Will Smith sa zvykol pri orgazme povracať

pridal NoName 27.11.2021 o 18:07
Will Smith sa zvykol pri orgazme povracať


Ak vám prišiel tento chlap niekedy atraktívny (tak máte hlavne fakt zlý vkuse na mužov), po tomto článku sa to rozhodne zmení… Teda pokiaľ nemáte nejaké fetiše a nevadilo by vám, keby vás pri sexe ogrcal. Je to totiž tak… Will Smith (53) namiesto striekania vracal. Alebo to robil oboje naraz...

Väčšinou sa chodia chlapi po akte do kúpeľne umyť, no Will nie. Ten ako taká tínedžerská bulimička chodila hádzať šabľu do keramickej misy po konzumácii šamrole. A to hovoríme o tom lepšom prípade. Niekedy to vraj dokonca nevydržal a napínalo ho počas samotného aktu.

Will vo svojej novej knihe spomína na rozchod so svojou prvou priateľkou Melanie. V nej opisuje to, že po ich odlúčení sa z neho stalo sexuálne zviera, ktoré súložilo s každou možnou samicou.

Dovtedy som mal sex iba s jednou ženou okrem Melanie. V každom prípade, počas nasledujúcich mesiacov som sa dostal do ‚ghetto hyena‘ módu, “ vysvetlil Will. Ten dodal, že sex, resp. orgazmus mal tak často, že až sa mu do výraznej miery začal znechucovať.

Súložil som s množstvom žien, čo bolo v obrovskom rozpore s mojím vnútorným presvedčením, až som si vytvoril psychosomatickú reakciu na orgazmus. Niekedy ma z toho napínalo a dokonca sa stalo, že som sa aj povracal, “ povedal otvorene romantik Smith. Ten je však už našťastie z toho všetkého vonku. S problémom mu mala pomôcť práve manželka Jade (50). S ňou žije herec v polygamnom vzťahu (cháp to tak, že pani môže sexovať aj s inými mužmi), tak Will až tak často sex pravdepodobne nemusí mať...no a to má pravdepodobne za následok to, že už je vyliečený… Stačilo k tomu len manželku, ktorá je radodajka a uspokojí si potreby inde. Nemusí o to prosiť manžela, ktorý pri pri vyvrcholení strieka zhora aj zdola.

 

Will a jeho kniha

Will Smith sa zvykol pri orgazme povracať

 

V nej sa dozviete mnoho o jeho živote.

Will Smith sa zvykol pri orgazme povracať

Napríklad aj to, prečo chcel svojho otca zabiť.
(Písali sme o tom, keď chceš vedieť dôvod - KLIKNI SEM!!!)

Will Smith sa zvykol pri orgazme povracať

 

Aj o polygamnom manželstve niečo povedal… Ak si nečítal - KLIKAJ SEM!!!

Will Smith sa zvykol pri orgazme povracať

 

BONUS:

Jeho dcéra (Willow Smith (21)) mimochodom pred pár týždňami vydala novú skladbu a je perfektná! Pustite si. To dievča má brutálny hlas.

 

Zdroje: Complex.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk