozval sa aj iný človek. Podľa neho sa milenci stretli už deň predtým a to v talianskej reštaurácii Campania's, ktorá sa nachádza v Davidsonovom rodisku Staten Island. Tajný zdroj prezradil aj to, že Pete je romantik a rezervoval miesto na streche.

Boli tam len oni dvaja, " dodal.

Spomínaná scéna

 

Pre tých, ktorým sa to nechce pozerať (chápem Vás):

Pred kamerami padla aj pusinka.

Nový vzťah v šoubiznise

 

Záber pripomínajúc mamku, ktorá drží svojho malého a vystrašeného syna za ruku pred návštevou lekára.

Nový vzťah v šoubiznise

Ten sa až tak bál, že z toho dostal erekciu

Nový vzťah v šoubiznise

 

A mamka nadšená, lebo vidí, že mu poskytla veľmi dobré gény… tzn, obdarovaný je dosť.

Nový vzťah v šoubiznise

 

Romantika v horskom parku

Nový vzťah v šoubiznise

Nový vzťah v šoubiznise

 

Nový vzťah v šoubiznise

 

Nový vzťah v šoubiznise

A spomínaný oddelený príchod do klubu

Najprv Pete

Nový vzťah v šoubiznise

 

Nový vzťah v šoubiznise

 

Potom Kimček

Nový vzťah v šoubiznise

Nový vzťah v šoubiznise

 

Kanye, keď to videl:

Nový vzťah v šoubiznise

 

BONUS:

Pete je najlepší kamoš Machine Gun Kellyho (31), ktorý je zas blízky kamarát Travisa Barkera (45)… A čo urobil Travis nedávno? Presne tak, požiadal o ruku sestru Kim - Kourtney Kardashian (42). Čiže ak to dvojica ešte nejaký čas potiahne, očakávajte trojrande. Kim-Pete, Machine-Fox a Travis- Kourtney.

 

Zdroje: People.com, TMZ.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk