Paris sa dnes vydáva!

pridal NoName 11.11.2021 o 17:56
Paris sa dnes vydáva!


Tak napokon to skutočne dotiahla do samotného konca…

Hoci pred pár týždňami zorganizovala rozlúčku so slobodou, že sa napokon vydá, nebolo úplne isté. Pri Paris Hilton (40) totiž človek nikdy nevie. Po troch zrušených zásnubách sme rátali aj s možnosťou, že tieto posledné - štvrté skončia rovnako… Našťastie sa tomu tak nestalo. Dedička hotelového impéria sa dnes skutočne vydáva. A nie iba dnes… svadba vraj bude trvať až 3 dni.

Obrad aj hostina sa podľa dostupných informácii koná v Bel Air (v bývalom dome a na pozemku jej starého otca Williama Barrona Hiltona (†91)). Celý majetok disponuje rozlohou až 2, 5 hektára a má hodnotu 75 miliónov dolárov. A hoci už teraz patrí generálnemu riaditeľovi Googlu - Ericovi Schmidtovi (66), Paris dostala aj tak od nového majiteľa povolenie na to, aby si tam usporiadala svoj veľký deň… teda dni.

Podľa tajného zdroja sa totiž celá slávnosť koná až 3 dni. Všetko to natáča skúsený tím kameramanov, pretože z toho napokon vznikne nový diel jej reality show Paris in Love. (Projekt dokumentuje jej milostný príbeh so 40-ročným podnikateľom od ich zasnúbenia, cez rozlúčku so slobodou v Las Vegas, až po samotný svadobný obrad.)

Čiže tešte sa, materiálu bude teda pekelne veľa… Zatiaľ nič nepridala, no verím, že čoskoro to urobí a my Vás zahrnieme precukrovanými fotkami týchto dvoch. Čakajte na pokračovanie.

Emily in Paris…. teda Paris in Love…

Paris sa dnes vydáva!

 

Paris sa dnes vydáva!

 

Prečo sa všetci dookola tvária tak otrávene?

Paris sa dnes vydáva!

Ale veď milí sú…

Paris sa dnes vydáva!

 

A ešte si vybrali aj pekný dátum… 11.11.2021

Paris sa dnes vydáva!

 

Sú to proste jedničky.

Paris sa dnes vydáva!

Miesto činu počas príprav

Paris sa dnes vydáva!

 

Paris sa dnes vydáva!

 

Ak Ťa zaujíma, ako ju Carter Reum (40) požiadal o ruku a aký prsteň dostala - KLIKAJ SEM!

A ak chceš vidieť rozlúčku so slobodou - KLIKAJ SEM!

 

Zdroje: Pagesix.com, Hola.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk