V dome Marilyna Mansona bola policajná razia

pridal NoName 7.12.2021 o 21:05
V dome Marilyna Mansona bola policajná razia


Tento “pohľadný” muž sa momentálne topí v poriadnych lajnách. Vo februári tohto roku sa totiž prevalili obvinenia piatich žien, ktoré hovoria o tom, že Marilyn Manson (52) je násilnický psychopat.

Spevák sa očividne až príliš inšpiroval knihou 50 odtieňov sivej. Na jednu podstatnú vec však zabudol. Ani zďaleka nevyzerá tak dobre ako Christian Grey, a nie každá žena je zas submisívna Anastasia Steelová… Nevadí, “temnú komoru” si ale aj tak spravil. A práve do nej mal zamykať spomínané ženy, ktoré chcel takýmto spôsobom potrestať. Tie teraz tvrdia, že ich tam (no aj mimo tej miestnosti) spevák sexuálne obťažoval proti ich vôli, týral a zneužíval. Vraj im dokonca dával do nápojov aj drogy, aby boli jednoduchšie ovládateľné.

Že má Manson takú izbu v dome nikdy netajil. Dokonca sa s ňou neraz verejne chválil. „Ak je niekto zlý, môžem ho v nej zamknúť, je zvukotesná. Primárne je určená pre neposlušné dievčatá, “ vyjadril sa Marilyn v rozhovore v roku 2012. Miestnosť mala pôvodne slúžiť ako vokálna kabína, no neskôr si to rozmyslel a začal ju používať ako mučiareň.

Jedna z obetí (konkrétne Phoebe Bridgers (27)) tvrdí, že Manson túto izbu volal dokonca znásilňovacia komora. Ďalšia (Ashley Morgan Smithline (34)) vypovedala, ako zvyčajne celé peklo prebiehalo. Podľa jej slov Mansona vzrušovalo, že má nad niekým kontrolu. Keď ju tam vraj prvýkrát zamkol, hlasno kričala a snažila sa dostať von. Po čase však zistila, že je izba odhlučnená a nikto ju nemá šancu počuť… len Manson, ktorého však celá táto situácia vzrušovala a jej bezbrannosť si užíval. Ďalej Ashley opísala, ako sa raz zobudila so zviazanými rukami a nohami, zatiaľ čo ju spevák znásilňoval. Keď ho zúfalo prosila, aby prestal, reagoval slovami, že má držať hubu. Bez súhlasu jej tiež na stehno vyrezal iniciály MM a hodil po nej nôž s hákovým krížom. (Celý dom bol vraj “vyzdobený” nacistickými symbolmi… ale k tomu sa ešte dostaneme).

Ďalšia z obetí bola herečka Evan Rachel Wood (34). Tá priznala, že si najprv vôbec neuvedomovala, že je Manson taký chorý človek. Svoju pravú tvár na začiatku vzťahu skrýval. Až časom sa zo speváka vykľul manipulátor, ktorý jej vymýval mozog a manipuloval s ňou. Často ju zviazal a opakoval jej, že ju môže kedykoľvek zabiť. (Po ich rozchode dokonca napísal pieseň „Want to Kill You Like They Do in the Movies“, ktorá mala byť adresovaná práve jej.)

Štvrtou obeťou je herečka zo seriálu Game of Thrones - Esmé Bianco (39). Tá Mansona opísala ako narcistického psychopata. Vraj jej nedovolil jesť a spať, bičoval ju a rezal na rôznych častiach tela. Niekoľkokrát ju mal tiež znásilniť a mučiť elektrošokmi. Potom, čo ju naháňal so sekerou po dome so slovami, že ju zabije, od neho taktiež definitívne odišla.

Posledná žena (modelka Sarah McNeilly (38)) priznala, že je Manson násilný, keď ju raz sotil do steny a s bejzbolkou v ruke po nej kričal, že jej „rozbije“ tvár…

Všetky tieto ženy sa napokon rozhodli vo februári už viac nemčať a obvinili speváka zo sexuálneho zneužívania a domáceho násilia. Prípad pred pár dňami vyvrcholilo do toho bodu, že polícia Mansonov dom konečne navštívila.

A hoci nebol spevák práve doma, našli v ňom dosť zaujímavých vecí. Podľa dostupných info mal na stenách nacistické symboly písané krvou, pornografické výstrižky, či výhražné nápisy. Polícia si z domu odniesla zariadenia na ukladanie médií (pevné disky). Tie majú slúžiť pri vyšetrovaní prípadu a dokázaní Mansonovej viny… Bude to teda ešte zaujímavé.

 

Policajti v dome Mansona

V dome Marilyna Mansona bola policajná razia

V dome Marilyna Mansona bola policajná razia

 

V dome Marilyna Mansona bola policajná razia

 

Expriateľky MM…očividne má slabosť pre svetlovlasé

Phoebe Bridgers (27)

V dome Marilyna Mansona bola policajná razia

Ashley Morgan Smithline (34)

V dome Marilyna Mansona bola policajná razia

 

Evan Rachel Wood (34)

V dome Marilyna Mansona bola policajná razia

 

Pieseň, ktorú jej napísal

Esmé Bianco (39)

V dome Marilyna Mansona bola policajná razia

 

Sarah McNeilly (38)

V dome Marilyna Mansona bola policajná razia

 

Manson aj v piesňach spieva o znásilnení… Napríklad v piesni Cake and Sodomy, sú slová: „Who said date rape isn’t kind“ (kto hovorí, že znásilnenie na rande nie je milé).

 

Zdroje: Nypost.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk