Kanye West verejne prosí Kim o druhú šancu

pridal NoName 15.12.2021 o 19:03
Kanye West verejne prosí Kim o druhú šancu


Ako hlboko ešte Karči klesne, kým pochopí, že už je definitívny koniec? Podľa mňa ešte dosť hlboko. Hoci už teraz je na samotnom dne, on ho ešte dokáže nejakým spôsobom preraziť. Kreatívny je veď dosť. O tom svedčia aj jeho mnohé texty.

Kanye West (44) asi nepochopil, že rozvod nie je len akási pauza od manželstva, ale posledný krok k odlúčeniu. Teda pochopil, ale až neskoro. A teraz sa to snaží žehliť. Ako raper už niekoľkokrát sám priznal, on o žiadny rozvod nestojí. Práve naopak. Po pár mesiacoch chce Kimiku späť, nech to stojí, čo to stojí. (Cháp to tak, že sa kvôli tomu poníži toľkokrát, koľko bude treba.)

Kim (41) je však už so situáciou zmierená. Dokonca šťastná, že vďaka rozchodu našla svoju novú “lásku života”. Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že dlhé zimné večery momentálne trávi s Peteom Davidsonom (28), ktorý okrem toho, že Kardashianku vkuse rozosmieva (čo Karol pravdepodobne nerobil), ešte ju aj 100 percentne dobre práši (čo tiež možno West nerobil). Veď sama Ariana povedala, že má poriadne veľkú klobásu… Takže good for u Kimi. Doprajeme ti.

Ako som ale na začiatku spomínala, Karči sa nevzdáva a stále skúša. Stále čaká na ten vytúžený moment, kedy Kardashianku napokon zlomí. Tak, ako mu ona zlomila srdce… A keďže tá chvíľa stále neprichádza, musel pritvrdiť. Už nestačia len náznaky v textoch, či smutné vyjadrenia o rozchode. West bol najnovšie donútený prosíkať. A aby to bolo viac ponižujúce, dodal aj smutný výraz.

To všetko sa stalo vo štvrtok na jeho koncerte. Po pesničke Runaway sa raper emočne “zrútil” a pred desaťtisícovým davom začal Kardashianku prosiť o druhú šancu.

Potrebujem, aby si rýchlo ku mne bežala späť, ” zopakoval raper niekoľkokrát túto vetu na konci piesne a dodal: „Ty, Kimberly.

Túto úprimnosť (dá sa to aj tak nazvať) mnohí fanúšikovia ocenili a začali Karčimu silno tlieskať. Kim, ktorej sa to celé týkalo, už ale taká nadšená nebola. Podľa info len pár hodín po tomto verejnom trapase podpísala rozvodové papiere. Jednoducho povedané, Karol sa úplne strápnil zbytočne. Možno ale vedel, že už sa k tomu schyľuje a tak ešte raz skúsil. Veď kto nevyskúša, nevie. Teraz aspoň vie, že urobil pre záchranu manželstva všetko… doslova všetko. Aj to, čo skutočne nemusel.

 

BONUS:

Ak tu máme nejakých ľudí, ktorí vedia hrať na klavíri, tak vieme o parádnej brigáde. Kim si totiž tento rok najala klaviristu, aby jej deti každé ráno v decembri budil vianočnými piesňami. Jeho úloha je proste len to, aby deti zobúdzal na vianočné melódie. Čiže ak vieš aspoň niečo zahrať, ozvi sa jej. Možno dá takúto fajne platenú brigádu budúci rok práve tebe.

PS: Tí, ktorí sa rýchlo učíte nové veci, tiež sa jej ozvite a zaplaťte si kurzy hrania na klavíri. Času máte do ďalších Vianoc dosť, a tá investícia sa Vám isto mnohonásobne viac vráti.

 

Kanye a jeho koncert

 

Takto pred pár mesiacmi zas na pódiu plakal, keď hovoril o tom, ako stratil svoju rodinu

Kanye West verejne prosí Kim o druhú šancu

Ešteže mal tú masku, lebo pohľad na plačúceho Karčiho je fakt bolestivý. :(

Veď uznajte.

Kanye West verejne prosí Kim o druhú šancu

 

Fňuk. Hneď by som ho poľutovala… chudáčika maličkého.

Kanye West verejne prosí Kim o druhú šancu

 

Ale bezcitná a chladná Kim nie… Tá sa isto na ňom takto zabáva.

Kanye West verejne prosí Kim o druhú šancu

A s Peteom a mamou Kris (66) medzičasom takto frajersky pózujú

Kanye West verejne prosí Kim o druhú šancu

 

A spoločne sa na Westovi udrbávajú

Kanye West verejne prosí Kim o druhú šancu

 

Ach jaj… keby tu Karol vedel, že mu ten “malý šašo” raz bude pichať ženu, asi by sa s ním tak neusmieval v jednej miestnosti…

Kanye West verejne prosí Kim o druhú šancu

Kamoši. Fotka do albumu.

Kanye West verejne prosí Kim o druhú šancu

 

Inak najväčší paradox je, že tieto fotky pridávala na story v roku 2019 pravdepdobne ešte aj samotná Kimika :D. Neviem ale isto, či to nie je odrb, alebo to je len jednoducho život.

Kanye West verejne prosí Kim o druhú šancu

 

Zdroje: People.com,  People.com

 

No nič. Tu mi láskavo odpovedzte v ankete:

ANKETA







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk